Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ono snad k vypraveni pribehu potrebujes videosekvence? ...jak muzou ty knizky vubec existovat...
  • Jo, vždyť říkám. Buď bude udělaná ofiko při vydání anebo se bude muset počkat, až bude prolomena ochrana PS4 a bude se moci hrabat v souborech - půjde tedy nahradit anglické herní texty za ty české...
  • keby hra nemala cutsceny zase by ste nadavali ze to je bezducha strielacka bez pribehu ...mohli by ste sa uz aj na nejaku hru tesit a nie stale vsetko ofrflat...
  • Colby.Sawyer
    Já myslel češtinu na PS4 protože si myslím že to na jinou platformu nebude.
  • Ta hustota cutscén je otřesná. Dívá se na to hezky, ale vždycky to násilím vytrhne z hraní, pak vás to hodí zpátky... mnohem víc by tomu prospělo, kdyby z většiny těch scének udělali rozhovory 'za pochodu', aspň by měl člověk pocit, že je součástí nějakého světa, a ne že se dívá na film. Na to mám telku. *7*
    Podobně mě štve to střílení - nahnat do místnosti, poslat tuny nepřátel blbých jak pádla, ideálně ještě zablokovat východy. Když už hraju, tak si chci hrát, a ne aby mě furt někdo vodil za ručičku.

Ale jo, jinak to vypadá pěkně, tak snad to nepodělají.
  • Jack1947
    The Order: 1886 jako zajímavou filmovou hru... takže to je zklamání pro všechny natěšence co si stále naivně mysleli (no offense) že to bude více než jen neinteraktivní akční zážitek. Tedy dnes pojem filmová hra nejlépe 15-20fps, formát obrazu 2:35,1 a intenzivní akce která se ale nesmí ohrát tedy max těch 10hodin!!! Abych nezapoměl výsledek ještě podtrhává QTE dawgh. *12*
  • No, ofiko se nic neví, ale osobně si myslím, že překlad bude, protože přecijen je tohle dost propagovaný titul přímo od studia patřící Sony...přinejhorším budeš muset počkat, až prolomí PS4 a bude se moci hrabat v souborech hry...
  • smejki
    Legolas approves
  • to ani nemusime hrat kdyz je tam filmecek co 5 minut...radsi mrknu na Letspláj *7*
  • Colby.Sawyer
    Tak vypadá to parádně doufám že se to tak i bude hrát. Nevíte jestli bude česká lokalizace?
  • Presne tak, jinak tema kecama o COD se dost ztrapnil :-)
  • Nazdar, mám takový ,,hloupý,, dotaz. Když hraju a z ničeho nic se sekne PC, závada bude asi přehřívání, že? Pokud ano, máte někdo zkušenosti s dobrými ventilátory? Díky.
  • XorxoxTalarius
    Nerad ti to rikam a mozna tomu asi nebudes verit, ale existuji lidi kteri se zivi tim ze jim staci se koukat a oni vidi vsechny chyby a nedostatky ;)
    Apropo, nez se zaclo delat CoD na konzole, tak bylo fakt super *5*
  • MrSanta
    Ať si dělají hru s důrazem na videosekvence. Ale proč do nich musí cpát ty QTE? To až to bude člověk hrát, tak bude muset na každej filmík čumět znova a znova aby mohl jednou za čas zmáčknout čudlík. Když už vývojáři ty filmečky do her cpou, tak ať je aspoň oddělí od samotného hraní a daj tam možnost je přeskočit. To je jak ve Far Cry 3. Tu pitomou scénu s 'definition of insanity' jsem viděl tolikrát že mi už leze na nervy. Ještě můžou checkpoint umístit před filmeček a bude vymalováno.
    Filmečky s QTE, přitroublé minihry na otevření dveří, postup hráče určený předem (tady musíš stealth, tady musíš střílet ze sniperky...) - pokrok jak noha.
    Jsem zvědavej jestli v hotové hře budou kulky aspoň na chvilku nechávat stopu na texturách. Tady to z brokovnice napumpuje do prosklenejch dřevěnejch dveří a na nich to nenechá ani stopu.
    Záporák hrdině stojí uprostřed chodby, nekreje se a kropí skříň za kterou je hrdina. Kdepak aby popoběhnul ke skříni a hrdinu odbouchnul z bezprostřední blízkosti.
    Gunplay podle videa absolutně jalovej. Krom grafiky na mě působí lepším dojmem video z prvních Gears of War.
    Doufám, že plná verze příjemně překvapí. V tomhle stavu to působí dost slabě.
  • call of duty v dobe svy pc slavy (CoD1+2) bylo velmi kvalitni strileckou, zmrsili ho az s tim,kdyz se zamerili na konzole,to jentak btw...
  • Presne tak. Opat zme svedkami fašistickej vojenskej propagandy USáků a NATO.
  • Jo ale herni mechanismy poznas i za hodku, a porovnavat RPG s QTE tunelovou strileckou to je fakt majstrstyk :-)
  • Kdybych měl hodnit hru podle hodiny tak si některé hry opravdu nezahraju. Například DA:I kde mám cca 5 hodin a hra se ještě ni nerozjela.
  • Ja respektuji ze kazdy ma sve subjektivni hodnoceni. Grafika urcite potesi, ale ten system "vopicko chces zradlo?", tj. mackej trojuhelnicek, ctverecek, krizek... mi pripada jako znasilnovani hrace aby musel sledovat filmove cutsceny za kazdou cenu, pri kazdem opakovani. Chapu ze nekdo to ma takto rad, nekomu spise vyhovuje interaktivni film do ktereho se obcas aktivne zapoji. Ja to rad nemam a taky takove hry nehraju.
    Vadi mi ale obecne to, ze graficke vychytavky se stavaji hlavni featurou pokroku mainstream her, zatim co pod tim pozlatkem porad vezi tvrde naskriptovany tunel. Vlastne je to jenom o tom, komu se ten tunel dari zamaskovat lip. Ti co vyvoj ridi to vzali asi jako bibli a nehodlaji s tim nic delat. Osvedceny postup asi. Dokazuje to snad, ze naprosta vetsina hracu jsou jako mysi, ktere potrebuji labyrint aby se dostaly k zradlu? Mozna jo. *7*
  • Hru hral hodinu jak rika, hodnotit se hra uplne neda, ale jak bude vypadat a hrat se podle hodky gameplay pozna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit