Cyberpunk 2077 selhává v samozřejmostech, přesto je to moje hra roku
-
Hiphop a podobné věci hrajou akorát v rádiu a to se dá ladit.. a samozřejmě několik stanic s elektronickou muzikou se tam najde taky.
-
Neveril by som, ze nejaka hra este prekona bugy a zly technicky stav Kingdom Come, ale ono sa to chlapcom podarilo a Cyberpunk 2077 je novy kral.
Ano, ten potencial na hru roku tam je ...ale nie tohto roku.. a mozno ani nie toho dalsieho...
Hra proste zlyhava na zakladnych aspektoch fyziky a jednej z najhlupejsich AI ake som videl. (ak teda aj to nieje len nejaky bug).
Policajti sa spawnuju par metrov od vas ... auta nepouzivaju. Dokonca ani to vase auto si nedokazete niekde do garaze odparkovat. Staci zablokovat cestu a ziadne AI sa nedokaze uhnut inemu objektu... Neraz som sa prepadol pod cele mesto alebo stretol na ulici rovnake NPC s rovnakym modelom... Namiesto aby som narazil do druhej postavy tak nou prejdem ako duch ...
Nie vazne .... toto chcelo aspon 6 mesiacov odklad a po pravde netusim ako mohla hra vyzerat pocas prveho ohlaseneho terminu dna vydania, kedze dovod neustalych odkladov bola optimalizacia. Hra mala vyjst este v case ked nova generacia konzol ani nebola, tak na aky HW to teda optimalizovali ?
God bless to 15fps ....
-
V inteface programu na nastavování té myši, si přepněte chování stisku tlačítka jako třetí tlačítko.
-
Jak nemohl sundat? Vždyť věci jde unequipnout normálně ne?
-
V kolumbáriu je Easter egg na Roye z BR. 🙂
-
u cyberpunku tě chápu, ale AC Valhallu jsi měl očekávat, je to koneckonců ubisoft, co si čekal?
-
Tak neviem kade chodíš, ale skús sa tým mestom poprechádzať v noci. Rôzne zapadnuté špinavé uličky, trhoviska atď. Vtedy mám z toho neskutočne silný Blade Runner feeling. Už mi tam len chýba Deckard ako si tam niekde dáva nudle :D
-
Skrolovacím tlačítkem sundaváš věci, jestli to nefunguje, tak, pokud máš bezdrátovou myš od Logitechu jako já, oddinstaluj ovladače. Z nějakého důvodu tohle tlačítko v Cyberpunk nefunguje...
-
tak to máš dobré, dle testů na YT je to kdekoliv mezi 40-50fps s gtx1080 ve fullhd, ale je mě jasný, že záleží na spoustě věcí ohledně daného PC i lokality ve hře a trochu i na štěstí.
-
no je to svobodná diskuze, nelze tu mít jen nadšené komentáře... já to nehatuji, ale ta technická stránka je děs. Mě ani žánr cyberpunk tak moc nezajímá, ale toto bych si normálně zahrál. Každopádně nelze se smát jen EA, ubisoftu, bethesdě a když udělá přešlap CDPR tak se tvářit, že se nic neděje.
-
Najedeš na klobouk a stiskneš skrolovací tlačítko... pokud mluvíme o PC. Jestli jsi to odinstaloval kvůli klobouku, tak to lol...
Ale trochu chápu já mám problém s tím, že nemůžu přijít na to jak se "dívat do zrcátka" (zpětný pohled) v autě.
-
Hele P.K. Dick byl sice jedním z praotců žánru, ale jméno a typické atributy jak je známe dnes dostal až později a nejzásadnější dílo žánru -Neuromancer vyšel až 3 roky po jeho smrti. Možná hru měli kvůli tobě a podobným jedincům přejmenovat na cyberPUNK 2077. Chápu že někomu se tyhle žánry nemusí líbit, ale čekat od hry/žánru, který má v názvu "punk" Vangelise je slušně řečeno naivní a co se týče Brosiuse - System Shock byl spíš horor a ta hudba by se sem nehodila.
-
Za mě je to opravdu velké zklamání, překonalo to i zklamání z AC Valhalla; odinstalováno po 3 hodinách hraní. Je pěkné, že si smím vybrat velikost penisu, ale že jsem si nemohl sundat z hlavy klobouk (když jsem si ho po první misi na zkoušku nandal), protože hra na to prostě nemyslela, a neexistoval způsob, jak klobouk sundat, to je na mě docela silné kafe. A samozřejmě to není zdaleka jediná "drobnost", která mě na tom vadila. Asi to ještě zkusím, ale až tak za půl roku, možná za rok, až to bude trošku odladěné.
-
Hra roku? Nevím nevím...
https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kcve8s/promised_but_missing_feature_list_will_update/?utm_medium=android_app&utm_source=share
-
K cemu mi je uveritelnost prostredi, kdyz me jinak hra nudi ? Asi k nicemu ze ?
Navic neni to mestska akce, kde mas resit neco s policii, pro tvoje nejake vystrelky typu strileni civilistu, je system, kdy se ti za zady spawnou NPC co se te snazi sejmout naprosto dostacujici.
-
Přesně, je to jen velký hype. Absolutně nechápu, že je tato hra mluví o nějaké open worldu to je fakt absolutní výsměch.
-
Za mě první příčka ve zklamání roku. Kecy o open world a next gen jsou opravdu na pováženou...
-
Nesrovnávám ty dvě hry jako celek, jenom tyhle detaily, na kterých je vystavěná uvěřitelnost prostředí. Pro městskou akci jako je CP2077 jsou policie, crime system, fyzika vozidel atd. strašně důležité. Například to, jak autem srážíš policejní drony, je legrační. Když začneš využívat tyhle hlouposti a nedodělky (například schovávání za civilistama - policii nenapadne přijít blíž, jenom věčně kroužíte kolem nějakýho nebožáka), tak to hru rozbíjí a je méně uvěřitelná. RDR2 není moje nejoblíbenější hra, jenom je v mnoha věcech o parník nejlepší.
-
"A hudba, ta úžasná hudba!"
Nevím no, jsem v úvodní pasáži za nomáda a přijezd do města vypadal jak z NFS Undeground. Rozjuchané barvy neonů od kterých se silnice leskla jak pleška na sluníčku a do toho příšernej hiphop. V další misi hrálo něco mezi trash metalem a mlácením řetězem do zábradlí.
Osobně jsem čekal něco ve stylu Blade Runnera nebo Erica Brosiuse
-
Ono ta hra o tom (oproti třeba gta) vůbec není. A i když mám dohráno a hraji podruhé, tak jsem se tam s policií nenaháněl ani jednou.
Ale pokud se to někdo snaží hrát jako gta a chce aby se to chovalo jako gta, tak asi bude zklamaný, protože jednoduše gta nehraje.