-
Uvnitř nebude vůbec nic aby si všichni klikaři uvědomili, že strávili spoustu času nad takovou kravinu a přitom mohli celou dobu dělat něco užitečného.
-
-
většina lidí nekope kvůli pokladu uvnitř - jen blázen by mohl být přesvědčen, že právě on rozkope právě tu poslední...
lidi prostě toho chtějí být účastní, být u toho...
navíc, tobě se nikdy nestalo, že bys například při defragmentaci disku koukal, jak se tam přesouvají ty kostičky a všechno se to z červené mění na modrou? je v tom nějaká hluboká primální přitažlivost... -
-
stejne jako jen blazen muze sazet sportku :)
-
-
šance na výhru ve sportce je mizivá, ale když už člověk vyhraje, tak něco dostane :) kutaři nemají garantováno absolutně nic, přesto kutají...
-
-
-
-
Odstraňovaní vrstev kostky musí být hodně rychlé jestli jsem to dobře pochopil.
Jestli na jedno kliknutí odstraním jednu kostku a v první vrstvě je jich 100,614,152 ,navíc to hraje údajně 920,000 uživatelů.Určitě to nehrají najedou...
Za 1 sekundu (na jedno kliknutí) odstraním jednu kostku z 100,614,152.Budu se tomu věnovat 4 hodiny deně.To je 14,400.
Když to udělá pouze 100,000 lidí tak mají za 4 hodiny 1,440,000,000.
Proč to pak tak trvá?Zmenšují se pak kostky?Musí se klivat několikrát na jednu kostu?
I kdyby to hrálo 10,000 lidí tak to jde rychle. -
-
Kostka je složena z: 68,719,476,736 kostek... :-)
-
-
Stejně to vycházi při 100,000 lidí na 8 dní neustalího kopání.
Proč to ještě není? :) -
-
Podle mě je to tím, že lidi zjistili kolik je to kostiček tak je to přestalo bavit s tím že se přidají až to bude blíž konci kdy to půjde podstatně rychleji... Navíc hrát 4hod denně nevim nevim... :-D
-
-
-
ta kostka je obří odvážim se říct, že má několikset vrstev
-
-
Já si to vždycky zapnu na pár minut kvůli odreagování a za hodinu se ptám, proč to vlastně ještě dělám? A ty nestabilní servery jsou totální zlo...a nikdy bych nečekal, že budu hrát hru, jejíž cílem je ničení krychliček...a že mě to nepřestane bavit...
-
Mimochodem to vyšlo i na android a na PC to bude také. Akorát to vypadá, že se lognout přes facebook, jinak vám mizí zlataky za které si nakupujete kutacací kladívka..
-
Vnútri bude troll face.
-
Nevím nevím. Ale Molinóovy hry mě nikdy nechytly tak, aby je ůbec dohrál. Z těch jeho her vyniká třeba Dungeun Keeper, ale prost já nevím. Ty jeho hry jsou prostě nezáživné.
-
No vzhledem k tomu že Molyneux je neskutečný lhář a obrovská slibotechna, tak bych měl opravdu velké obavy co se to tam uprostřed tý krychle nachází.
Jedno je jisté - bude to hovadina, která za ty hodiny strávené u kopání určitě nebude stát.
Je tam nějaká restrikce, která neumožňuje připojení hráče bez "zájmu"? Tím chci říct, jestli mi bude někdo bránit se připojit ve chvíly když už hráči budou téměř u cíle a na jejich úkor vybrat odměnu? -
-
Jedno je jisté, máš příšernej nick.
-
-
To je ale tvůj problém.
Co se takhle vyjádřit k věci a nedělat tady ze sebe Robotrona. -
-
Ve skutečnosti by to měl být i tvůj problém, protože za prvé na herní web chodí i děti a za druhé se v pravidlech tiscali diskusí píše: "Znění příspěvků a uživatelských přezdívek nesmí porušovat zákony České republiky, obsahovat vulgarity, rasistické projevy nebo jiné projevy podněcování nenávisti nebo násilí k určitým skupinám obyvatel, nebo k ostatním uživatelům."
-
-
Avatar je sice trochu nechutný, ale nevidím nic, co by ty pravidla porušovalo.
-
-
To je fakt strašný. *1*
-
Tak to asi nevíš, co znamená, přezdívka nesmí obsahovat vulgarity.
-
-
Internetový bílý rytíř na jednorožci
-
-
sluha je zde
-
-
-
-
-
-
To bych teda netvrdil, že nebýt jména Molyneux, o hru by se nikdo nezajímal. Připadá mi už trochu trapný, jak se do Molyneuxe navážíte. Jako ten člověk udělal jedny z nejlepších her v historii, prakticky založil jeden celý herní žánr. Za člověka mluví jeho práce a ne co někde vyblebtne novinářům, a Molyneux se teda sakra nemá za co stydět.
K Curiosity. Je nějaký odhad, výpočet, jak dlouho by asi mohlo trvat, než se lidé dokopají ke středu? -
-
Myslim že o tom mluvil na tý akci Eurogameru kde měl k tomu konferenci,ale nepamatuji si kolik říkal,každopádně je to na youtube
-
-
Jedno musím Molyneuxovi uznat. Nápad to je perfektní a velmi originální (o jiné podobné hře nevím).
Fakt by mě zajímalo, co ale je uprostřed tý kostky a nejspíš i Molyneuxovi to zabralo hodně, aby něco vymyslel, co by bylo dostatečně úžasné.
Co mě napadlo, tak možná fotky Molyneuxe v tangách. To by určitě nikdo nečekal. *1* -
-
Já to vidím na nějaké poselství. Jako, že vy tu děláte takovou krávovinu jako je klikání cihliček, a přitom vám uteklo spoustu času života.
-
-
Jo jo, na hajzlu si většinou kreslím rovnice a chemické výpočty na dveře :)
-
-
-
Uprostřed bude prémiový předmět do další hry.