-
Tedy je to jedna kostka a každý kdo se připojí může dolovat?
Zajímalo by mně jak je velká a za jak dlouho se tam dá prokopat.Jestli je známa velikost atd. tak snad někdo spočítal.
- Tedy když se připojím dnes tak část kostky by již měla být odstraněna když to hraje tolik lidí.Mohu si pak vybrat kde začnu kopat?Pak bych kopal tam kde to již hráči nejvíce prokopali. -
-
tak ja som sa pripojil dnes a cely svet kope bura vzdy len jednu vrstvu kocky. Pokym vrstvu ludia neodstrania, nemozu burat dalsiu. Burat mozes na ktorejkolvek stene, kocku si volne otacas.
Niekto spocital, ze na vysku mala prva vrstva 4096 kociek. Vrstva pod nou mala na vysku 4094, dalsia 4092 atd. Z toho sa da vypocitat pocet vrstiev. -
-
Jedná se krychli, která měla na začátku 4096 krychliček v řadě, tedy celkový počet krychlí 4096 na 3, dokut neodstraní jednu vrstvu, krychlí nemůžou odstraňovat další ?? Zákeřnost herního systému spočívá v tom, že každá další vrstva bude mít méně krychliček, než ta předešlá a budou jí hračí odstraňovat čím dál rychleji. Problém nastane, až vám zbyde poslední krychle o hraně 2 krychliček :-) Prostřední krychle neexsituje :-)
S pozdravem! -
Vedecka analyza od vedeckeho nicku, smekám :D
-
-
Pokud mám správný informace, tak nejde začít kopat na jednom místě a pokračovat do středu, musí se odkrýt celá vrstva. *7*
-
-
Správně. :)
-
-
-
Vyborny clanok, diky Pavle.
Inak, v pravidlach hry, kt. si mozete pozriet po kliknuti na "i" vo vysuvacom menu, je napisane, ze odmenou bude link na video. "Vyherca" moze ale nemusi to video zverejnit. Ze to asi "nebude stat za to" je understatement, zaujimavejsia je cesta a celkova myslienka (socialny aspekt atd.) -
-
Řekl bych, že zajímavého na tom není vůbec nic.
-
-
uprostred je 22
-
-
42 *1*
-
-
Buď to nebo otázka k číslu 42. Molyneux to už totiž spočítal *3*
-
-
nene, na to aby ji spocital prave vyuziva crowdsourcing ve forme curiosity....a brutalne distribuovany vypocet pres ipady/iphony atd :).
-
-
Jo tááák. On to potřeboval urychlit když jsme vlastně záložní Země a původní výpočet Vogoni utli před koncem *1*
-
-
-
přesně tak :D :D
-
-
-
Tak zatim u mě v digitální demenci vedl fakefook, ale koukám, že svoje žebříčky trochu přehodnotim...
-
Kde seženu PC verzi nemužu ji nikde najít
-
-
Ty tagy 'iPhone' 'iPad' a 'Android' asi budou něco znamenat...
-
-
nevim kdo me dal -hlas pritom tohle na PC platforrmu je !!! uz sem na to dosel ale mosim kvuli tom stahovat debilni itunes
-
-
facepalm
-
-
Ja teda nevim, ale asi dnesnim hracum nerozumim. Uz jsem si zvykl, ze se hry maximalne zjednodusuji, tak aby si je mohl zahrat kazdy jouda, ale toto mi prijde jako vrchol demence a ne kreativity. To nemaji ti lide neco lepsiho na zabavu?
-
-
Tak je třeba si uvědomit, že tohle není žádná vyhypovaná AAA hra. Je to spíš taková hříčka na zkrácení dlouhé chvíle a trošku experiment. A kromě toho zadarmo.
-
-
No vzhledem k tomu že Molyneux je neskutečný lhář a obrovská slibotechna, tak bych měl opravdu velké obavy co se to tam uprostřed tý krychle nachází.
Jedno je jisté - bude to hovadina, která za ty hodiny strávené u kopání určitě nebude stát.
Je tam nějaká restrikce, která neumožňuje připojení hráče bez "zájmu"? Tím chci říct, jestli mi bude někdo bránit se připojit ve chvíly když už hráči budou téměř u cíle a na jejich úkor vybrat odměnu? -
-
Jedno je jisté, máš příšernej nick.
-
-
To je ale tvůj problém.
Co se takhle vyjádřit k věci a nedělat tady ze sebe Robotrona. -
-
Ve skutečnosti by to měl být i tvůj problém, protože za prvé na herní web chodí i děti a za druhé se v pravidlech tiscali diskusí píše: "Znění příspěvků a uživatelských přezdívek nesmí porušovat zákony České republiky, obsahovat vulgarity, rasistické projevy nebo jiné projevy podněcování nenávisti nebo násilí k určitým skupinám obyvatel, nebo k ostatním uživatelům."
-
-
Avatar je sice trochu nechutný, ale nevidím nic, co by ty pravidla porušovalo.
-
-
To je fakt strašný. *1*
-
Tak to asi nevíš, co znamená, přezdívka nesmí obsahovat vulgarity.
-
-
Internetový bílý rytíř na jednorožci
-
-
sluha je zde
-
-
-
-
-
-
Nevím jak vám, ale mě na telefonu se to neskutečně seká... mám Sony Xperia Sola s oficiální ICS....telefon zvládá náročné 3D hry, ale tohle prostě ani prd.....
-
-
na galaxy s3 to jede docela v pohodě
-
Jam mam Nexus S a hra byla prakticky nehratelná když sem to zkoušel. Na druhou stranu je to už starší telefon. Ale neumim si představit to hrát kdekoli jinde než na nabíječce + wifi připojení. Ta hra vycucne baterku během chvíle a je datově náročná.
-
-
Nevím nevím. Ale Molinóovy hry mě nikdy nechytly tak, aby je ůbec dohrál. Z těch jeho her vyniká třeba Dungeun Keeper, ale prost já nevím. Ty jeho hry jsou prostě nezáživné.