-
Nevím nevím. Ale Molinóovy hry mě nikdy nechytly tak, aby je ůbec dohrál. Z těch jeho her vyniká třeba Dungeun Keeper, ale prost já nevím. Ty jeho hry jsou prostě nezáživné.
-
Vedecka analyza od vedeckeho nicku, smekám :D
-
Jedno je jisté, máš příšernej nick.
-
tak ja som sa pripojil dnes a cely svet kope bura vzdy len jednu vrstvu kocky. Pokym vrstvu ludia neodstrania, nemozu burat dalsiu. Burat mozes na ktorejkolvek stene, kocku si volne otacas.
Niekto spocital, ze na vysku mala prva vrstva 4096 kociek. Vrstva pod nou mala na vysku 4094, dalsia 4092 atd. Z toho sa da vypocitat pocet vrstiev. -
No vzhledem k tomu že Molyneux je neskutečný lhář a obrovská slibotechna, tak bych měl opravdu velké obavy co se to tam uprostřed tý krychle nachází.
Jedno je jisté - bude to hovadina, která za ty hodiny strávené u kopání určitě nebude stát.
Je tam nějaká restrikce, která neumožňuje připojení hráče bez "zájmu"? Tím chci říct, jestli mi bude někdo bránit se připojit ve chvíly když už hráči budou téměř u cíle a na jejich úkor vybrat odměnu? -
To bych teda netvrdil, že nebýt jména Molyneux, o hru by se nikdo nezajímal. Připadá mi už trochu trapný, jak se do Molyneuxe navážíte. Jako ten člověk udělal jedny z nejlepších her v historii, prakticky založil jeden celý herní žánr. Za člověka mluví jeho práce a ne co někde vyblebtne novinářům, a Molyneux se teda sakra nemá za co stydět.
K Curiosity. Je nějaký odhad, výpočet, jak dlouho by asi mohlo trvat, než se lidé dokopají ke středu? -
Jedno musím Molyneuxovi uznat. Nápad to je perfektní a velmi originální (o jiné podobné hře nevím).
Fakt by mě zajímalo, co ale je uprostřed tý kostky a nejspíš i Molyneuxovi to zabralo hodně, aby něco vymyslel, co by bylo dostatečně úžasné.
Co mě napadlo, tak možná fotky Molyneuxe v tangách. To by určitě nikdo nečekal. *1* -
facepalm
-
Buď to nebo otázka k číslu 42. Molyneux to už totiž spočítal *3*
-
Uprostřed bude prémiový předmět do další hry.
-
nevim kdo me dal -hlas pritom tohle na PC platforrmu je !!! uz sem na to dosel ale mosim kvuli tom stahovat debilni itunes
-
Správně. :)
-
Ty tagy 'iPhone' 'iPad' a 'Android' asi budou něco znamenat...
-
Pokud mám správný informace, tak nejde začít kopat na jednom místě a pokračovat do středu, musí se odkrýt celá vrstva. *7*
-
Možná proto, že to byla první věc, která každýho napadne a asi neni tak blbej, aby se tomu nesnažil za každou cenu zabránit. Vytvořit takovou krychli, dát tam obrázky na každou vrstvu, to je otázka chvilky zvlášť pro někoho, kdo programoval nějakou hru v životě takže bych tipoval, že hlavně pracovali na tom, aby se to nedalo tak snadno obejít. Ale kdo ví. Třeba to naschvál nechal nechráněný a jenom čeká, kterej parchant to obejde jako první :D
-
Kde seženu PC verzi nemužu ji nikde najít
-
Bude tam napsáno "Odměna se ukrývá v Curiosity 2 který vyjde..." *1*
-
Tedy je to jedna kostka a každý kdo se připojí může dolovat?
Zajímalo by mně jak je velká a za jak dlouho se tam dá prokopat.Jestli je známa velikost atd. tak snad někdo spočítal.
- Tedy když se připojím dnes tak část kostky by již měla být odstraněna když to hraje tolik lidí.Mohu si pak vybrat kde začnu kopat?Pak bych kopal tam kde to již hráči nejvíce prokopali. -
Ja si myslím že sa svet blíži k záhube a toto je lotéria o vstupenku na záchrannú vesmírnu loď :D
-
u prostřed bude číslo učtu z 1.000.000$