Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chtelo by to slušnej arkadovej jizdni model , arkadovou destrukci a slušnou AI a proč ne, ja bych si to zahral. Akorat ta grafika mi prijde nejaka slaba, na to že je to hra o autech ty auita vypadaji ze maji malo detailu a slabe textury, hlavne ty co mijeji na silnici
  • xixixao
    "i když ten odpich z 0 na 200 za setinu vteřiny na konci videa trošku tvůrci videa přepískli" To přeci neni z 0 na 200, to je jenom ze slow motionu do normálu, koukni na ten truck Petře, taky stojí :D
  • Haha, po shlédnutí jsem dostal chuť na Flatout 2, ovšem ne na NfS run, smůla, no. Ale je zase hezké že se snaží o nějakou inovaci, když už nic jiného.
  • No.. ja uz si zavodni titul roku na PC vybral. Trackmania 2 Canyon :p Tohle si s nejvetsi pravdepodobnosti necham (opet) ujit :)
  • Spíš než "dálniční bitvu" (terminus technicus z Undercover) to připomínalo "canyon race" z Carbonu, ovšem s poldama. Což nemusí být špatné, byť tohle video mi přišlo nějak podivně sestříhané. A propos, pokud se nemýlím, tak tohle jsou první NfS s ratingem "T - Teen".
  • Ja teda nechci bejt nakej utlocitnej (zahraju si rad lecjaky masakry) ale na trailer na zavodni hru je to docela drsny. Nejdriv celni srazka poldu s truckem a pak pad do naky stometrovy propasti. To sou dva jasny smrtaky v jednom minutovym videu coz mi prijde uplne mimo misu ty hry. Jeste nemuzu opomenout ze trailer opet pozvednul slovo arkada na vyssi uroven. Jako beru ze ty policejni auta maj pres tri sta koni ale aby tam visel na zadku Pagani ktery ma sedmset koni a o naky ctyri metraky min to uz nevim co si o tom mam myslet. To jako si ve hre koupim za dvacet mega Pagani a bude me tam skolit kazda obycejna policejni kara?
    • tofo.cz
      Ale vždyť to tak bylo snad ve všech posledních NFS s poldama. Už v Most Wanted nás dávali policejní SUVčka. *3*
  • Hanzales
    Já si jenom říkám, aby to třeba nakonec nepřekvapilo ;o)
    • Tohle si rikam uz nekolik let ;-).
  • AzuX
    NFS je posledne roky strasna nuda..ajked v tom videu bolo ze pada z utesu, ale podla mna to bude zas tak ze si v aute budes ficat 200km/h ale omylom to natocis do kriku ktori ta zastavi ako skala..naraz jak hovado..pritom ti max upadne spatne zrkadielko.proste nuda takze NFS ani nekuknu....kde su zlate casi Carmagedonu kde si zrazal ludi na budovach a rozbijal sa doblba *15*
    • Ach, Carmageddon 1. Nikto nic podobne asi uz nevyda. Chcelo by to aspon nejaky mod do napriklad GTA4. *14*
  • Když už nic tak je ten trailer aspoň vtipnej .. né že by to bylo pozitivní pro hru samotnou. *16*
  • ani si snad myslí že když tam daj nějaky "příběch" nějake porche nebo zondu a podobne auta, daj tam nějakou "vylepšenou" grafiku a nudnou napln hry tak to bude určitě strašne, kdyby tam dali i starou ameriku a zábavnou nápln hry něco jako jako undegroun 2 s toho měli všechny nfs čerpat, ale mw nebo i trošku carbon byl dobrý ale zbytek.... *12*
    • hodnotit něco podle traieru je kravina! aby to nedopadlo dead island (nedopadne), kdy to každý kritizoval a odsuzoval a teď je z toho prodejní hit! nebo nový driver - to samé... u mě vždy platí: zahrajeme, uvidíme!
    • Počkej na plnou, hodnotit něco podle pár minutových filmečků nemá cenu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit