Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to byl právě masakr když ses tam plížil se sniperkou s night vision a thermal scopem a Tákistánci nikdy nevěděli odkud jim to přilítlo, a v tom thermal modu se jouda s turbanem dobře pozná i podle siluety *1*
  • frag.ment
    Jacku, prosím, nejdříve si zopakuj základní školu a pak se zde vyjadřuj. Tohle je fakt moc...
  • celoush
    Tartarus Cast má co říct k vojenským reáliím, ale jak dojde na herní scénu, na využívané herní mechanismy, nedej bože na marketing herních firem a studií, na práci s komunitou, celkově na tvorbu komunitního obsahu a další věci často herně-marketingového charakteru, tak jsou zcestní a často úplně demagogičtí.

Jinak z mého pohledu je i na české scéně více lidí, kteří k tomu mají co říct a k věci. Bohužel většina z nich nemá čas točit každý den video a hlásit v nich svá "PC-Evangelia".
  • celoush
    Já psal, že mi to přijde normální? Já si na to stěžoval ještě v betě, když jsem dělal jednu nejmenovanou misi, že mi AI nechcípají na headshot. Jen jsem narážel, že tady o tom nikdo nemluvil a pokud někdo nadával na Arma 3, tak víceméně furt kvůli rozdělené a odložené kampani a nebo na HW náročnost v MP. A najednou se včera objevilo TC video a hned několik hodin na to, už to tady někdo vytahuje, jakože jde snad největší problém arma 3. Prostě mi přijde, že někteří tu jen papouškují cízí názory, i když teď asi confligovi křivdím, jak sám uvádí.
    Asi raději uvedu, že mě na Arma 3 taky nesedí pár věcí, že ta hra není dokonalá, sám bych si některé věci představoval jinak a potýkám s určitými problémy či bugy. Já jen aby mi hned nezačal někdo zase podsouvat něco, co jsme neřekl (viz eStar).
  • Však hodnotí jen délku tý epizody ne? Taky jsem jí čekal delší, ale i tak jsem se u ní náramně bavil a nemůžu se dočkat další.
  • Plácáš sra*ky... Arma 3 mi běží líp (na obou sestavách, co mám) než dvojka a kampaň oproti dvojce konečně za něco stojí. A jestli ti přijde, že to graficky nepokročilo, tak trpíš krom dislexie, disgrafie a (bůh ví, čeho ještě) asi i šedým zákalem. Stěžuješ si, že ti to jede jen na standartní, ale není to náhodou tím, že už na standartní to vypadá, jak Arma 2 na nejvyšší detaily? Nečekal jsi snad, že ti na dvoujádře pojedou hry na maximální nastavení věčně?
  • Jack1947
    Kampan je nudna, nezazivna a jen o behani ktere je HW narocne hlavne v lese to se neda hrat. Takze ARMA3 si opet nechala statut nejnarocnejsi hra soucasnosti. ( Ovsem ne nejak graficky nebo snad necim co by prekonalo original Zlata ARMA2 , vlastne i 1 ale chapu doba si zada extra hw narocnost i kdyz je to furt to same).
  • Jack1947
    Pokud te ten Afghanec na 2km neuvidel driv a neobstastnil te (Kuklou) mohl i kulkou ale v tomto pripade to bylo kulkou do hlavy. *15*
  • já mám s novou Armou jedinej problém a to odlišit uniformy nepřátel od naších, obě strany nosej pískový camo vzor olivová ratolest, helmy se stejným vzorem a taktický vesty, což je sice logický vzhledem k prostředí ve kterym se hra odehrává a chápu že moderní armády používaj všechny vesměs ty samý maskáče, ale v MP už jsem na to párkrát doplatil... zlatá Opertaion Arrowhead, tam jak člověk viděl Afghánskýho pasáka koz v turbanu tak hned věděl že může spustit palbu *1*
  • Vojta_23
    Co se příběhu týče, tak flashpointem si nastavili laťku, kterou zřejmě nejsou schopný překonat. Obě dvě kampaně měli suprovej děj.

Ta "otevřenost" kterou se do toho snaží cpát tomu vůbec nepomáhá, naopak. Nechápu jak si mužou myslet, že to je lepší, když to stojí za prd. Měli se držet konceptu co měl flashpoint. Vymyslet suprový děj, mise za misí, doplněný cut scénama co pěkně dokreslují příběh. A ne se s*át s nějakou otevřeností např.. to naprosto zbytečný běhání po táboře. Proč bych to jako měl chtít? Je to otravný a zbytečný.

Mezi ofp a armou (všema) je propastný rozdíl co se kampaní týká. Pro mě je výsledek takový, že 12 let stará hra strčí všechny army do kapsy.

Tím ovšem neříkám, že je všechno špatně. Arma 2 s módy je suprová zábava. Ale kampaň si zahraju jednou a stačí. Jsem zvědavý jaký bude pokračování v armě 3.
  • jojo, svět může být rád za pepíky, protože tahle série je jediná svého druhu na světé a nikdo jiný hry jako ARMA nedělá, (Ubisoft to jednou zkusil a jak dopadli)

PS: Víš co si my tady v Čechách říkáme o Slovenských hrách? Nic. *1*
  • za peniaze som dostal kompletny MP..a teraz uz aj SP.
  • jasne voe ... a za penize dostal co? Demo? Ani to ne vid ...
  • Neboj, mozna za 2-3 roky ... to poresej ... nebo budes mit vykonejsi zelezo.
  • Ty ses dobrej pepík *1*
  • sak to "dlc" je zadarmo tak ocom tocis??
  • nerob tu hanbu
  • Chudáku, ty musíš mít nudnej život, dokonce i jako troll jsi ubohej a za nic nestojíš :-)
  • Jack1947
    Hmm, takto se mi moc nezda tedy me nato jak je ten Engine starej se zda ze je jeste hure optimilizovana hra. Predtim jsem hral Armu2 na dvojjadru a jela lepe a i na vyssi detaily tohle
    na standardni jezdi slabe 20+-FPS, kdybyta hra nemela takove tempo a byla to rychla akce to by bylo nehratelne.
  • pepíci vydali technologické demo ktoré sa tvári ako hra a teraz ho ešte dva roky budú skladať dokopy aby sa to vobec dalo hrať *15* *15* *15* ano ano zlaté české ručičky jasněeěěě vole vole voleee

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit