Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám Uncharted rád z příběhu, postav a prostředí....ale měl jsem vždy problém skousnout brigády žoldáků, čekající na smrt :/ v Nepálu mi hořely nervy :D
  • kupil som PS3 kvoli exluzivitám ,ale ostali mi najlepšie titulky Uncharted 2,3, a the last US :) iné exluzivity stoja za staru belu :)
  • Nevim, svet muze byt fajn, ale hratelnost na me pusobi naprosto prumerne, grafiku neresim. Ja v tom gameplayu nic originalniho nevidim. Ted hodne lidi nastvu, ale ja nic extra nevidim ani na Last of Us, to je pro me sedmickova hra.
    Naopak Uncharted bych si fakt zahral, mam tenhle typ her rad, ale jak pisu kvuli jedne hre 10 000 fakt nedam.
  • Order je svým zasazením - svět, alternativní historie.. jednou z nejoriginálněších her poslední doby. V tomto případě mluvit o šedi je opravdu zcestné. Odpozoroval jsem z disktuzí tady na Games, že se tu dětinsky lidi pošťuchují PC vs. konzole, atd. Nemělo by ti to však zastínit úsudek.
  • vypadá to na Kostariku... nebo nějakou blízkou středoamerickou jungli...
  • Miserius
    A detail, že Tomb Raider poslední je zase total copy Uncharted 3 ti nevadí?
  • A ty skripty vidíš kde prosím? *4*
  • Ty lidi ktere tady popisujes jsou konzolove deti ktere umi jen zmacknout start a hrat. Dneska ty decka neumi pouzivat mozek.
  • PC scéna je tak dynamická že bych se nedivil že většina lidí už neví co je gtx660. Pozornost PCčkářu si jednotlivý kus HW neudrží déle než dva roky pak už má svoje nejlepší léta za sebou a upadne v zapomnění. To není jako u konzolí kde člověk ví že se zase několik následujících let nebude nic dít. *6*
  • BOJUJ !!! *1*
  • Prosimte bez nekam, ja su PC hrac a tuhle hru bych si fakt zahral, ale kupovat si PS4 kvuli jedne hre z ktere su nadsene fakt nehodlam. Zbytek her na konzole je totiz povetsinou prumer a sed. Viz. treba Order, Destiny, atd.
  • Master race? Nejprve si ukliďte na tom svém konzolovém písečku kdy se majitel Xboxu snaží virtuálně vyškrábat oči tomu s PS4 a obráceně a pak se ohánějte master race. Díky *3*
  • Jakožto vlastník a zároveň i fanoušek dvou nejlepších dobrodružno-adventurních third-person stříleček U2 a U3 dokážu přiznat, že to vypadá jako "more of the same", i s tou okatou inspirací schovávání se do keřů po vzoru Assassin's Creed či zachytávacího lanka z Tomb Raiderky, ale co na tom když to vypadá opět parádně?

Silnej, zajímavej a chytlavě odvyprávěnej příběh se zajímavými postavami je zaručenej už teď. Stejně tak jako lokace, s kterými nás ND určitě zase posadí na prdel, plus se očekávají i chytré puzzly, snad tentokrát ještě těžší.

PS: doufám, že U4 dopadne opravdu dobře. V průběhu vývoje totiž odešlo dost klíčových lidí, tak snad to na vývoj nemělo nějak extra špatný dopad.
  • Je super koukat, jak master race zavisti zoufale vriska ... diky kluci *1*
  • Jenze,to vas je tedy poskromnu,ponevadz vetsina lidi ani nevi co je gtx660,ale kazdej v dnesni dobe vi co je playstation.
  • GTA ma prkenné animace a k fotorealismu maji hry jeste porad hooodne daleko. *3*
  • Erien
    Ta závist *1*
  • kennyB
    Myslím si, že do toho rejpaj právě kvůli tomu, že je to jen na jednu platformu. To některé vytáčí a tak držkují, jaká že to bude krav.na. Smutný *13*
  • Shaker
    Je to pekny, ma to pribeh, kterej asi nebude tak spatnej vzhledem k tomu, ze tihle frajeri maji za sebou uz nekolik dilu a Last of us. Nevidim duvod, proc do toho rejpat, kdyz to evidentne funguje... U mad?

Jediny, co me vadi, ze je to exluzivni jen pro jednu platformu...
  • *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit