Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Protože to ještě nikdo pořádně nehrál. Proto asi. Nebo myslíš, že budou hodnotit HRATELNOST hry podle jedné gameplay sekce co mohli zkusit???
  • Co to meles? Hodnotim podle rozboru ve fight clubu, kde se furt dokola mluvilo jen o grafice pribehu, prostredi, slovo hratelnost tam nezaznelo, proc asi...
  • Ja se nekoukám ja nejsem z Prahy.
  • Mám 33 rokov a GOG zbierku tak veľkú, že to asi nikdy nestihnem všetko dohrať. Tak prečo by som mal kritizovať dnešný herný trend o ľahkých a pekných hrách ? Je to nezmyselné a zbytočné.
    Keď opomeniem spomínaný GOG, tak je tu Kickstarter (aj ten bude čoskoro asimilovaný a nič poriadne z neho neostane), vďaka ktorému vie zatiaľ vzniknúť niečo, na čo človek nikdy nezabudne. Stačí správne vyberať. Držím palce pri tom vašom.
  • Další co hratelnost hodnotí z preview videa....
  • Tak tady byli všehovšudy dvě QTE. A i ty byli do určité míry v ME formou Paragon/Renegade možností.ME 3 pak hlavně trpěl na koridory a přestřelkovou nudu spojenou s filmovými sekvencemi.
  • degenerace "hracu" se diky konzolim jen a jen zrychluje,vzdyt ty dnesni hraci by ve hrach z roku 2000 neprosli ani treningem,protoze jim nerekli,ze se mezernikem skace a mys maji pouzit pro rozhlizeni...
  • Veskoslav
    Ano mise v ME3 měly koridorový charakter, ale nemačkal jsem co dvě minuty soustavu tlačítek, aby něco otevřel, zavřel, zabil a neustále mi to neprokládalo krátkými "filmovými" animacemi.
  • Jeste ze se najde par her kterem jde o hratelnost, Alien, Legend of Grimrock 2 i ten Far Cry je skvela hra.
    Jinak jak o hre mluvi v fight clubu, grafika, prostredi, pribeh, fajn vsechno tam asi bude, ale ja se ptam kde je vec nejdulezitejsi a to hratelnost, hmm ta tam asi neni, klasicka ukazka vetsiny dnesni AAA produkce.
  • Tak se mi zdá, že se nám zas ti ze západního zábavního průmyslu snaží věšet fyzikální bulíky na nos. http://i.imgur.com/7LBtCr5.png
  • Narozdíl od gumových splašků níže musím podotknout, že se to jeví minimálně zajímavě a zábavně. Ale je fakt, že i přesto ty přestřelky zatím takový nemastný. Spíš věřím, že větší srandu obstarají až ty slibovaný potvory, co se tam maj nachomejtnout.
  • Musíš koukat na monitor. Složité, já vím ale zkus to.
  • A CoD a BF a Destiny a Assassins Creed a Indie a Halo a bla bla bla bla bla bla
  • Prosímtě, zase hodnotíš z preview hratelnost celé hry? Jinak právě jsi popsal většinu her. Od Gears Of War, Uncharted po kdejako FPS.
  • A je to ještě horší než píšeš, nejvíc mne vždycky rozesmějí ty stesky CoD bojovníků, kteří se nějak náhodou přcmrndaj třeba k Red Orchestře 2:) Von tam není autoheal, člověk chcípne i po zásahu jedné kulky...to se nedá hrát. Na jednom takovém sem udělal takový soukromý test pomocí Portalu a Supcomu, dotyčný jedinec nebyl schopen projít polovinu místností v Portal 1 a nebyl schopen uhrát ani první misi v Supcom. Schopnost myslet 0
  • Haters gonna hate! Ta hra vypadá po grafické stránce úžasně. Atmosféra a smysl pro detail z ní doslova kape. Přestřelky vypadají zajímavě a zbraně mají ten správný "feel". Jediné čeho se bojím jsou QTE, a tunelovost. Doufám, že jich tam nebude moc a že ten tunel je jen v minimu sekcí hry. No a pak klasický Auto heal který taky nemusím.

Jinak opravdu nevím proč tak nadáváte na tuhle hru. Jád bych přiopoměl, že QTE je všude a filmovost ve hře neznamená špatnou hratelnost. Co takhle Uncharted/ Last of Us. Všechno filmové hry co jsou považovány za špičku. Co by jste chtěli? Sandbox? Zatraceně vždyť i mise v Mass Effectu 2-3 byli tunely jak poleno. Zkuste se někdy zamyslet, než napíšete ty svoje hnusné komentáře.
  • Hra? Kde?
  • Zatim se skvěle bavim, výborna diskuze. *15*
  • btw jak to Poláček popisoval ve fightclubu, tak to je odpad nejvetsi... nabehnes do mistnosti plný krytů, skaces od jednoho k druhýmu a drtis enemy, který te ani nejsou schopný zabít (abys nahodou nebl frustrovanej), pak se mozna nekdy proplizis trema mistnostma, a nebo mas pribbehovou vsuvku v jinejch trech mstnostech, kde si muzes cist nejaky kktiny, pak filmeček a repeat, mistnost s krytama, mistnost na stealth, tri mistnosti na "přiběh", animace... fakt husty.
  • ucho
    Tak to píšeš do diskuze ke špatné hře...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit