Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • áchjo... když sem si předobjednal BF3LE, tak sem se těšil, že to bude super... hrál to docela dlouho, ale bohužel BF šlo směrem, který názorně ukazuje jízda na motorce a střelba spolujezdce a s tím já se neztotožňuju. Toto DLC mě prostě utvrdilo v přesvědčení, že BF pro mě umřel.
    • jízda na motorce a střelba spolujezdce byla už v BF2 :)
      • Ty jo, to ani nevím. Na jaké mapě? Asi Special Forces datadisk, nějaká nehrána mapka, ne? Jinak fakt nevím. Nebo nějaký mód? V základním BF2 a na hraných map z DLC to nebylo.
      • tak na vysvětlenou, aby to bylo správně pochopeno. "názornou ukázku" sem myslel tak, že je to nesmysl. Né, že to někdy bylo nebo nebylo, ale použil to jako ilustraci. To, že se to někomu líbí, tak to já nikomu neberu. Každý od toho očekává něco jiného a zrovná já sem čekal právě něco jiného. Ale nevadí, beru to jako ponaučení pro příště (:
        • Spades
          Dokonce to je i v základu BF3 (motorka, čtyřkolka... úplně jedno), tak nechápu co si čekal :D
          • motorka a čtyřkolka v základu BF3? Tak to tam opravdu nebylo... Čtyřkolky v dlc AK a motorka v přicházejícím EG. Ikdyž pokud si si koupil BF3 rovnou v podobě prémiového účtu po vydání dlc Armored Kill, tak ano, ty si to měl už v "základu" (:
      • ZvacA
        Dokonce už v Bf1942. :)
  • ta hra nema nic co by me bavilo,je to totalni stupidita nic jineho ta hra neni,nuda nuda campink kretenzmus a zas nuda
  • premium za 649kc ... to uz se da
  • No ještě by ty mody a vozidla mohly zakomponovat i do předešlích map a byla by to paráda..
  • Nechce nekdo koupit muj BF3 premium account? Stejne tu sracku nehraju.
    • Trolling is an art. A tohle se ti opravdu nepovedlo *1*
      • Jakej trolling. Myslim to vazne, za 20 dolaru je to tvoje.
      • jendabek
        No nevím, já bych BF3 taky klidně prodal (Back to Karkand) - klidně se ozvěte. Pro mě ta hra přes všechny vymoženosti nemá koule a hraju místo toho skoro každý večer Bad Company 2, které mi přijde zábavnější, stylovější, efektnější, přehlednější, po všech stránkách plynulejší, s lepší destrukcí a zvukem, bez Battlelogu a pro mě osobně i lépe navrženýma mapama. Vyhovuje mi taky jakoby mírná nadsázka (hlášky vojáků, přehnané animace atd). BF3 mi přijde celé nějaké frustrující, chladné, s chaotickým UI, s násilně začleněnými herními prvky (rozmazání, odlesky sniperů atd), otravnými zvuky (hlavně ty odrážející se kulky v blízkosti), s debilní opakující se animací smrti, otravnou modrou saunou po každém kole a z mého pohledu nepraktickým a nesmyslným Battlelogem. A celkově na mě působí odtažitě a prvoplánově, oproti vypiplanému BC2. Tolik má reakce na údajný trolling.
        • Shaker
          taky bych se toho s klidem zbavil, ale mam tam i dalsi hry :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit