Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tohle mne na steamu štve že pokud nejde o nejakou starší hru nebo slevu tak se tam nedá kupovat
  • btw : mp je nahovno kvuli serveru - bohuzel pokud server nestiha tak klienti maji nizke fps - tak se zkratka arma engine chova odjakziva. problem je, ze tyhle mise pro 40+ se stovkama jednotek bezi na nejake sunce coz vsem kazi fps - staci jit na mensi server s mensi misi a vsechno je ok ... pripadne na vykonny server (to se obcas taky podari natrefit)
  • conflig
    ta já mám jenom laciný FX 6300 (přetaktovaný na 4,1 Ghz), takže bych si nestěžoval, že nestíhá, ale pokud si hra vezme sotva polovinu výkonu a pak požaduje víc, tak je něco špatně..

Ale co jsem tak slyšel, že na procesorech od Intelu hra běží mnohem lepe než u AMD
  • Hraju s mnohem více než 20 AI a jedu ve městech kolem 29 FPS na Dell Inspiron 7250. Ve volné krajině více. Vypadá to tedy spíš na lokální problémy, než na celkovou neoptimalizaci. Už beta mi šlapala skvěle, až jsem tomu nemohl uvěřit.
  • Jak uz jsem psal niz - nevim co mas za cpu, ale na i5 3570k v pohode. A to neni zadne delo, ale stredni trida dnesnich cpu. Jednotek mam v misi cca 100.
  • Jack1947
    Drive to bejvalo presne naopak, doba deevoluje.
  • Sorry, ale tohle je blbost - hledal bych spis problem u tebe na pc. Me jede arma stabilnich 50fps (50hz tv,vsync) jak ve mestech tak mimo mesto. Co se cpu tyce tak mam i5 a vytizeni je rovnomerne rozdeleno mezi vsechny jadra. Osobne mi prijde, ze oproti dvojce je to naopak lepe optimalizovane, hlavne prave v tech mestech, kde uz neni takovy fps drop jako ve dvojce.
  • conflig
    tak když si zapnu editor a vlezu do nějakého velkého města tak my to na nastavení všeho na velmi vysoké + 2x AA a FXAA jedu cca 50 FPS pokud ale přidám cca 20 AI hra spadne na nějakých 22 FPS a nestavení grafiky na to nemá vliv.. a procesor jede na nějakých 40%

a o MP vůbec nemluvím tak je 20FPS luxus
  • To není pravda. Ve hře je toho spousta.
  • Koukám že na Steamu k dnešnímu kurzu Eura - cca 28 kč (jestli se nepletu) hra vychází víc jak na 12 stovek a z kamenného obchodu lze pořídit za 800kč...
  • Takže ty od jedné jediné epizody očekáváš plnohodnotnou délku? Uvědomuješ si, že plnou délku kampaně budeš moct zhodnotit až po všech epizodách?
  • Můžete mi někdo říct s kolika AI hrajete, že pořád požadujete optimalizaci hry? Já tu hru hraji na notebooku úplně v pohodě. Je to o několik tříd lépe optimalizované, než Arma 2 a ani ta mi neběžela nějak moc špatně.

A vsadím se, že tři čtvrtiny stěžujících si zapomnělo vypnout SSAO...
  • Ted te tady spousta fans ominuskuje ... ;D protoze si mim pohanel jejich milaska.

Jinak naprostej souhlas, flashpoint i resistance sem hral a dohral nekolikrat (samo po te, co jakz takz opravili ty hromady bugu) ... arma byla vyraznej propad ... a 3ka jen potvrdila presun do prihradky "dorob si sam".

To uz si muzu sosnout nejakej ten free engine ... a nebudu omezovanej tim, co mi nekdo dovoli, protoze to dostanu vcetne zdrojaku, Hcek ... takze si tam muzu dopsat co libo. Osobne mam spesl z A3 pocit, ze jednoduse vic nez 3/4 prostredku a casu doslova promr.ali na krajince ... a jaksi nezbylo na hru.
  • Halfman!
  • No tak konečně po upgradu HW jsem si mohl dovolit zahrát už plnou verzi Army 3 a její první epizodu kampaně. Abych pravdu řekl nějak z toho nadšený nejsem, nebylo to špatné, ale taky nic extra. Dohrál jsem to 3,5 hodiny. Je sice fakt, že je to pořád kvalitnější než kampaň od BF4 nebo CoD Doge, ale doufám, že druhá epizoda bude mnohem delší a zábavnější.
  • eStar
    Těžko čekat kvalitní příspěvek od někoho kdo neví co je "hejt" a komu přijde normální že pěšák potřebuje 10 ran do hlavy aby umřel.
  • Už jen čekám, kdy si budeme kupovat hru po jednotlivých objektech, texturách a skriptech a pak si ji doma složíme jako skříň z ikey.
    Amru 2 jsme si koupil nedávno těsně něž vyšla 3 a spokojenost, takže za pár let až bude mít skříň arma 3 ještě pár vnitřních poliček a přhrádek, tak pořídím, ale zatím je to prázdná skříň bez jedné stěny a dveří.
  • Jack1947
    No to mame 2 cast tak jeste 3 mame to v celku. Achjo, zlatej Flashpoint. ( asi si ho zase nekdy dam zkusim doparit.) *4*
  • conflig
    Ano máš pravdu jenomže je to prostě pravda a je to něco co my vadí už od vydání.. A Tartarus Cast? jsou to sice věční remcalové, ale co se týče Army tak nikoho jiné kdo by k tomu měl co říci v Česku nenajdeš..
  • Na HW šetřit nemusíš, protože mě se během Army3 fláká 5 ze 6 procesorů plus mám volný cca 25% výkonu GK. Samozřejmě: ve městech to nejede víc než 25-30 FPS - jako asi všem ostatním.

Ačkoliv musím uznat, že co do zábavnosti se Arma zlepšila, jinak je to pořád stejný zmetek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit