Přejít na výpis diskuzí
Cukání a sekání PS3 verze TES V: Skyrim v praxi
21.11.2011 | Petr Poláček
218 příspěvků
-
Mě se PC verze seká zas při pohledu na město...není to ani tak výrazné sekání jako spíš znatelný pokles FPS a chvíli jsem si myslel, že to je mým PC, ale pak jsem zjistil, že jiní hráči s tím mají taky problém... snad to ten patch vyřeší.
-
-
Nebo nevíte co stim?
-
-
http://enbdev.com/enbseries_skyrim_v0092patch5.zip, skus toto alebo ak pouzivas xp tak si nastav kompatibilitu na win98 a po spusteni hry nastav affinity procesu TESV.exe na 2 procesory. Mne to pomohlo. Bud jedno alebo druhe.
-
-
-
uvědomte si, vy rejpalové, že konzole jsou taky počítače. Sice nastrojené do líbivé krabice a s vlastním OS, ale jsou to počítače. Takže, když horlivě nadáváte na ty strašné, pokrok brzdící konzole, tak nadváváte na své počítače. Uvědomte si, že pokuď by tu nebyly konzole, tak by vývojáři neměli takové zisky. Protože drtivá většina PCčkářů si hru akorát stáhne. Platit za hry to nééé, ale nadávat jak konzole "brzdí" vývoj, aniž byste pro to něco udělali (přispěli), to jóóóó... A pokuď mají rýpat zas konzolisti, tak můžou říct: No dobře, tak na "pár" PSkách se hra sekala... na kolika počitačích se sekal Skyrim, hm ?
-
-
Nevím, já třeba nikdy neukradl hru od CP Projektu (série Witcher) ani od GSC Game World (Stalker), Bethesdy, Valve atd protože jsem u nich zvyklý, že za peníze dostanu podporu a kvalitní produkt.
Od šmejdů a vydřiduchů jako EA, Ubisoft, Activision si vždy nejdřív vytorentím ty jejich (poslední dobou) hrozné výblitky. Takové firmy moje peníze v drtivé většině prřípadů neuvidí a chci aby skrachovaly. Nebo ať jdou dělat na konzole. -
aha a copak ti říká Kernel? Srovnávat technologie Sony s Intelem může jenom tupec. HW jako HW to ano, ale to jsme někde jinde. A zisky z her.... no já pamatuju jinou éru. To soupeřlo AMD s Intelem, nVidida s ATI (a konzole měli rubriku na předposledním listě PC magazínů), každých pár měsíců ohromný skok dopředu v technologiích a tvůrci her s snažili, aby stíhali a hry ždímaly HW jak jen se dalo. Jenže to už je skutečně asi věc historie...
-
-
ale jak vidíš vývojáři začali dělat hry multiplatformě => vic peněz, pokuď udělají hru jenom na PC, tak utrží méně... pokuď utží méně, tak zbyde méně peněz na budoucí projekty... vem si Crysis... ač to byla technologická bomba, tak vysoké HW nároky a vysoká míra piratství zapříčinila malé prodeje... a donutila udělat Crytek další díl multiplatformě... a ano už to nebyla taková bomba...
-
-
MCU je v zásadě taky počítač. A?
-
Jo. Ted este pochopit proc konzole brzdi vyvoj. A pokud vim tak dobra hra si na sebe vydela. Takze zase nesmysl *5*
-
-
dobrá hra si na sebe vydělá... ale někdo si ji musí koupit... a je úplně jedno jestli je na PC/X360/PS3... jenže, když to na PC půlka lidí stáhne...
-
-
Pokud treba Skyrim "stahne pulka lidi" protoze to muze stahnout kazdej (ne jak wow, sc2 nebo bf3 mp) a stejne si ho koupi 7 milionu lidi tak to beru jako uspech. Neco na te hre proste je.
-
kvalitni tituly maji obrovske zisky i na PC scene, tak kdo si to teda kupuje, taky konzolisti?
-
-
-
-
Skyrim mi došiel, odbalil som ho, ale za "demo" ho meniť nejdem, bo na škatuli má pár pozdravov. PS: Prečo je ten kód taký krátky, to už na NWN2 valili onakvejšie.
My originál užívatelia PC hier, chceme kur*a dlhé kódy! -
Četl jsem titulek "Cikáni a sekání PS3 verze". Už jsem si říkal, co na ně lidi ještě nesvedou! *4*
-
-
cikáni už tam jsou- elfové taky zevlujou v každým Fantasy a díky dlouhověkosti nikdy nevymřou ikdyž je to menšína:D
-
-
tak co se týče kultury (myslim té pravé kultury, né to co nám teď běhá po uřadech a řve to, že to chce sociálky) tak khajiitové k cikánum, mají blízko jsou to kočovné (kočkovité :)) sdružení, trochu zloději a obyvatelstvo je nemá moc rádo :D
-
-
-
Kdyby si dal autor trochu práce, našel by si, jak tenhle problém jednoduše obejít a ne jen nadávat a živit tady pubertální antiPS3 trotlíky.
-
-
Heleď ty nepubertální anitiantiPS3 netrotlíku, v první řadě je to problém tvůrců, že takovéto chyby existují a není důvod na ně neupozorňovat.
Každý problém na počítači lze obejít. Problém je, že ti nikdo neplatí, aby jsi to dělal, ale ty platíš za to, že to dělat nemusíš a místo toho se máš bavit a užvat si obsah.
Ač je skyrim úžasná hra a při mých desítkách nahraných hodin zatím určitě nejsem u konce, tohle je prostě bota tvůrců a informovat o jejich chybách je jeden z úkolů herního novináře. -
Ale že by ses pochlubil, to ne.
-
-
Takže myšlení některých funguje nějak takhle: Když se něco seká na PC je to chyba vývojářů ale když se něco seká na konzoli tak je to hned chyba toho přístroje. To ani jednoho z těch troubů co tady tak plivou nenapadlo že to třeba může být chyba výrobce? Nevim jak ostatní ale já v té hře nevidim žádnou extra mega grafiku která by vysvětlovala tento problém. Ale ono je asi pro některé těžké přiznat si pravdu.
-
-
"Když se něco seká na PC je to chyba vývojářů ale když se něco seká na konzoli tak je to hned chyba toho přístroje." --- Exactly, bro, nicely stated! *5*
-
-
Hmm, tak u PS3 můžeme polemizovat, že je to chyba skupiny kolem IBM a Sony, kteří vyrobili Cell Broadband Engine pro kterej nebylo a není sranda portovat věci z jiných systémů.
Kdyby Skyrim byl dělanej rovnou pro PS3, tak takovýto problémy nemá.
-
-
-
Jenom házejte špínu na konzole písíčKAŘI ... nové konzole tím nepřivoláte tak co ? *15* radši si bežte umýt hlavu a vymáčknout jebáky z frňáku :-) *6*
-
Jak to vypadá s recenzí od Dana Vávry? Pokud ji napíše, vyvěsíte ji tu vůbec?
-
-
Vavra? To je ten clovek co udelal jednu dobrou hru a ted si mysli ze je Buh herniho prumyslu (a v posledni dobe ocividne i novinariny) ? :D
-
-
Chyba. On udělal boží hru a je dobrý člověk herního průmyslu. :D
-
-
a on je jako nakej znalec elders scrols?
-
-
oka fajn tohle jako vysvetleni beru ... nejsem sice zadnej velkej fanda elders scrols ale s desitkou souhlasim ... vubec tento typ her predstavuje uplnej vrchol zabavnosti
-
Proč by měl být? Aby měl právo napsat recenzi nebo co?
-
-
Tak nereaguj, když říkáš, že už je to nuda. *3*
-
hej reagoval bych na tebe, ale poslední dobou je tě tu vážně nějak moc, takže už to začíná bejt nuda. Jen bych řekl, že slova under a overrated používaj leda tak děti do 10 let.
-
Trol.diskuzni: kontrapohledů je v diskuzi pod recenzí plno.
-
Má, ale podle ohlasů mnohých by si zasloužila kontrapohled... A já bych ten Danův sakra chtěl číst, zrovna na ten overrated Skyrim. *3*
-
ne aby mel pravo ... ale aby davalo smysl tady publikovat recenzi na hru, ktera vsak uz recenzi tady ma ..
-
-
-
-
-
co ? proc dalsi recenzi ? ja si myslim ze tato je dostacujici ... a proc zrovna od dana vavry ? jezisi zas tady smrdi koureni penisu
-
-
dan si ho meje. ne další recenze je zbytečná. pohledů na dílo však není nikdy dost.
-
A jak ty víš, jak smrdí kouření penisu?
-
-
ty nemas penis? :)
-
-
:-[
-
-
áno, to je vysoko pravdepodobné ... ale v čuraní ti to nepomôže a bude to len na pár mesiacov *3*
-
To jako že mi ještě dodatečně naroste? Jupí, budu moct všude čůrat! :D
-
neboj sa, raz ho tam budeš mať...
-
-
-
-
-
-
Nerozbalenou PC verzi na stole nerozbalujte a dejte jí do soutěže! *1*
-
No jo, PS3 verze multiplatformních her vždycky trpí.
