-
nevim kdo me dal -hlas pritom tohle na PC platforrmu je !!! uz sem na to dosel ale mosim kvuli tom stahovat debilni itunes
-
-
facepalm
-
-
Kde seženu PC verzi nemužu ji nikde najít
-
-
Ty tagy 'iPhone' 'iPad' a 'Android' asi budou něco znamenat...
-
-
Tedy je to jedna kostka a každý kdo se připojí může dolovat?
Zajímalo by mně jak je velká a za jak dlouho se tam dá prokopat.Jestli je známa velikost atd. tak snad někdo spočítal.
- Tedy když se připojím dnes tak část kostky by již měla být odstraněna když to hraje tolik lidí.Mohu si pak vybrat kde začnu kopat?Pak bych kopal tam kde to již hráči nejvíce prokopali. -
-
tak ja som sa pripojil dnes a cely svet kope bura vzdy len jednu vrstvu kocky. Pokym vrstvu ludia neodstrania, nemozu burat dalsiu. Burat mozes na ktorejkolvek stene, kocku si volne otacas.
Niekto spocital, ze na vysku mala prva vrstva 4096 kociek. Vrstva pod nou mala na vysku 4094, dalsia 4092 atd. Z toho sa da vypocitat pocet vrstiev. -
-
Jedná se krychli, která měla na začátku 4096 krychliček v řadě, tedy celkový počet krychlí 4096 na 3, dokut neodstraní jednu vrstvu, krychlí nemůžou odstraňovat další ?? Zákeřnost herního systému spočívá v tom, že každá další vrstva bude mít méně krychliček, než ta předešlá a budou jí hračí odstraňovat čím dál rychleji. Problém nastane, až vám zbyde poslední krychle o hraně 2 krychliček :-) Prostřední krychle neexsituje :-)
S pozdravem! -
Vedecka analyza od vedeckeho nicku, smekám :D
-
-
Pokud mám správný informace, tak nejde začít kopat na jednom místě a pokračovat do středu, musí se odkrýt celá vrstva. *7*
-
-
Správně. :)
-
-
-
Ja si myslím že sa svet blíži k záhube a toto je lotéria o vstupenku na záchrannú vesmírnu loď :D
-
u prostřed bude číslo učtu z 1.000.000$
-
-
Bude tam napsáno "Odměna se ukrývá v Curiosity 2 který vyjde..." *1*
-
-
uprostred je určite buď nejaká hovadina, alebo odhalenie, že Moluneux je Boh.
-
-
Konstrukce "buď a nebo" by měla obsahovat dvě rozdílné alternativy :D
-
-
Nevím jak vám, ale mě na telefonu se to neskutečně seká... mám Sony Xperia Sola s oficiální ICS....telefon zvládá náročné 3D hry, ale tohle prostě ani prd.....
-
-
na galaxy s3 to jede docela v pohodě
-
Jam mam Nexus S a hra byla prakticky nehratelná když sem to zkoušel. Na druhou stranu je to už starší telefon. Ale neumim si představit to hrát kdekoli jinde než na nabíječce + wifi připojení. Ta hra vycucne baterku během chvíle a je datově náročná.
-
-
V tom bude recept na zdravou pleš *1*
-
Co je uprostřed nevím ale poslední layer je BSOD a nejde zničit.
-
Preco nato niekto uz nenapisal naky autokliker, bota, cokovlek, a nevytazili to behom prveho dna ?
-
-
Možná proto, že to byla první věc, která každýho napadne a asi neni tak blbej, aby se tomu nesnažil za každou cenu zabránit. Vytvořit takovou krychli, dát tam obrázky na každou vrstvu, to je otázka chvilky zvlášť pro někoho, kdo programoval nějakou hru v životě takže bych tipoval, že hlavně pracovali na tom, aby se to nedalo tak snadno obejít. Ale kdo ví. Třeba to naschvál nechal nechráněný a jenom čeká, kterej parchant to obejde jako první :D
-