-
Kostka je složena z: 68,719,476,736 kostek... :-)
-
Vyborny clanok, diky Pavle.
Inak, v pravidlach hry, kt. si mozete pozriet po kliknuti na "i" vo vysuvacom menu, je napisane, ze odmenou bude link na video. "Vyherca" moze ale nemusi to video zverejnit. Ze to asi "nebude stat za to" je understatement, zaujimavejsia je cesta a celkova myslienka (socialny aspekt atd.) -
To je fakt strašný. *1*
-
Tak to asi nevíš, co znamená, přezdívka nesmí obsahovat vulgarity.
-
ani EA ani Activision nesklizi takovou nenavist jako Molyneux. Proc? Ja budu navzdy vzpominat na paradni chvilky s populusem a black&white...
-
Avatar je sice trochu nechutný, ale nevidím nic, co by ty pravidla porušovalo.
-
Molyneux se postupně vyprofiloval na jednoho z nejhorších škůdců herního průmyslu. Nyní nám přináší další kravinu, kterou budou davy lidí z hlouposti hrát a protože se o ní píše a mluví, budou si myslet, že je to super. Molyneux tak dále deformuje pohled na hry a posiluje škodlivý trend vedoucí pryč od kvalitních her ke kravinám. Přeju Curiosity i Peterovi všechno nejhorší a jen mě mrzí, že si hráči nakonec nemohou kupovat lepší dláta za 100.000 dolarů. Ty vyhozené peníze bych jim ze srdce přál.
-
ta kostka je obří odvážim se říct, že má několikset vrstev
-
sluha je zde
-
Internetový bílý rytíř na jednorožci
-
Uvnitř nebude vůbec nic aby si všichni klikaři uvědomili, že strávili spoustu času nad takovou kravinu a přitom mohli celou dobu dělat něco užitečného.
-
Odstraňovaní vrstev kostky musí být hodně rychlé jestli jsem to dobře pochopil.
Jestli na jedno kliknutí odstraním jednu kostku a v první vrstvě je jich 100,614,152 ,navíc to hraje údajně 920,000 uživatelů.Určitě to nehrají najedou...
Za 1 sekundu (na jedno kliknutí) odstraním jednu kostku z 100,614,152.Budu se tomu věnovat 4 hodiny deně.To je 14,400.
Když to udělá pouze 100,000 lidí tak mají za 4 hodiny 1,440,000,000.
Proč to pak tak trvá?Zmenšují se pak kostky?Musí se klivat několikrát na jednu kostu?
I kdyby to hrálo 10,000 lidí tak to jde rychle. -
Ve skutečnosti by to měl být i tvůj problém, protože za prvé na herní web chodí i děti a za druhé se v pravidlech tiscali diskusí píše: "Znění příspěvků a uživatelských přezdívek nesmí porušovat zákony České republiky, obsahovat vulgarity, rasistické projevy nebo jiné projevy podněcování nenávisti nebo násilí k určitým skupinám obyvatel, nebo k ostatním uživatelům."
-
To je ale tvůj problém.
Co se takhle vyjádřit k věci a nedělat tady ze sebe Robotrona. -
Já si to vždycky zapnu na pár minut kvůli odreagování a za hodinu se ptám, proč to vlastně ještě dělám? A ty nestabilní servery jsou totální zlo...a nikdy bych nečekal, že budu hrát hru, jejíž cílem je ničení krychliček...a že mě to nepřestane bavit...
-
Konstrukce "buď a nebo" by měla obsahovat dvě rozdílné alternativy :D
-
Myslim že o tom mluvil na tý akci Eurogameru kde měl k tomu konferenci,ale nepamatuji si kolik říkal,každopádně je to na youtube
-
Mimochodem to vyšlo i na android a na PC to bude také. Akorát to vypadá, že se lognout přes facebook, jinak vám mizí zlataky za které si nakupujete kutacací kladívka..
-
Vnútri bude troll face.
-
Já to vidím na nějaké poselství. Jako, že vy tu děláte takovou krávovinu jako je klikání cihliček, a přitom vám uteklo spoustu času života.