Zase PS3 exkluzivky jsou vždy technicky skvělý.
Takovej trade-off no.
Jinak jak už tu zaznělo... je zajímavý, že i tak zkonzolizovanou hru jako Skyrim přijímají PC hráči s nadšením... čím to? -
-
No mě se na ps3 občas seká i nhl 12 a zamrzává a co se týče výkonu tak XBOX je o zanedbatelnou část lepší.
-
Čím to? minulostí :) Ale taky proto, že bys chtěl zahrát konečně nějakou novou hru s volným světem a dlouhou hratelností. Kord když vyšly takové hry jako Zaklínač 2 a Dragon Age (1!) a pak nic.(snad nic, nevšiml jsem si)
A taky k vůli tomu, že to prej měla být hra roku, což určitě je mezi tím co vychází (poslední dobou cca pul roku z5)
Ale taky myslím, že 10/10 je neprávem udělené hodnocení. Jenže jaké jiné můžeš takové hře dát, když FPS mají 9/10! Příp. 8.
Já říkal že bude interface trpět -.- -
neviem čím to je ale ja som už vytriezvel a viac ako 85z100 by som tomu nedal ani vo sne. Myslím, že sa bude opakovať história ako v prípade Oblivionu kde prvé recenzie boli okolo 95z100, všade samá chvála a keci o najlepšej RPG histórie, vlastne keď dnes čítam recenzie a fóra o Skyrim tak zažívam také menšie deja-vu ... časom imho príde vytriezvenie *3*
a možno sa dočkáme tohoto :
2011, TES5, L. Grygar: "Tohle doznání už jsem provedl několikrát, ale míra provinění mě motivuje ho opakovat: před lety jsem Oblivion oznámkoval desítkou a jde o hodnocení, které bych vzal bez mrknutí oka zpátky. "
2016, TES6, L. Grygar: "Tohle doznání už jsem provedl několikrát, ale míra provinění mě motivuje ho opakovat: před lety jsem Skyrim oznámkoval desítkou a jde o hodnocení, které bych vzal bez mrknutí oka zpátky. "
*1* -
-
To Ringwraith:
Já s tebou naprosto souhlasím, ale asi bych to tolik neřešil... U mě je to stejně: někdy napíšu nějaký zlehka míněný blábol a "chytne" se to, jindy zase jsem zasypán mínusky u RELATIVNĚ solidně podaného názoru s argumenty. To nemá smysl řešit... Určitě bych se nebál toho, že když máš -10, tak to znamená, že si o tobě všichni myslí, že jsi blb. *4* -
-
Jasně, toho já se nebojím. Mínuska a pluska taky neřeším, pokud mi někdo nedá fakt nějaké stupidní mínus na naprosto neutrální komentář...
Jen rád uvádím věci na pravou míru a toto se zrovna nabízelo. Tak jsem napsal jak to vidím já.
-
-
Tohle je hezký příklad jednoho jevu.... a to jak záleží na autorovi a formě příspěvku.
Já a ty píšeme vlastně to stejné.
Jenže já jsem já - někteří mě nemusí mít rádi. Ty jsi ty a nevím, o tom, že by jsi tu psal něco kontroverznějšího.
Pak je tu forma... já to napíšu jako sarkastický výsměch, který ani ne každý správně pochopí. Ty jako normálně podaná jasná fakta.
No a já pak mám mínuska a bubububu a ty pluska...
No a s Trol.diskuzni se ptá proč se na něj vrhli jako na herního antivlastnece, když psal taky to stejné ... no tak pro toto. Prostě lidi dají plusku tomu, co vypadá, že tomu dají plusko ostatní. A slušně napsanej příspěvek jako tento tak vypadá. Výsměch ode mě nebo rejpání od Trola tak nevypadá. -
+1. Jo a když jsem tady psal v tomhle stylu, všichni se na mě vrhli jak na nějakého herního antivlastence. *5* Jak říkám, pan Grygar by si měl objasnit hodnotící škálu a vnést do svých soudů trochu střízlivosti... Za tím si stojím už od Deus Ex, kdy se tenhle pochybný trend začal ukazovat.
-
-
Prosím, pokud nemáš paměť akvarijní rybičky, nenabádej jiné ke střízlivosti, dokud si nezameteš před vlastním prahem, po všech těch sračkách, které si tady vypouštěl.... *4*
-
-
Já si nehraju na profi novináře a nedostávám za své názory plat... *3*
-
-
-
Tak tak, všem ze Skyrimu zvlhly koule, ale počki, až oschnů. *1*
-
-