Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co je uprostřed nevím ale poslední layer je BSOD a nejde zničit.
  • Doba Lenina a Mao Ce-Tunga je pryč, Molyneux je sociální inženýr moderní doby...
  • Zerathus
    V tom bude recept na zdravou pleš *1*
  • ani EA ani Activision nesklizi takovou nenavist jako Molyneux. Proc? Ja budu navzdy vzpominat na paradni chvilky s populusem a black&white...
  • Robotron3
    To bych teda netvrdil, že nebýt jména Molyneux, o hru by se nikdo nezajímal. Připadá mi už trochu trapný, jak se do Molyneuxe navážíte. Jako ten člověk udělal jedny z nejlepších her v historii, prakticky založil jeden celý herní žánr. Za člověka mluví jeho práce a ne co někde vyblebtne novinářům, a Molyneux se teda sakra nemá za co stydět.

K Curiosity. Je nějaký odhad, výpočet, jak dlouho by asi mohlo trvat, než se lidé dokopají ke středu?
    • Myslim že o tom mluvil na tý akci Eurogameru kde měl k tomu konferenci,ale nepamatuji si kolik říkal,každopádně je to na youtube
  • Odstraňovaní vrstev kostky musí být hodně rychlé jestli jsem to dobře pochopil.
    Jestli na jedno kliknutí odstraním jednu kostku a v první vrstvě je jich 100,614,152 ,navíc to hraje údajně 920,000 uživatelů.Určitě to nehrají najedou...
    Za 1 sekundu (na jedno kliknutí) odstraním jednu kostku z 100,614,152.Budu se tomu věnovat 4 hodiny deně.To je 14,400.
    Když to udělá pouze 100,000 lidí tak mají za 4 hodiny 1,440,000,000.
    Proč to pak tak trvá?Zmenšují se pak kostky?Musí se klivat několikrát na jednu kostu?
    I kdyby to hrálo 10,000 lidí tak to jde rychle.
    • Kostka je složena z: 68,719,476,736 kostek... :-)
      • Stejně to vycházi při 100,000 lidí na 8 dní neustalího kopání.
        Proč to ještě není? :)
        • Podle mě je to tím, že lidi zjistili kolik je to kostiček tak je to přestalo bavit s tím že se přidají až to bude blíž konci kdy to půjde podstatně rychleji... Navíc hrát 4hod denně nevim nevim... :-D
    • ta kostka je obří odvážim se říct, že má několikset vrstev
  • Preco nato niekto uz nenapisal naky autokliker, bota, cokovlek, a nevytazili to behom prveho dna ?
    • Možná proto, že to byla první věc, která každýho napadne a asi neni tak blbej, aby se tomu nesnažil za každou cenu zabránit. Vytvořit takovou krychli, dát tam obrázky na každou vrstvu, to je otázka chvilky zvlášť pro někoho, kdo programoval nějakou hru v životě takže bych tipoval, že hlavně pracovali na tom, aby se to nedalo tak snadno obejít. Ale kdo ví. Třeba to naschvál nechal nechráněný a jenom čeká, kterej parchant to obejde jako první :D
  • hele, až se lidi dostanou k poslední vrstvě, tak je to zastaví s hláškou, "pro dokončení úrovně musí každý hráč, který se k té poslední vrstvě dostal, zaplatit 99 centů" *15*

DLC not required.
  • Blue.Shark
    Já si to vždycky zapnu na pár minut kvůli odreagování a za hodinu se ptám, proč to vlastně ještě dělám? A ty nestabilní servery jsou totální zlo...a nikdy bych nečekal, že budu hrát hru, jejíž cílem je ničení krychliček...a že mě to nepřestane bavit...
  • Molyneux se postupně vyprofiloval na jednoho z nejhorších škůdců herního průmyslu. Nyní nám přináší další kravinu, kterou budou davy lidí z hlouposti hrát a protože se o ní píše a mluví, budou si myslet, že je to super. Molyneux tak dále deformuje pohled na hry a posiluje škodlivý trend vedoucí pryč od kvalitních her ke kravinám. Přeju Curiosity i Peterovi všechno nejhorší a jen mě mrzí, že si hráči nakonec nemohou kupovat lepší dláta za 100.000 dolarů. Ty vyhozené peníze bych jim ze srdce přál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit