Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    civilove se vsichni odstehovali, protoze maji vybileny baraky...
  • Shaker
    AAF zeleny hadry, NATO multicam, CSAT helma jako bambule... Je to ciste jen o zvyku.
  • Shaker
    Steam pokud se nemylim si v jednotlivych lokalitach nechava diktovat cenu od jednotlivych vydavatelu... At zije nas drahej region! v US a Britanii to maji klidne o 1/3 levnejsi.
  • Shaker
    ja mam i7 s vypnutym HT, vsechny 4 jadra na 3,9GHz, grafiku HD7970 s 8GB RAM a co se Army 3 tyka, tak stabilne mezi 50-70 fps beha jen, kdyz se hraje singl a neni tam moc vozidel a koure... Jakmile zapnes multiplayer, konkretne treba mapu wasteland, tak FPS mistama padaj az nekam na 22, coz si myslim, ze je vazne marny. u Army 2 je to trochu lepsi, ale taky zadna slava. Vazne nevim, jestli to jde udelat nejak lip, ale kuli tomu treba army hraju jen obcas, protoze me proste nebavi, kdyz sem vysolil za pocitac takovy prachy, abych hral hru, ktera se mi seka.
  • Už tam budou nějaký civilové nebo jen pusto a hadi?
  • smejki
    Už jsem se bál, že mi unikla nějaká souvislost :-)
  • leda pokud se bude ARMA 4 odehrávat v Rusku *1*

http://www.youtube.com/watch?v=KuvatlfL8Bs
  • Neblbni, ve meste by se tank zasek o prvni lampu ... a tim by boj skoncil.
  • moje blbost, chtěl jsem napsat Codemasters, pardon
  • smejki
    Ubisoft? O_o
  • Koukám, že to tady nikdo moc nepochopil. Nemám nic proti kvalitě army, ale jde mi o současný trend vydávání her. Ať se podívím kam se podívám, tak vychází stále méně dokonečené hry, které až s dlc (placenými či zdarma) pomalu nabírají na síle. Vrcholem je CoH2, kde se platí pomalu za každý pixel skinu na tank. Takže si říkám, kdo má vlastně náturu kupovat hry, které jsou ještě ve "vývoji" případně ochoten zaplatit za pre-release. Já si vždycky počkám na nějaký kompletnější balík, ideálně když mám jistotu, že už nic dalšího nevyjde a jsem plně spokojen s cena/kvalita. Ale dát teď třeba za CoH2 1000+ a pak jen koukat, že vydali tank za 50,- pak misi za 50,- nebo skin tak bych se asi netvářil moc nadšeně.
  • Jack1947
    Beres to z pohledu hrace offline hry naopak zase v online je to az moc velke a mozne ze to bude taky nevyuzite. Tezko rict. *7*
  • Prostě si představuji že to prostředí lze vytvořit mnohem záživnější. Co třeba zasněžený ostrov, tajga, zamrzlá jezera, hory, apod.. Nebo konečně udělat alespoň jedno větší město a ne pořád jen vesnice a zase jen vesnice. To jsem v těchto seriích ještě neviděl. A engine by jsi s tím určitě nějak poradil.
    Samozřejmě Altis je ve své podstatě krásný ostrov, s krásnými místy. Ale nedokáže tak do toho svého prostředí tak vtáhnout.
  • Jack1947
    Narazel jsem prave na bugy. (jen si nepamatujiuz ve kterem datadisku to bylo).
  • Jack1947
    Treba ho nechaji odjet, kdyz jim "daruje" plici nebo ledvinu. *15*
  • "nezáživný, stejnorodý a zbytečně velký ostrov".. to řekni domorodcům na Limnosu až tam pojedeš na dovolenou, ale bacha ať si tě tam nenechaj *3*
  • Jack1947
    To je fakt popukani. *7*
  • Jack1947
    Je videt ze se vyznas, jenze si selhal v jednom a tom ze uz daaavno nemam Dvojjadro ale ctyrjadro ( s ocima problem nemam teda jako bez bryli bych asi videl jen kulove...)
  • A epizoda, která je dlouhá jako půl Call of Duty je krátká? Nechápu, jak to někdo takhle může vůbec hodnotit.
  • Přesně tak, vždy si vezmou větší sousto než můžou sníst.
    Ta "otevřenost" kampaně jim vzala jistě mnoho času, který by mohli využít jinde.
    Čekal jsem od Army 3 jakousi revoluci, ale bohužel. V jádru je ta hra pořád stejná, stejné chyby. Změna hudu nebo akčního menu či rozkazy vojákům už volá o pomoc. Chybějící zvuky, nepohodlné animace, atd.. Ale i poměrně nezáživný, stejnorodý a zbytečně velký ostrov.
    Doufám že pořádný technologický pokrok si šetří na datadisk Army 3, který určitě dříve nebo později dorazí. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit