Cyberpunk 2077 selhává v samozřejmostech, přesto je to moje hra roku
-
Sorry za odkaz na watch ale ten meme přesně sedí. https://b2.crackwatch.com/file/crackwatch-temp/5i94p7wwh.jpg
Pro informaci mám sběratelku btw.
-
https://opencritic.com/game/8525/cyberpunk-2077
Asi nikdo nečekal, že průměrné hodnocení bude 84% a bude tam upozornění na možný scam od tvůrců.
Škoda je, že pořád velká většina recenzentů to nereflektuje. Psal jsem to i dnes pod recenzi. CDP na poslední chvíli změnil i žánr hry z RPG na akční adventuru s RPG prvky. Celou dobu proklamované RPG se nekoná a koná se akční adventura v nefunkčním světě. Nejhorší je, že se o tom nedozvíš, když to nezkoumáš, v oficiálních materiálech už to změněno je.
Nemyslím si, že 1500 Kč je málo peněz, aby nám tady páni recenzenti tvrdili, jak je to v pořádku.
-
Ať se jdou vsichni vys***. Každá hra je zabugovaná a občasnej glitch postavy do zdi mě vůbec netrápí, vidím to v každé druhé hře a je to normální. Hraju na pc, na ultra s rtx ve 4k a kromě glitchujícíh postav jsem jiné bugy nezaznamenal 15h in. Ta hra je ve všech ohledech totální nářez.
Jediná výtka která mě napadá je že to město je za jízdy autem skutečně více méně mrtvé, ale to časem spraví módy. Oh a taky bych uvítal více animací pro moji katanu.
-
Hmm, není tam policie jako V GTA, není tam systém reputace jako v GTA, jízdní model není jako v GTA. Atd atd. Není to prostě jako GTA. Tenhle dojem mám od vydání z hry z recenzí a z reakcí lidí. Všichni hráli městskou akci GTA, je to standart. Takže se všechny ostatní hry, které se odehrávají ve městě, musí být + - podobný GTA jinak je všechno špatně. :D
Zadávání úkolů ve hře přes telefon se mě líbí. Dovedu si představit, že o v roce 2077 pracujícím žoldákovi, jsou na síti informace a že, když vstoupí do rajonu kšeftaře, tak tomu se rozsvítí žárovka, pozor je tady! Nebo tak něco. :)
-
Možnost rovnou rozložit junk hned jak ho seberete tam je, je to jedna z pasivek v některym stromu schopností ale teď si přesně nepamatuju.
Jako největší problém hry když jede v pohodě bez bugů na PC vidím AI random NPC po městě a ve vozidlech. A hlavně policie, takhle useless policii sem viděl naposled v Mafia 3 ale tady je to dotažený na ještě větší lvl. Když jim ukradnete auto pod nosem nic se nestane, když čekáte že vás budou pronásledovat autem nic se nestane, protože ve hře nepotkáte jedinýho poldu co by řídil třeba po městě, takže jakákoliv honička po městě není možná a to ani s gangama, nikdo prostě mimo scriptovaný questline není schopen vás pronásledovat. Jo a motorky taky nikdo neřídí, jen vy. Další humorná věc u té policie je ten spawn, vylezete na vysokou budovu pomocí parkour prvků a střelíte dole na ulici NPC, fajn máte wanted lvl stačí se otočit a policajt se vám spawne doslova za zadkem a další se spawne zase za zády jak se otočíte, je to hloupost a kazí to zážitek. Spawn věcí, aut a npc je kapitola sama o sobě, 200m ode mě stojí vozidlo na křižovatce a pokud se mi nelíbí stačí se jednou otočit a zase zpět a místo toho prvního auta tam stojí jiný (zkusil sem si takhle spawnout asi 3-4 auta.)