Přejít na výpis diskuzí
Čtvrthodinové video z Uncharted 4 ukazuje Nathana ve skvělé formě
6.12.2014 | Petr Poláček
201 příspěvků
-
Ještě bych doporučil Journey, Heavy Rain, God of War a Souls hry.
-
Prekrásna grafika a hlavne tá pozornosť venovaná malým detailom, no jednoducho naughty dog mi v mnohom pripomína ten až niekedy prehnaný zmysel pre detail od illusion softworks...Práve táto hra je dôvod prečo si zaobstarať hernú konzolu :)
-
Díky moc! Jo jo to se tady ostatně dalo čekat co si budeme povídat *1*
-
Tohle je Tomb Raider pro holky. Nám tam chodí prsatá Lara *3*
-
ROG: už lepší, ale teď už to nemá cenu, když ses odkopal :)
-
Již od nepaměti je kvalita tvých příspvěků vysoká, teď když vidím i tvůj ksicht, se ledasco vysvětlilo. *3*
-
Ale prd, sice mi to opravdu vadí, že si to nezahraju, protože to je jeden z mála titulů, kvůli kterým bych si konzoli určitě pořizoval, ale tohle prostě bije do očí, jen zaslepení "fanboys" to odmítají.
-
Done a ze závistivých idiotů si nic nedělej.
-
Doporučuju si pustit nějaké U 1-3 graphics comparsion video a pak se sem vrátit a zeditovat příspěvek ;-)
-
Přesně. Připadá mi to tak hloupý, jako bych já psal, že DA je kravina jenom proto, že ve skutečnosti mě RPG hry vůbec nezajímaj.
-
Nejdřív si ty hry zahraj a pak suď. Order může hodnotit jen zmatenej člověk, vyjde nejdříve v únoru. Neříkám, že to bude bombová hra, počkám si, uvidím.
-
Ronox: "Posunula story telling na další úroveň."
"Vykreslení všech charakterů ve hře."
"Postavy měnili oblečení, jejich charakter se měnil a vztah hodně reálně vyvíjel."
Bohužel, tohle nesouvisí se hrou. Všechno, co jsi vyjmenoval, je postavené na cutscénách a hereckých výkonech virtuálních postaviček v nich působících. Na tomhle je založena 3/4 úspěchu/zážitku této ehm hry, tudíž na něčem, co ani nehraješ. Nemůžeš z toho nic ovlivnit. Může to být třeba desítkový produkt/zážitek/whatever, ale ne hra.
"Pro mě to byl prostě majstrštyk v žánru."
To by mě zajímalo o jakém žánru se bavíš (předpokládám, že o něčem jako next-gen railroad filmohra), protože co se týče TPS adventur/rpg/stealth/akčních HER, je LoU je JAKO HRA průměr. LoU nemá jediný HERNÍ aspekt, který by opravňoval desítkové hodnocení ve srovnání s konkurencí (a to jsou často i devítkové hry). Mimochodem, omluv mě za moje zpátečnictví, že hodnotím hru podle gameplaye a ne podle hereckých výkonů a šikovném propojení cutscén se hrou. *7* -
Někdo by je měl už nadobro zavalit. *3*
-
Takovej návál tupejch PCčkářů sem fakt ještě neviděl.
-
Ve skvělé formě? Vždyť evidentně trpí skoliózou a neumí ani chodit rovně *1*
-
Jasně. Musíš si nějak odůvodnit že si to prostě nebudeš moct zahrát.
-
I první AC mělo pohyby postavy zvládnuté lépe. *3*
-
http://www.eurogamer.cz/articles/2014-12-07-15-minut-hrani-uasn-vypadajiciho-uncharted-4-je-tu
Tohle video, kolem šesté minuty tam šplhá po skalách. Animace tragické, víc netřeba říkat. -
Smyslem trolování bývá většinou to, aby lidé uvěřili, že něco myslíš vážně a zároveň je to popíchlo. tím, že animace srovnáváš s animacemi z prvního dílu Tomb Raidera, automaticky své tvrzení stavíš do absurdní roviny. Amatérismus...
-
A co ti mám závidět? Včera jsem koukal na nějaké video z toho čtvrtého dílu a ta postava tam po skalách lezla naprosto tragicky, kvalita animací stěží odpovídala době vydání prvního Tomb Raidera.