Přejít na výpis diskuzí
Dálniční bitva na videu z Need for Speed: The Run
6.10.2011 | Petr Poláček
56 příspěvků
-
ta to vypada dobre. snad nepokazi jizdni model jako v poslednim hot purshit ( :) ) a bude to dobra arkada jako treba most wanted nebo undeground 2.
-
-
Pochybuji, že by snad ještě někdy nfs, byl tak dobrý jako Undeground 2 a Most Wanted.
-
-
Mě se teda zrovna tenhle díl docela líbí, to nejsem zrovna miláček závodu, natož NFS.Moc ale nechápu co maj znamenat hw nároky, to má být vtíp? To že jako že na notebooku rozjedu BF a tohle ne?
-
-
Jojo, ty nároky mi na mainstreamovou hru přijdou vysoké. Nebo nemá EA čas na optimalizace PC verze...?
-
-
zase klidek. zname porty her od EA. treba takovy dead space rozjedes pomalu na max. se sestavou ktera je v minimalnich. *4* jestli to nebude zpraseny port jako treba saints row 2 ale toho se nebojim.
-
-
-
Jediný dobrý nfs za poslední dobu byly Shift(y). Témeř šechno ostatní jsou hry cílené pro co nejširší spectrum zákazníků... Čili 0% fyzika, 0% realita 100% akce 100% easy... FUN FUN... hmm 10 letýho hloupýho američana to baví... mě ne...
-
K cemu jsou v americe svodidla ?
-
me to připadá jak Hot pursuit zadnej rozdil tyjo ale co jineho vymyslet zejo porad dokola ty zavodni hry..
-
:D...
-
Po Hot Pursuit alší buttget za tisícovku...
-
Jsem velmi zklamán... radši budu hrát jiné hry než-li NFS Run *16*
-
:D tak tuto mi nestoji ani za stahnuti... by me zajmalo jestli se nekdy v budoucnu objevy naky silnicni simulator se super grafikou... ale stejne si RBR a LFS rad zahraju... ale nic neni nad to ridit v realu :) v ramci moznosti samozrejme
-
dalsie NFS pri ktorom stravim "dlhe" hodiny...zas tak skusit chvilku si pojazdit a uninstall