Přejít na výpis diskuzí
Čtyři nové obrázky z GTA V: honičky, letadlo, helikoptéra
24.8.2012 | Adam Homola
106 příspěvků
-
GTA San Andreas v novém kabátku a s novým příběhem? No kdo by to nebral? Pro mě jsou GTA 1 a GTA San Andreas nejlepšími díly série.
-
Vypadá to parádně. Ty nároky na hardware nebudou hezký. *11*
-
Grafika je hezká, ale není rozhodující. Osobně doufám, že se především vrátí humor např. ve stylu San Andreas nebo Vice City. Poslední hry, co jsem od Rockstar hrál - tj. GTA4 a Red Dead Redemption - mi přišly mnohem vážnější, než ty starší. Podle mě to moc nefunguje, protože z perfektních komedií o praštěných gangsterech se stávají celkem vážně míněné příběhy o gaunerech a psychopatech, se kterými je těžké, se ztotožnit a držet jim palce. Samozřejmě se na GTA5 moc těším, je to jedna z nejlepších herních sérií, co znám.
-
-
No vidíš. Já zase osobně doufám, že tam bude vážný příběh a silné charaktery. Ať do dopadne jakkoliv, je jistě, že se Rockstar nemůže zavděčit všem.
-
-
Vážný nebo ne, mně je to jedno, hlavně ať je to návrat k VC/SA.
-
-
-
Tak me jako teclhnofandu grafika zajima. A jestli hra vyjde na soucasnych konzilich, tak se zadny pokrok ocekavat neda. Navic jestli to bude optimalizovane pro PC jako gta IV, tak nemam zajem...
-
Já si nemůžu pomoc ale mě se ty obrázky po grafické stránce až na výjimky nelíběj. Chybí jim realističnost (hlavně u aut) a atmosféra. Podívejte se např. na obrázky z mafie 2 která je 2 roky stará to je úplně o něčem jiném. Nový trailer by ukázal víc, uvidíme jak to na konec dopadne.
-
-
Mafia 2 měla pěkný auťáky, což o to ale moc srandy jsi si s nima neužil.
Spousta lidí se zaměřuje na grafiku a realističnost, ale já klidně oželím nedokonalosti v těchto aspektech hry, hlavně že celek je dobře hratelnej, má co nabídnout i po dohrání příběhový linky a vše do sebe hratelnostně, krásně zapadá.
Často se stává, že jsou hry, kde se vývojáři soustředí na jednu, dvě featury který jsou paráda a ze začátku i velká zábava, ale časem se okoukají a najednou se ukáže nedostatek obsahu všude kolem. -
súhlasím u mafie II boli tie modely áut takmer dokonalé
-
ja bych rekl ze to je skoro nejvic, co jde jeste ze starcike PS3 nebo Xboxu vamacknout, vzhledem k rozloze hry
-
-
To má bejt Lambo Countach na 2. obr.?
Jinak to zatím vypadá hodně sexy... -
-
Jak psali je to nejspíš infernus, auto které se v gta4 světe skládá snad ze všech známých supersportů.
-
Je to Infernus. GTA mělo vždy nelicencovaná auta. Když bych to měl v reálu k něčemu přirovnat, tak k Lambu Murcielago.
-
to je Infernus!
-
-
strašnej název pro tak pěkný auto:-)
-
-
Mě teda podobný obrázky nic neřikaj a spíš bych ocenil skutečný a neupravený in game záběry, Countach je hranatý a má jiný světla tohle vypadá nejvíc jako Murciélago
-
-
Taky jsem zvědav jak to bude nakonec vypadat a jak to fungovat.i GTA IV mělo pěkné obrázky když to mělo vyjít.Pak často když hráč něco vyfotí během hraní tak to není tak super...
-
-
Vždyť to ve hře často vypadalo ještě lépe...
-
-
to není ani jedno... to je prostě nelicencovanej mix jako v ostatních gta *3*
-
-
No to je mi jasný:-) Ale inspirace je určitě v tom modelu.
-
-
-
-
nechápu lidi co pochybujou o tom že tychle screeny jsou z PS3/XBOXU360.. vypadá to sice pěkně, ale je to uplně jasný.. rozlišení 720p, žádnej AA a navíc ty kecy že by tohle konzole neutáhli jsou uplně mimo, však se pdívejte na RDR, Sleeping dogs, nebo AC. Tohle nemá o moc lepší grafiku, jen je to barevnější než GTA4 s více detaily a vy z toho hned děláte next-gen *15*
-
Jupí ! Konečně už to nepřipomíná sims. *4*
-
-
A Sims ti to připomínalo jen kvůli tomu obrázku s tenisovým kurtem? -_-
-
-
S kazdym novym dilem GTA to prestava byt GTA, je to uplne jina hra. Mel jsem rad GTA 1,2. Ale od tretiho dilu to je uplne neco jineho. Nerikam ze je to spatna hra, ale uz to davno melo mit jine jmeno a nevyuzivat porad stejny nazev.
Bohuzel to je trend teto doby, recyklovat jmena her, co to da a zdimat z nazvu, co se da. -
-
Ehm... cože?! Série GTA se vyvinula přirozeně. Není to recyklování jména. To že se ti líbí první dvě GTA neznamená, že další díly už GTA nejsou. Vzpamatuj se. Já mám zase rád GTA sérii takovou jaká je, včetně všech dílů. Nejvíce ale právě od třetího dílu. Líbí se mi, že hra pomalu stupňuje realističnost. Vážné pojetí IV mě obvzláště udělalo radost. Celkově si raději zahraji reálnou a "dospělou" čtyřku, než třeba bláznivé Saints Row. To je pak ale otázka vkusu. Já jsem na dospělejší hry.
-
Díky bohu že lidi jako ty nejsou šéfové herních vývojů apod.,to by pak každá hra měla striktně předepsané jaká bude,a neexistoval by vývoj.
-
Tusim o cem mluvis. Mne bavilo jen GTA 1 a pak 4ka kterou ti vrele doporucuju na vyzkouseni.
-
GTA1 je moja srdcovka ale dvojka bol možno najslabší diel zo všetkýh GTAčiek ... trojka naopak prekonala oba diely dokopy. Neviem čo máš za problém, možno by to chcelo popísať konkrétnejšie.
-
a důvod ?
-
Tak určitě byla trojka něco úplně jinýho když nebyla ve 2D *1*
-
-
jump,
slyšel si někdy o důležitosti značky? GTA se mohlo jmenovat jakkoli, ale GTA 1 byla prostě legendární hra, tak proč nepokračovat v této značce? Změna jména by byla podle mě blbost a to z mnoha důvodů. Vždyť duch této hry se podle mě příliš nezměnil od prvního dílu. Hra je vždy postavena na relativní svobodě pohybu po živoucím městě (světě), střílení nebohých civilistů a dělání dalších podobných kriminálních skutků. Mimojiné o tom je GTA už od prvního dílu.
Podle mě je GTA stále GTA a je jedno, jestli jde o GTA 1, či GTA San Andreas.
-
-
-
Jak se GTA bude dařit ve srovnání s největším rivalem ?
https://www.youtube.com/watch?v=6RjXoCse77g&list=PL004BEFC1C40456AC&index=1&feature=plpp_video -
-
Opravdu nuda....
-
Někdo by měl udělat oddělenou diskuzi pro self-promotion...
-