Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michelangelo
    Vypada to na hru bez iluzi, dospelou a ve svete, jak vyvojari zatim proklamuji, docela depresivnim a dekadentnim. CyberPUNK se nam hezky rysuje, same dobre zpravy - jen tak dal rikam ja a kompromisy nechte studijim, co nemaji koule posouvat hranice dal!
  • A ještě jsem chtěla dodat. Souhlasím s vámi. Myslela jsem si také, že to bude Blade Runner a ne Tarantin. Z toho Teaser Traileru to tak vyplývalo. Třeba to ale dopadne dobře, nebo to bude ještě lepší. *3*
  • Já nevím jak to ti vývojáři dělají, ale na tuhle hru jsem čekala celý svůj život. Fakt jo, protože tohle už jenom jak to vypadá a že se zaměří hlavně na příběh a na otevřený svět, no prostě mi čtou myšlenky. Doufám, že to bude ještě lepší a lepší *14*
    • U mně to byl Deus Ex (1!). Když se mi dostal do ruky, nic jsem od něj nečekal, nevěděl jsem, co vlastně instaluju. A naprosto mě uchvátil, tak že jsem ho projel 3x. Nedělám si iluze, že už podobná hra nikdy nevyjde a nikdy nic podobnýho nezažiju.
      • Já jsem Deus Ex hrála jenom jednou a souhlasím. I když už není nejnovější je to skvělá hra *3*
  • "Nebudeme zachraňovat svět, dokonce ani město. Zaměříme se na hlavní postavu a jeho či její problémy."

Dobrá zpráva, protože to věčné mesiášství ve hrách mě už leze krkem.
  • "Existuje hodně hyper her, ale není v nich moc punku," ... opravdu tam ma byt ,,hyper,, ?

Jinak jsem zvedavy jak se s tim hosi popasujou, ono stvorit tu spravnou ,,naladu,, neni jen tak ... no snad hosi poslouchaji Sex Pistols
    • Nic ve zlým, ale Sex Pistols nemají se skutečným punkem moc společnýho. Banda vylízanejch tří -akordovejch neumětelů, kterou slepil v rámci propagace obchůdku s hadrama jistý londýnský excentrik vážně není punk. Zkus si někdy poslechnout Cock Sparrer, kámo.
  • Od začátku se na tuhle hru těším, ale teď jsem poprvé zklamán. Tarantina nechci - já chci Blade runnera - temný a bezútěšný svět *1*
  • Blabliblablabalballllaballa

Este hra ani nebola ukazana a vseci uz fapuju.
  • Po Žižkovi a Geraltovi se nejvíce těším na toto! Tak jedu, jedu ať je to tady :)
    • Cd projekt žádnýho žižku nedělá né ?
      • CDP ne, Warhorse jo. To jsou česi a makají na RPG z dob husitů :)
  • Na cyberpunk se těším jak malej Jarda, ale Tarantina nesnáším. Ten chlap má nějaký problém.
    • Tarantino = nadsázka, nekonvenčnost (nezávislost), černej (až někdy zvrácenej) humor... já ho mám rád a podle CSFD za sebou snad ani špatnej film nemá. Jen mě překvapilo, že nenatočil "Co dělat v Denveru, když člověk nežeje", myslel jsem, že za tim stál taky. Nemusim všechny jeho filmy, ale člověk si u nich odpočine.

A Pulp Fiction je filmová klasika.
      • Mno díval jsem se na Kill Bill, Od soumraku do úsvitu a musím říct že jsem to nedokoukal. Odsekávání končetin mi humorné fakt nepřijde nebo znásilňování nezletilých. Hold každému přijde legrační něco jiného.
    • Samozřejmě, že má problém. Je obdařený filmařskou genialitou.
      • genialitou? a v čem je ta genialita? V množství krve? nebo množství oplzlostí ?
        • Mno místo těch mínusek by mi to mohl někdo objasnit v čem jsou ty filmy geniální
          • Nejsou genialni, ale pokud mas rad urcity druh humoru tak si to proste uzijes. Ja sem docela Tarantinuv fanda, libila se mi vetsina jeho filmu, ale jsou to spis takove ptakoviny na odreagovani. Minuska mas proto ze Tarantino ma spoustu nekritickych fanu ;-)
            • tim vazne filmy mas co presne na mysli ?
            • Děkuji ti za reakci :) To bude asi ten problém, že já chodím více méně na vážné filmy a tenhle typ humoru fakt nechápu. Opravdu díky za tvou reakci. Raději si přečtu argument než nic neříkající červené číslo *3*
  • MrSanta
    Ach, to se tak krásně čte. Velmi se těším. Jen ta spekulovaná doba vydání (ne dřív, než v roce 2015) se mi nezamlouvá *1*
    • pamatuju se (matně), jak snad v roce 2005 vyšel trailer na Fallout 3, a že přijde na podzim 2008 :D to bylo maso...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit