Přejít na výpis diskuzí
Cyberpunk 2077 se konečně ukázal. Byl to vrchol konference Microsoftu
11.6.2018 | Šárka Tmějová
102 příspěvků
-
mně ten svět přišel osobní tedy dost. už jen za vymodelování takového světa a možnost v něm chodit si prachy zaslouží.
-
Právě že nedělají. To co vyšlo před 6 lety, tak bylo jen oznámení, možná na tom pracovalo pár lidí, ale cd projekt pracoval na Witcher 3 a blood and wine, které vyšlo 2 roky zpátky. Takže bych řekl, tak 2 roky (a možná par měsíců) full time všichni na tom pracují.
-
tak on málem propadl i první Blade Runner že, komerčně to žádný zázrak nebyl, vytáhnul ho až kult fanoušků
-
mna ten trailer skor sklamal ...take genericke pojatie slnieckoveho scifi s feelingom GTA trailerov od Rockstar ....cakal som ovela viac, zacinam byt opatrny
-
Hype na witchera 3 trval taky přes dva roky, spíše už se rozjel mega hype
-
by me teda zajimalo co za gameplay jsi na youtube videl ty lamko ;)
-
No ono to hlavně bylo v knize, víme? :)
-
Proto je lepší dělat u cyberpunku menší svět, tam hraje prim atmosféra, architektura. Tohle je zatím další neosobní velký svět, bohužel svět si zada velké a barevné věci. Podívejte se jak propadl poslední Blade runner, přitom famozni sequel.
-
Upřímně od nich bych byl radši za další fantasy/středověk, tohle už je na mě moc cool scifi. Kdyby to dělal Ubisoft asi ten článek ani nerozkliknu, ale CD Projekt to je jiná, takže věřím že to bude stejná kvalita jako Witcher 3.
-
Docela obyčejný trailer, grafika slušná ale nic co by už nebylo viděno jinde, to co ukázali mě tedy zatím nějak extra nezaujalo. Už teď je mi ale jasné že hype se kolem toho rozjede na plné obrátky, a to nejen kvůli médiím ale i kvůli fanboyům CDprojektu. Zase to budu muset celé ignorovat, aby mi to nekazilo dojem ze hry.
-
No, jelikož mi teď YouTube hází reklamy na Cyberpunk (což je velmi neobvyklé u hry, která by údajně měla vyjít za 2 roky...), moc bych se nedivil, kdyby vydání hry bylo překvapivě brzy...
-
tak jasně že je to hodně lidí, ale i tak, něco navrhnout, vymodelovat, zakomponovat to do světa, to je děsně mravenčí práce na hodně dlouho. a těch věcí tam byla opravdu tuna. svět bude počítám velký, takže zaplnit ho ve stejném duchu musí být děsné množství člověkohodin. ale je tedy fakt, že na tom už dělají několik let. každopádně jsem zvědavý na výsledek.
-
kýč a barvičky přitáhnou většinou spíš fanoušky japonské animace, sorry jako *5*
-
nebo Deus Ex, když ti chybí 24/7 tma, já jsem rád za změnu.. navíc, kdo říká že tam bude jen tohle jedno město *3*
-
Tak takové hry tvoří full time stovky lidí. Už Witcher měl rozpočet nějaké 1.5 miliardy korun. Za podobné peníze se vyvíjí i korporátní systémy v podobných počtech lidí i čase.
-
tak si zahraj ty tahové Shadowruny, ostatně, byly to výborné hry
-
šušká se, že to na další generace konzolí bude a že už mají Poláci devkit PS5 k dispozici.
-
slušná ukázka. při sledování jsem si říkal, že to muselo dát strašně práce vybudovat takový svět. je tam strašně moc unikátních scifi detailů, že zalnit svět něčím takovým muselo být peklo, i časově.
-
místní diskuze -> perly sviním
-
A čím bys chtěl chápat?