Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

    CD projekt slíbil všem možnost refundu, akorát o tom neřekl Sony a ta žádné refundy, které nesplňují její vlastní přísná pravidla, poskytovat nehodlá. 

    Na dotaz IGN, co to jako je, odpověděli, že se k tomu již vyjadřovat nebudou.

    Sympatický kluci.

  • Carnage666

    Film grain a pak screen space reflections.

  • Omg vzdyt u Skyrimu, nekteri nedojeli ani tu uvodni jizdu na voze, jak byla ta hra rozbita...

  • Derp_1337

    Jestli jsi potkal jenom 1 závažný bug ve Skyrim, tak to jsi měl fakt hodně štěstí. Já nezapomněl na tu úvodní jízdu na voze, kvůli které jsem si musel počkat na 1. patch. A i po patchi si pamatuji na takové dvě desítky případů, kdy jsem musel nahrát starší save pozici.

    A to nepočítám nespočet grafických glitchů, kdy se NPC teleportovali a nebo propadli/procházeli texturami. Nebo zábavné běhání s koněm po vertikálních texturách 😂


    A kolik bugů jsi potkal v Cyberpunku, že ti znemožnili hrát dál?? Nepočítej grafické glitche, kdy se NPC propadnou texturou a nebo procházeji třeba zavřenými dveřmi. A fakt nekecej, řekni pravdu.

  • Nevim jak na konzolich a jestli to jde nejak zmenit, ale u pc verze je jedno graficke nastaveni ,,film grain,, ktere tohle nejspis zpusobuje.

  • Derp_1337

    Proč? Zbožňuju fanoušky nějakého jednoho konkrétního žánru (např. Stealth), kteří tráví svůj čas tím, že téměř u každé hry pláčou "nudný stealth".


    Prostě buď si rozšiř své obzory a začni hrát více herních žánrů, a nebo konečně akceptuj fakt, že většina her nebude mít nic společného s tvým oblibeným žánrem.

  • aspa

    já si Skyrim pamatuji úplně parádně, do teď nechápu inventář, pamatuji si ty hodiny na nexusu, ale popravdě jsem měl jediný bug, který mě znemožňoval hrát dál. CP2077 je nejvíce rozbit AAA hra, co jsem měl možnost hrát. 

    Popravdě ani to datum vydání jsem nemusel hledat, pro mě to byl svátek stejně jako vydáni CP2077. 

  • Derp_1337

    Hezky sis našel na internetu datum vydání Skyrim...

    A opět se vracím k dříve řečenému výroku. Za těch 9 let většina lidí už zapomněla, jak velkej to byl bugfest.

    Je to základní psychologický jev lidských mozků: to nepříjemné se nám postupně vytrácí z paměti. Mozek nás tím chrání proti tomu, aby jsme se psychicky nezhroutili.Proto se ti může zdát, že něco, co vidíš právě teď, je horší než něco před X lety. Za těch 9 let si těžko budeš pamatovat, jak moc bugů tam bylo.

  • dario.marques.798

    Já osobně, s čím mám asi největší problém je něco, čeho jsem si všiml už hned v první scéně, ale snažil jsem se tomu moc nevěnovat pozornost, nicméně s postupem času mne to sralo víc a víc. (podotýkám, že hraju na základní PS4)

    Jedná se o takovou banální věc, kterou jsem však už ve hrách možná dekádu neviděl, a to zrnění. Ta hra prostě nonstop zrní. Furt a všude. V každé scéně, na každém místě. I v menu mi přijde, že to dělá. Jediné místo, kde se to neděje, jsou nahrané filmečky. Je to jako dívat se na první Star Wars.

    Podle mě je to tím, že hry aktuálně vycházející na starých konzolích, tam jedou na úrovni, která by na pc byla ekvivalentem "very low". A je známé, že starší hry na "ultra high" setting vypadají mnohem lépe, než nové hry na "low" setting.

    A druhá věc, která mne nebetyčně štve, je ovládací schéma. Absolutně nechápu, proč se rozhodli udělat hlavní potvrzovací tlačítko na čtvrerečku místo všude jinde používaného křížku. Jako hráči hrají hry intuitivně a tohle fakt bolí. Obzvlšt když pro to není žádné logické zdůvodnění.

  • aspa

    hrál jsem Skyrim 11.11. 2011 a Cyberpunk je na tom hůře. Ta hra není rozbíta jen na povrchu, tak hra je rozbitá i v základech. 

  • aspa

    hrál jsem Skyrim 11.11. 2011 a Cyberpunk je na tom hůře. Ta hra není rozbíta jen na povrchu, tak hra je rozbitá i v základech. 

  • aspa

    proč seš tak agresivní proboha? Ty máš akcie v CPD, nebo co? Já bych řekl, že to dopadlo úplně stejně. Naslibovali toho tuny a většina tam toho prostě není. Ty lži, hype a marketing dopadli úplně stejně jako u NMS. Je mi úplně jedno, jaká je NMS hra, bavím se o přístupu. Jinak nevidím důvod, proč mě posíláš hrát moje oblíbené hry. Moje oblíbený žánr je RPG/Stealth, takže je jasné, že jsem na hru těšil a snad můžu tady napsat názor, aniž by nějaký agresivní pohunek posílal lidově někam.

  • Derp_1337

    Rozhodně to nedopadlo stejně jako No Man Sky při dni vydání. Cyberpunk má sice bugy, ale rozhodně to není nudná procedurálně vygenerovaná repetitivní hra.


    Ale proti gustu žádný dišputát. Ještě nikdy se neobjevila hra, která by bavila úplně každého. Asi to není nic pro tebe. Měl by ses vrátit zpátky ke svým oblibeným hrám.

  • Derp_1337

    LOL

    Takový nesmysl.

    Jestli tvrdíš, že ty hry bylo "dobré", tak to jsi je fakt nehrál v den vydání. V den vydání to bylo katastrofa u všech her, které zmínil Smrt.

    Jestli se ti to tak nezdálo, tak je to možná tím, že jsi to buď hrál až po několika týdnech nebo měsících po vydání. A nebo jsi na ten bugfest prostě zapomněl po těch letech. Přece jen je to už 9 let, co vyšel Skyrim.

  • Derp_1337

    Hodnocení hry se odvíjí na základě toho, co ve hře je a jak hodně to člověka baví.

    Hodnotit na základě toho, co vývojáři do hry nedali, je totální nesmysl.

    Kdyby se tak hodnotilo, tak by se u každé hry mohlo objevit třeba hodnocení od fanoušků fotbalu FIFA, kteří by rozdávali hodnocení " 0/10 , protože tahle hra v sobě nemá simulátor fotbalu" 😂

  • aspa

    za mě osobně to museli nedávno restartovat. Ten projekt vypadá místy ušit horkou jehlou a doděláván na poslední chvíli. Tam se to někde muselo totálně pokakat, protože věřím, že to co naslibovali, opravdu v té hře mělo být, ve finále tam skoro nic není. Se dozvíme časem, co se tam podělalo.

  • aspa

    za mě obrovské zklamaní. Technický stav se sice nedá omluvit, jak to dělají recenzenti, ale mě osobně to nevadí. Co mi vadí je, že ta hra toho nabízí naprosté minimum a žánr cyberpunku je využit minimálně. K tomu nudný stealth, FPS. Já jsem se místy přistihl, že se nudím a to byl asi největší pro mě šok. Těch slibů bylo ještě více než u No Man Sky a bohužel to dopadlo úplně stejně. Ach jo. 

  • nj to je tak, kdyz nekdo misto punku ocekava punkvu

  • No nevím jeslti je to srovnatelné.

    Kingdom come jsem přes bugy ani nedohrál (vedlejší questy co nešly dohrát jsem něja zkousnul, ale corrupted save už jsem nerozdýchal). Oproti tomu C2077 má jen ty kosmetické vady, ale v dohrání to nijak nepřekáží. (prostě to že člověk občas potká NPC co jde po zábradlí místo po chodníku je fakt něco úplně jiného než poškozený save ve hře, která ani neumožňuje ukládat kdykoliv :-D)

  • Ravenor

    No to máš vlastně pravdu.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit