Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91

    Ať se jdou vsichni vys***. Každá hra je zabugovaná a občasnej glitch postavy do zdi mě vůbec netrápí, vidím to v každé druhé hře a je to normální. Hraju na pc, na ultra s rtx ve 4k a kromě glitchujícíh postav jsem jiné bugy nezaznamenal 15h in. Ta hra je ve všech ohledech totální nářez.

    Jediná výtka která mě napadá je že to město je za jízdy autem skutečně více méně mrtvé, ale to časem spraví módy. Oh a taky bych uvítal více animací pro moji katanu.

    • frank.horigan

      Přesně takoví jako ty budou podobnou hru vychvalovat do nebes jako totální nářez, ne protože by byla opravdu ve 100% stavu, ale proto aby ale trochu ospravedlnili nakoupený hardware v ceně lehce jeté Fábie

      • MidnighT91

        Meleš kraviny, hw v ceně fabie mam protože mě to baví, můžu si to dovolit a nepotřebuju to nijak ospravedlnit. Hru vychvaluju proto že je dobrá, je to momentálně absolutně top AAA hra nové generace a odsud se to bude jen zlepšovat. Žádná hra co vyjde není ve 100% stavu. Něco takového není na pc fyzicky možné. Nic jiného v tom není. 

        Možná vyhoď zastaralou ps4 z okna a kup si průměrné pc za 20k pak nebudeš muset chodit hatovat hry na web a buděs si je moct hrát sám a funkční.

        Mě ta hra funguje normálně takže nevím o čem mluvíš. Taková Valhalla se mi místy na stejné nastavení a na pc za 45k propadá pod 15 fps a to pro mě znamená rozbitou hru, takže tak. 

        Vám konzoteplům se jednou teleportuje npc a můžete se z toho všichni pos***

        • frank.horigan

          Já PS4 kromě regalu v obchodě asi ani neviděl na živo, jsem asi trochu staromódní :) 

          Hraju na Xeonu 1240 V2 a RX580... 

          • MidnighT91

            V tom případě se ti omlouvám. Nevím jak je to s radeonama ale mladší bratr hraje na 1660 ti a taky nemá na ultra bez rtx problém. Npc se mu teleportují stejně jak mě.  

            • frank.horigan

               Na hru se samo tesim, souhlasim ze na stare konzole nepatri, ale to nic nemeni na faktu ze hra je ted rozbita. Rx580 je v cajku, zatim nebyl problem s nicim

              • MidnighT91

                Reakce na příspěvek:

                Samozřejmě souhlasím. Ta hra potřebuje v mnoha ohledech opravit ale vyloženě rozbitá není, protože se dá dohrát a gamebreaking bug jsem nenašel, dokonce ani questbreaking což se mi stane skoro v každém rpg.

                Není na tom o nic hůř než jakákoli jiná day one hra. Jedinej problém je v tom že rozbitej Acc každej ignoruje protože za rok vyjde další. Na tohle každej čekal 7 let a tak lidi přehánějí. 

                Lidi si taky hlavně neuvědomují že je to cdp hra a za půl roku v tom budeš moct hrát za 12yo lolitku s nuke raketometem a každé npc pujde změnit na tomáše mašinku. 

    • MidnighT91

      Sorry za odkaz na watch ale ten meme přesně sedí.  https://b2.crackwatch.com/file/crackwatch-temp/5i94p7wwh.jpg


      Pro informaci mám sběratelku btw.

  • frank.horigan

    Jojo ještě že nejsem z těch co musí hru hrát den po vydání aby pak všem dával patřičně najevo, že “už tam je”. Zaklínače jsem odehrál ve verzi 1.31 na very high a nelituji. Cyberpunk příjde na řadu koncem léta jako zcela jiná hra  :) 

    • no jestli to bude zcela jina hra, tak je dobre si to zahrat ted a potom az to bude zcela jina hra, zahrat si to znova :)

  • JohnyTheZik

    Diky Adame, souhlas, jsou tam veci, ktery mi vadej, ale jinak me ta hra neprestava udivovat. 

    Na technickym stavu musej jeste zamakat, ale jinak je ta hra absolutni bomba. A uz dlouho jsem ve hrach nevidel tak zajimavy postavy a dialogy. Klobouk dolu, CPR.


  • Chvílemi neučesané, ale jinak naprostá PECKAÁÁ !!! 

  • Hmm, není tam policie jako V GTA, není tam systém reputace jako v GTA, jízdní model není jako v GTA. Atd atd. Není to prostě jako GTA. Tenhle dojem mám od vydání z hry z recenzí a z reakcí lidí. Všichni hráli městskou akci GTA, je to standart. Takže se všechny ostatní hry, které se odehrávají ve městě, musí být + - podobný GTA jinak je všechno špatně.  :D

    Zadávání úkolů ve hře přes telefon se mě líbí. Dovedu si představit, že o v roce 2077 pracujícím žoldákovi, jsou na síti informace a že, když vstoupí do rajonu kšeftaře, tak tomu se rozsvítí žárovka, pozor je tady! Nebo tak něco. :)

    • Carnage666

      O to ale vůbec nejde, přijde ti ok že policie nejezdí v autech?  Že tě nemůžou pronásledovat? Tohle mělo už GTA 3 😂

      • Spades

        Me to prijde OK, protoze je zbytecne delat systemy ve hre, ktera je nepotrebuje.

        Budes chtit implementaci hvezdicek falloutu, aby te nahaneli serifove / brotherhood of steel po celem svete?

        Nebo v zaklinaci?

        Proc by to mela byt tak propracovana mechanika tady.

        Proste nemuze to mit vse co GTA a navic RPG / konverzace a tak.

        Kor kdyz strileni ve meste si vyzkousis jednou a pak uz nikdy.

        • spoock

          Podle me je chyba delat simulator mesta, ktere nerespejtuje zakladni fungovani sveta. Pokud tvurci nejsou schopni udelat zivouci mesto, meli udelat radeji neco ala Deus Ex

          • Spades

            Tak já to pravé beru jako deus ex s otevřenějším světem, takže mi tam ty simulace města vůbec nechybí.

        • Carnage666

          Jo jasně a to že sem měl sidequest ve kterým přímo v questu jedu v autě a je mi řečeno "sakra poldové, ztrať se jim" ale protože policajti nejezdí v autech tak sem tam žádný neměl a asi za 5 sekund mi zmizel wanted lvl je v pořádku? 😀

          A další věc, oni tam ten systém ale mají, neřeknu kdyby tam nebyl ale je tam a nefunguje jak má (to stejný gangy), takže nechápu tohle tvoje obhajování.

          • Spades

            Ok tam to už je horší no :D

            Jako souhlasím že lepší bylo ty hvězdičky vůbec nedělat, spíš mi jde o to, že z toho lidí dělají strašný problém, přitom to je tak 1% té hry, navíc vůbec ne to hlavní co je na té hře zábavné a proč sem ji kupoval.

          • MidnighT91

            Carnage má pravdu, hra má nějakej wanted systém ale ten absolutně nic nedělá, nebo jsem si toho teda za 15h nevšiml a to mám na kontě hodně nechtěnejch civilů. Nicméně je to hra od CDP takže jsem si jistej že za půl roku to budu instalovat znova se 150 modama a bude z toho úplně jiná hra. 

  • Carnage666

    Možnost rovnou rozložit junk hned jak ho seberete tam je, je to jedna z pasivek v některym stromu schopností ale teď si přesně nepamatuju.

    Jako největší problém hry když jede v pohodě bez bugů na PC vidím AI random NPC po městě a ve vozidlech. A hlavně policie, takhle useless policii sem viděl naposled v Mafia 3 ale tady je to dotažený na ještě větší lvl. Když jim ukradnete auto pod nosem nic se nestane, když čekáte že vás budou pronásledovat autem nic se nestane, protože ve hře nepotkáte jedinýho poldu co by řídil třeba po městě, takže jakákoliv honička po městě není možná a to ani s gangama, nikdo prostě mimo scriptovaný questline není schopen vás pronásledovat. Jo a motorky taky nikdo neřídí, jen vy. Další humorná věc u té policie je ten spawn, vylezete na vysokou budovu pomocí parkour prvků  a střelíte dole na ulici NPC, fajn máte wanted lvl stačí se otočit a policajt se vám spawne doslova za zadkem a další se spawne zase za zády jak se otočíte, je to hloupost a kazí to zážitek. Spawn věcí, aut a npc je kapitola sama o sobě, 200m ode mě stojí vozidlo na křižovatce a pokud se mi nelíbí stačí se jednou otočit a zase zpět a místo toho prvního auta tam stojí jiný (zkusil sem si takhle spawnout asi 3-4 auta.)

  • lito

    https://opencritic.com/game/8525/cyberpunk-2077

    Asi nikdo nečekal, že průměrné hodnocení bude 84% a bude tam upozornění na možný scam od tvůrců.

    Škoda je, že pořád velká většina recenzentů to nereflektuje. Psal jsem to i dnes pod recenzi. CDP na poslední chvíli změnil i žánr hry z RPG na akční adventuru s RPG prvky. Celou dobu proklamované RPG se nekoná a koná se  akční adventura v nefunkčním světě. Nejhorší je, že se o tom nedozvíš, když to nezkoumáš, v oficiálních materiálech už to změněno je.

    Nemyslím si, že 1500 Kč je málo peněz, aby nám tady páni recenzenti tvrdili, jak je to v pořádku. 

    • shodan

      Fakt nechápu jak to dostalo 9/10 nebo 10/10, správně je tak 6/10, celej Ray tracing mě vůbec nezajímá, odlesky a zrcadlení je tam, kde opravdu nemá bejt a nebo proč? neřikám, že hra nevypadá ve 4k špatně, ale po 8 letech vydat něco co vykrade Deus ex a Watch dogs a nedodělat to? už jen začátek totalní nuda.. ujedeš pár metrů, vylezeš na debilní stožár... bla bla... zase dolu a dalsi metry kde nic neni...🤮 další dny po super recenzích vychází "naše dojmy", proč? podle recenze to vypadá na zanechání super (uplaceného) dojmu.... žádná hra dnes není dokonalá v době vydání, to už jsme tak nějak přijali, za ty prachy to přece nebude dodělaný, když to může mít 30 patchu a 1-2 placené 20 min. dlc (všeobecně hry) že? 

      • lito

        za mě je grafika fakt v pohodě a libí se mi město. Atmosféru to taky má. Ale nejhorší je fakt, že to město je jen prázdná kulisa a potenciál žánru cyberpunku je prostě šíleně nenaplněn. To co píše ten člověk, v tomhle obhajujícím článku je prostě úplně mimo a značí to, že má poněkud nízké nároky.

        Za mě by to bylo výše asi než u tebe, protože jsem fanda žánru a musím CDP ocenit, že udělali cyberpunk hru, přiznejme si to, většina her je pořád dokola high fantasy, takže za to jsem fakt vděčný, ale je to strašná škoda, že ten potenciál celého žánru cyberpunku, velkého města a obřího rozpočtu je naplněn opravdu minimálně.

        Dovolím si citovat jednu recenzi:

        "What Cyberpunk really is, however, is a big open-world action role-playing game. What it’s not is a look at gaming’s future. Instead, it feels like a summation of where we’ve come in gaming since the Xbox 360 generation. It feels like a game built by people looking around to see what works — like Grand Theft Auto’s open world, Watch Dogs’ hacking, Assassin’s Creed’s quest-filled maps, Fallout’s combat and character progression, Mass Effect’s dialogue system, Batman: Arkham Knight’s crime scene investigations, and every games’ skill trees."

        Takhle jsem se cítil, prostě copy and paste ze spousty her.

        • shodan

          No dobře 7/10 v pohodě, jsou ostatně hry které po x letech jsou tak na 2/10, Grafika je fajn, mě se taky líbí prostřední cyberpunk, vůbec jsem nekoukal na videa během posledních měsíců, chtěl jsem mít radost.. ale je to prázdné, zase je část, kde to je dobrý - atmosféra roste.. ale to je pod povrchem, jak je úkol "nahoře" tak se tam nic neděje.. ono to bude po mnoho a mnoha updatech "dobré" ale smysl recenze na games.tiscali, sector.sk atd.. ?? 

          • lito

            7/10 odpovídá. Ty recenze, co zmiňuješ, jsou úplně k ničemu, hráči to opravdu nic neřekne, spíše ho to uvede do nějakého mylného očekávání a ve hře to pak nedostaneš. Není ani překvapující, že 99% desítek padlo hned po padnutí embarga. Střízlivěji se na to dívají až recenzenti, kteří hru neměli s předstihem. Náhoda? Ani náhodou! Herní průmysl je pořád neskutečně zavádějící a poplatný. 

            • shodan

              Hlavně by bylo nejlepší, kdyby poslední dobou vydavatelé - tvůrci hry raději drželi h**u, než říkat, děláme na opravách, chceme vydat kvalitní produkt (bylo to jen čekání na konzole). Primárně to bylo určené pro PC, později přidáme to a ještě to... nebojte PC bude priorita. Oznámení - už jsme si na sebe vydělali, budou odměny - koho to zajímá? to je snad výsměch hráčům..  

  • KIMCID

    Mě se to líbí a pokud o tu hru bude dodatečná péče bude to v pohodě.

  • Všichni policajti chodí po svých a objevují se odnikud, jakmile někoho přejedeš, okamžitě je to reported crime, zraněné nikdo nezachraňuje a mrtvoly neodváží, poškození aut je tristní (např. už Mafie 1 uměla nechat vystřílený sklo na ulici, tady nic), fyzikální model kolizí aut je směšný, atd. atd. Nemožnost úpravy auta a postavy (včetně toho, že se nedá ušpinit) je trochu zarážející, když při tvorbě postavy nastavuješ i velikost pindíka.

    Kvalitu AAA bohužel pro CP 2077 nastavilo RDR2 s maniakálním citem pro detail. Takže když tam někoho zastřelíš a někdo to vidí nebo slyší, zavolá šerifa a pobočníky, ti to na místě vyšetřují a prohledávaj okolí a případně naloží mrtvolu na koně a odjedou. Jejich chování se mění podle toho, jestli máš šátek přes tvář, jestli nejseš pocákanej od krve, jak moc jseš obecně špinavej atd. Těžko se s tím soupeří, ale CP2077 v mnoha a mnoha ohledech zaostává. 

    Holt jednou udali tempo CDPR se Zaklínačem 3, teď udává tempo Rockstar.

    • az na to, ze se sice v RDR2 muzes umazat od blata, ale jinak je to siiilenaaa nudaaaaa....

      taky v CP nejezdi popelari...to me zaujalo, co asi delaji s temi odpadky, protoze tam je na ulici relativne cisto....a taxiky tam nemaji, nemusis jist ani pit a jsou tam plechovky se psim zradlem, ale nikdo nema zadneho mazlicka a maji tam akvarka bez rybicek....to je ale desna hra :)

      • Nesrovnávám ty dvě hry jako celek, jenom tyhle detaily, na kterých je vystavěná uvěřitelnost prostředí. Pro městskou akci jako je CP2077 jsou policie, crime system, fyzika vozidel atd. strašně důležité. Například to, jak autem srážíš policejní drony, je legrační. Když začneš využívat tyhle hlouposti a nedodělky (například schovávání za civilistama - policii nenapadne přijít blíž, jenom věčně kroužíte kolem nějakýho nebožáka), tak to hru rozbíjí a je méně uvěřitelná. RDR2 není moje nejoblíbenější hra, jenom je v mnoha věcech o parník nejlepší.

        • K  cemu mi je uveritelnost prostredi, kdyz me jinak hra nudi ? Asi k nicemu ze ?

          Navic neni to mestska akce, kde mas resit neco s policii, pro tvoje nejake vystrelky typu strileni civilistu, je system, kdy se ti za zady spawnou NPC co se te snazi sejmout naprosto dostacujici.

      • To je asi subjektivní, pro mě je Red Dead Redemption se svým rozvážným tempem daleko větší zábava než zmiňovaný ADHD Cyberpunk :D

        • Jack1947

          Je toho tam víc a je tam cit pro detail (stejně jako Odyssey/Origins...)

  • Jo a hraju to na GeForce 1060 GTX 6 GB, AMD FX 8370 Eight-Core Procesor, 24 GB RAM ... víc by bylo líp, ale jak jsem už níže uvedl, ta hra není dobrá, je VÝBORNÁÁA !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit