Přejít na výpis diskuzí
Čtvrthodinové video z Uncharted 4 ukazuje Nathana ve skvělé formě
6.12.2014 | Petr Poláček
201 příspěvků
-
mňa by bavilo skúmať to prostredie pretože je fakt pekné a hľadať cesty ako prekonávať zložitý terén a v tejto ukážke to tak zčasti bolo. Tej akcie je ale príliš, to by ma asi fakt po nejakom čase prestalo baviť.
-
No jo, čecháčci zase kritizují. Lidé nejsou dokonalí, tak nebudou dokonalé ani hry. Stejně se to bude prodávat po milionech, hlava nehlava. Tohle bude přesně hra, kvůli které si PS4 pořídím!
-
Přidat mu kápi a skrytou čepel a je s toho AC Black Flag ze současnosti jako vyšitý.
-
Za mě spokojenost. Nepřátel v tom levelu bylo sice trochu moc, ale zase fajn vidět, že s nimi člověk nemusí bojovat a prostě se snaží projít dál. Akce je fajn. Navíc je to jen zlomek z celé hry, takže jsem zvědav, co tam všechno bude. No já se těším, prostě další díl Uncharted, na tom už není prakticky co zlepšovat, jen to teď dostalo trochu hezčí grafiku.
-
abych nebyl za svůj názor hned ukřižován tak upozorňuji že jsem PCčkář, ale mám i PS3 a musím říct že všechny hry od Naughtli dog jsou perfektní a velice propracované, jak hratelně tak designem. Pokud této grafice někdo říká, že je nic moc tak jen proto, že závidí že na PC nic takového nebude a to nemyslím kvůli HW, ale kvůli nízké popularitě PC mezi vývojáři. Toto je dokonce jedna z her kvůli které si právě PS4 pořídím. Pokud máte možnost doporučuji si zahrát, The Last of us. Je to jedna z nej her, které jsem kdy hrál a pokud si někdo myslí, že jsem toho zatím asi moc nehrál, tak upozorňuji že pamatuji už Didaktik :D .
-
konečně normální komentář!!!!!
-
Ty vole. Cekal sem víc. ND, tohle je ps4 a ne ps3 !! Co to má bejt vole ?
-
Uncharted uplne rovnaky ako vsetky ostatne, v lepsej grafike. Coz je iba dobre, kedze je to proste recept na dobru hru.
-
Nic. Ale je to ps hra. Fanatizmus. Co se divis ? *4*
-
to bude tych kinematickych 24 fps :D to nelaguje, to tak to je vrajže dobre :D
-
v skvele forme? :D vsak je to priemernejsie nez priemer :DDD co tam bolo take uzasne? :))) vsak graficky to je sice pekne, ale nic co by neukazali ine hry na PS4, gunplay bol priemer, skakacie pasaze klasicky standard, akcia priemerná ....čo bolo na tej hre, teda ukazke take skvele?
-
Ja keď som hral jednotku, chytal som sa za hlavu, že kto takúto kravinu môže hrať. Od všadiaľ vyskakovalo tucet blbečkov každú chvíľu a najviac čo ma pobavilo, že ja som som musel rozlúštiť hlavolamy ako sa dostať na miesta, kde ešte nikdo nebol a hľa...tucet blbečkov znova na mňa vyskakuje. Ale tak konzolákom sa tento štýl tupej AI nepochybne páči, grafika im stačí 900p v 20 fps na najnižšie detaily, tak prečo nie ? Smelo do toho, pche 60 éčok *1*
-
Prostredie je super, grafika naprosto vpohode, keby ubrali na počtoch nepriatelov a urobili Nathana trochu zranitelnejšieho aby nežral projektily ako vrece s pieskom bola by to vrámci mainstreamu paráda.
-
Ehmmm....grafika je slabota. A na tie prestrelky som už asi starý. Možno keby som mal 12 ( priemerný vek konzoláka ) , tak by ma to bavilo.
-
a zase komenty pc-trotlů. Už to doprdele mažte, tohle není normální.
-
Hmmm...co se týče grafiky tak například RYSE mi přišel i na XONE hezčí....samozřejmě je tohle první ukázka a nakonec to možná bude jiné, ale po té první ukázce nic moc, a to po ní říkali, že to graficky ještě posunou....bohužel mi příjde že k horšímu...
-
Vypadá to pěkně, ale ty bláznivý přestřelky docela nudí, moc inovací jsem tam neviděl. Graficky už to po ACU, Metrech, Ryse a podobných taky neoslní.
Raději bych od ND Last of Us 2. -
No nic moc. Ale sony boys tomu dajú ako vždy 20/10 :)
-
to laguje video koukam na to live a takhle to laguje pořád.
-
keby to je menej akcne. sak to bude stereotyp po case