-
Jedno musím Molyneuxovi uznat. Nápad to je perfektní a velmi originální (o jiné podobné hře nevím).
Fakt by mě zajímalo, co ale je uprostřed tý kostky a nejspíš i Molyneuxovi to zabralo hodně, aby něco vymyslel, co by bylo dostatečně úžasné.
Co mě napadlo, tak možná fotky Molyneuxe v tangách. To by určitě nikdo nečekal. *1* -
-
Já to vidím na nějaké poselství. Jako, že vy tu děláte takovou krávovinu jako je klikání cihliček, a přitom vám uteklo spoustu času života.
-
-
Jo jo, na hajzlu si většinou kreslím rovnice a chemické výpočty na dveře :)
-
-
-
Vnútri bude troll face.
-
Ja si myslím že sa svet blíži k záhube a toto je lotéria o vstupenku na záchrannú vesmírnu loď :D
-
Uprosted krychle je fotka Molyneuxova penisu.
-
-
one can only hope...
-
-
Uprostřed bude prémiový předmět do další hry.
-
u prostřed bude číslo učtu z 1.000.000$
-
-
Bude tam napsáno "Odměna se ukrývá v Curiosity 2 který vyjde..." *1*
-
-
uprostred je určite buď nejaká hovadina, alebo odhalenie, že Moluneux je Boh.
-
-
Konstrukce "buď a nebo" by měla obsahovat dvě rozdílné alternativy :D
-
-
a až kliknou na poslední kostičku, začne level 2 *1*
-
hmm to fakt nevím, ale než se úšastnit tohohle tak to už radši to COD. *1*
-
Uvnitř nebude vůbec nic aby si všichni klikaři uvědomili, že strávili spoustu času nad takovou kravinu a přitom mohli celou dobu dělat něco užitečného.
-
-
většina lidí nekope kvůli pokladu uvnitř - jen blázen by mohl být přesvědčen, že právě on rozkope právě tu poslední...
lidi prostě toho chtějí být účastní, být u toho...
navíc, tobě se nikdy nestalo, že bys například při defragmentaci disku koukal, jak se tam přesouvají ty kostičky a všechno se to z červené mění na modrou? je v tom nějaká hluboká primální přitažlivost... -
-
stejne jako jen blazen muze sazet sportku :)
-
-
šance na výhru ve sportce je mizivá, ale když už člověk vyhraje, tak něco dostane :) kutaři nemají garantováno absolutně nic, přesto kutají...
-
-
-