Přejít na výpis diskuzí
Čtyři nové obrázky z GTA V: honičky, letadlo, helikoptéra
24.8.2012 | Adam Homola
106 příspěvků
-
Sam Houser dobre vedel co robil ked zakladal Rockstar :) a tento diel serie GTA budem mat snad najradsej :)
-
-
Amen!
-
-
No tak.Jsme přeci v Gta univerzu!To není Lambo ale Infernus přeci *15*
-
Pokud to bude GTA:SA s novým příběhem,pár věcičkama a v novém kabátku.Nemám si na co stěžovat.Jen aby se povedla optimalizace *3*
-
Ještě jednou...tu nějakej blbec napíše, že se grafika od GTA 4 moc nezměnila, tak ho osobně nakopu do koulí
-
-
Jestli chces poradit, tak dobrej program na Tracking je Alien ip... teda aspon myslim ze se tak jmenuje. *5*
-
-
*14* Nevim ktera jina hra muze ukazat jen 4 screeny a naprosto uchvatit kazdeho hrace
-
-
Mě třeba serie GTA nechává chladným.
-
-
Mě třeba přijde, že je v tom případě celkem zbytečný sem vůbec psát.
-
-
-
Tak snad už konečně se jim ta optimalizace povede. Přišlo mi že 4 díl prostě jen převedli na PC, aby je hráči neukamenovali. Bez vyhlazování, doskakující textury, extremně náročné a k tomu zdarma R* Social Club a Games for Windows LIVE.
-
Párádní by byo kdyby tam byla mise s ponorkou. *4*
-
Stejně to vidím tak že to bude vypadat jako GTA IV jen barevnější a lehce upravené,co se konzolí týče :)
Bože já se těším *14* -
Já jsme zvědav na HW nároky.Když uvážím že 4 byla na železo mor...
-
-
ak si hral Max Payne 3 , tak musíš vedieť, že od GTA IV sa Rockstar poučili.
-
-
Vy jste jak retardovaný...Max Payne není open world hra...to že byl Max hratelný vůbec nemá nic společného z gta.
-
-
Ty "retarde",já to myslel v takové smyslu,že nebudou dělat port nýbrž oddělenou verzi. *7*
Samozřejmě že to bude náročnější nebo klidně nemusí,to se uvidí ve finále *6* -
"Vy jste jak retardovaný...Max Payne není open world hra...to že byl Max hratelný vůbec nemá nic společného z gta."
páči sa mi, keď také individuum ako ty, bez znalosti banálnych základov gramatiky bude niekoho nazývať redardovaným.
-
-
Pokud zvládnou optimalizaci tak bravurně jak u Max Payna tak budu jen a jen rád a koupě GTA mě nemine *5*
-
-
-
Nejlepší je vždycky ta masáž obrázkama jako z HolyWoodu plné retuše a úprav. A čím více se hra bude blížit datu vydání, tím méně atraktivní obrázky budou vycházet. Tohle je klasická masáž komunity, aby vzbudila co největší zájem. *3*
-
-
Já myslím, že už samotné jméno GTA budí dost velký zájem. *3*
-
Nezlob se na mě, ale GTA na obrázku nikdy nevypadalo lépe, než v pohybu. Tohle jsou normální in-game screeny. Teprve až když se to rozpohybuje, tak to bude opravdu stát za to.
-
Lidem ale nejde tolik o tu grafiku, i když je super. Ale o to co na obrázcích vidí, že se vrací stíhačky, letadla, krajina, hory po kterých můžu jezdit na motorce nebo skákat z padáku. A snad i spousty dalšího.
-