Přejít na výpis diskuzí
Čtyři nové obrázky z GTA V: honičky, letadlo, helikoptéra
24.8.2012 | Adam Homola
106 příspěvků
-
Nevim jestli uz na to nekdo upozornoval,ale mam rypavou pripominku k "plešoun s kulometem".
Zmineny plesou ma nejspis AKMS a to rozhodne kulomet neni *3* -
-
Je to útočná puška (assault rifle). Taky mě překvapuje, že hráči (mezi něž se redaktor počítá) mnohdy neznají terminologii zbraní, které jsou často alfou a omegou mnoha FPS :)
-
-
Tohle spíš vypadá na něco kratšího, na samopal...
-
-
-
No já nevím jak vy ale já jsem zklamaný , asi to fakt vypadá že bude víc postav hratelných , na posledních 5 sreenech je negr který skáče padákem , na korby auta , jezdí v luxisním Lambu a v traileru a dalších 3 screenech je Albert De Silva tak já nevím ... Rozhodně už ale další luxusní město s negrem projíždět nebudu a ano hrozně šílený rasista sem že ?
-
-
Mě by víc hratelnejch postav udělalo radost, protože i ty nejlepší hlášky se časem přejí, takže mít možnost přepínat mezi postavami by jsem uvítal.
L.A. a luxusní město!? To snad ne, chlape. Taková monotónní díra...sice tam mají nápis HOLYWOOD, ale jinak je to děsná nuda, zkus si vygooglovat nějaký fotky, abyses taky "pokochal".
Jinak doufám, že hlavní postava nebude přehnaně gangsta, s tím se těžko sžívá...teda aspoň mě. To je děsná kultura kreténů... -
-
Hele já vím o LA nebo chceš li LS dost a klidně odpřísáhnu že radši budu běhat s balkánským imigrantem po pláži a budu se bavit víc než krást auta v NY (LC) a ano tvé poslední věty vystihly to o co jsem se snažil , no - už mám a zabít se kvuli nim nehodlám :D , každopádně hrát za kopii 50centa *11* *11* , CHCI ZPĚT IMIGRANTA NEBO DĚDKA DE SILVU *15*
-
-
tahni do hajzlu ty rasisticky vypatlanku
-
-
aby ti cigan matku pojebal
-
-
-
-
Je to R* nakonec můžem hrát za někoho kdo se jen mihnul...a to že tam je ten Da Silva vůbec neznamená že je hratelný...více hratelných postav by celkem radikálně změnilo GTA.
-
-
Potřebuju postavu do které se můžu vžít jako byl Niko, měl bych odpor dopracovávat se k bohatství jako debilní opice so umí akorát nadávat a šu*at s bílíma štětkama sorry ale o tohle vážně nestojím , a věř že to znám ze SA takže to samé jen v novém vážně nechci . Jinak mě R* pěkne serou serou nám na hlavy a ještě s toho bláznite i kdyby vidali jeden jediný screen tak by stoho vznikla newska a fanclub. Místo informací jen 10 obrázků vážně pěkné
-
A radikálně skurvilo
-
-
nahodou Tarantinovsky zpusob vypraveni gangsterek misto klasickeho Kmotr/Godfellas/Skarface linearniho co je tam ted by mohl byt zajimavy.. ja si to treba umim predstavit
-
-
-
-
super mega rozmazany obrazky
-
-
strcte si ty minusi do kadaku parchanti ,uz aby vam zacka skola: a je to rozmazany jako prase
-
Co bys chtel za pohybu, jinak musim rict ze tio vypada mnohem vice nez hra jako film, samozrejmne se dost tesim takze uz by to taky mohlo konecne vyjit he? Nebo aspon ten datum vydani.
-