Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Povoleny je davat tomu uz ted 12/10. Cokoliv co se ti nelibi nemas pravo z 15 minut hodnotit. Tak kazou Sony *12* fanboys!
  • ucho
    Uncharted jede stále na stejném konceptu. 1-3. Od 4 se očekává to samé v bledě modrém, jen s jiným příběhem, a je to na tom 15minutovém videu vidět. Bude se zde tedy opět cestovat. Objevíme i nějaký domorodý kmen v džungli, patrně lidojedy, bude se hledat nějaký poklad. Divné na řadě příspěvků je to, že lidé zde kritizují prvky, které z Uncharted dělají Uncharted. Na té kritice je tedy zjevné, že dotyční o této herní sérii příliš mnoho nevědí.
  • kubi-wan
    Komentoval jsem jen pocit z toho samotnýho videa, který mě prostě na zadek neposadilo. To je vše.
  • A preco sa vlastne hodnoti U4, ked je len 15 minutove video a nikto hru nehral? Preco by vlastne niekto vobec chcel hodnotit hru na zaklade nejakeho videa? Teda okrem toho, ze je dneska hustodemonskykrutoprisne vsetko zvozit.
  • Podle Sony :D
  • Draken69CZ
    PS4-čkáři to hodnotí podle čeho?
  • Draken69CZ
    Tady se hodnotí U4, proč musí mít někdo nahranou celou sérii aby mohl zhodnotit poslední díl? Podle čeho jiného to chceš hodnotit než podle videa když to ještě nikdo nehrál? Když je to pozitivní názor tak ani hrát předchozí díly nemusí a je jedno že viděl jen 15 minut nějakýho vide, ale jak to je opačně je to hroznej problém. Fakt sranda.
  • To já jsem zae rád, že to bylo jak to bylo. Pokud budu chtít řešit puzzle, tak si zahraju jinou hru. Fakt nestojím o to, abych při takové hře někde půl hodiny přemýšlel jestli sem pasuje čtvereček nebo trojúhelníček :)
  • kennyB
    PC-hráč: Já se u toho nového TR taky bavil, ale chybělo mi tam řešení hlavolamů. Kdyby tam bylo víc puzzlů, jako při řešení temple lokací, byla by to úžasná hra.
  • Tak může, já jsem třeba toho příkladem. Ale tady to hodnotí lidi co hrajou jenom na PC a hodnotí z traileru a plkají tady takové nesmysly, že by mě zabralo hodiny jim všem napsat jak moc velké nesmysly tady hážou. Já hrál všechny Unchrated a teď na PS4 hraju Last of Us. Určitě bych našel tunu výhrad k těmhle hrám (krátká životnost pokud nepočítám MP, malá znovuhratelnost...) ale velmi se směju těm věcem co tady lidí píšou. Jasně vidíš kdo ty hry někdy hrál a kdo ne.
  • Myslíš, že když někdo hraje na PC, tak si nemůže občas zahrát na zoli ?
  • Další expert...který vůbec neví o čem mluví.
  • Jenže tady to honotí PCčkáři, kteří žádné Uncharted nikdy nehráli a viděli maximálně tohle video.
  • Pardon ale když jste nehráli předchozí díly, tak se prosím zdržte komentářů jako "to je tunel" "je to skriptované" a "kde je zábava". Děláte ze sebe jenom idi*ty. Uncharted není Sandboxová hra ale na to jak skvěle si dokázala udržet filmovou atmosféru tak měla tunu svobody. Je to ta hra na kterou se nedá ani tak moc koukat jako se musí hrát. Jinak jestli něco vytknout té Sérii tak je to malá znovui hratelnost. Prostě to dohrajete jednou/dvakrát a pak už znáte příběh a pokochali jste se grafikou. Ale zase Uncharted 3 mělo Multiplayer...
  • Ty jsi nikdy nehrál předchozí díly, že ne. Souboje nejsou naskriptované. Opravdu takhle probíhají. Postavy využívají při bitkách prostředí. Doporučuju například bitku v hospodeě v Uncharted 3. Tunel je COD a další "AAA" tituly. Tohle rozhodně není Tunel. Když už něco tak to byli mapy, kde jsi prostě musel vyřešit logickou hádanku/souboj aby jsi se mohl posunout dál. Ale umožňovalo ti to libovolný posun v horizontální i vertikální rovině v rámci mapy.
  • Vůbec nevíš o čem mluvíš...
  • Uh...ne. Nevím jestli jsi Uncharte hrál ale má to všechno jenom né sterilní grafiku.
  • Mě třeba poslední TR bavil víc, staré jsem kdysi hrál taky, ale tohle akčnější pojetí, ta atmosféra přežití a i tím jak ten příběh byl podaný (ano mělo to i příběh)... mě se to líbilo strašně a doufám, že stejný díl bude tady zase tady takový nějaký, stejně jako fanoušci Uncharted doufají, že 4ka bude "zase taková".
  • ucho
    del0: jak dospělé nazývat skupinu lidí, které se líbí nějaká hra, že hloupnou, tedy že jsou hloupí :D smrdí mi z toho závist nad tím, že se někdo dokáže bavit u něčeho, u čeho ty ne.
  • kennyB
    Ruku na srdce, tady se u každé hry nadává už jen při jejím ohlášení. Ti, co hráli nějaký ten díl ze série budou spokojeni, ti co ne si zase budou vymejšlet, jak tu hru odsoudit. Jestli někdo chce změnu, ať si vzpomene na poslední Tomb Raider. Nebyla to špatná hra, ale prostě to už nebyl ten TR.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší