Přejít na výpis diskuzí
Další Crysis 2 video propaguje rychlost a destrukci
15.3.2011 | Petr Poláček
46 příspěvků
-
tak jsem se rozhodnul...jdu raději do Homefront;)...singl má krátkej (5/10), ale zahraniční weby vychvalují multiplayer (8 i 9/10)...Crysis bude opak...bude mít mnohem silnější singleplayer;)
-
-
Asi to tak bude, a protože mě MP vůbec nezajímá, tak jdu zase do Crysis. Ať žije možnost volby : ).
-
-
Tak to jsme dva, bohuzel od SP Homefront jsem cekal neco zcela jineho nez rezbu ala CoD. A ani po graficke ci remeslne strance se nejedna o AAA titul. Az to bude za tri kilinka tak do toho pujdu podobne jako do Sniper Ghost Warrior. Neurazi ale rozhodne ani neoslni. *5*
-
-
-
Na mem novem PC to bude ve FULL HD lahoda =) těším se nehorazně
-
-
To se teprve uvidi jaka lahoda to bude.
Demo zatim kdovi jak nepresvedcilo,ze by to mely byt graficke orgie anebo snad nejaky vyrazny posun grafiky.
Jinak se svoji GFX 560ti se nebojim,ze bych to v 1680x1050 nerozchodil.
Porad nevim jestli to koupit, protoze multiplayer je takovy vselijaky.
To Battlefield 3 si muzu rovnou predobjednat *3* -
-
Multiplayer je uplně ja v COD. Parky atd prostě uplná kopie.
Crysis 1 Multiplayer byl lepší to bylo jako Batlefield nebo tak něco když si kupoval vozdla a zbraně. -
-
přesně ! *1*
-
-
-
A máš i full HD monitor/televizi ? bez toho ti totiž může být sebelepší počítač k ničemu.
-
-
Jasné, že mám, respektive budu mít. Já myslím, že ta hra je především o enginu a grafických/fyzických možnostech tudíž jestli si to budu dávat ve FULL HD bude to parada =)
-
kdyby neměl full HD monitor tak asi nepíše že to bude ve full HD lahoda... nemyslíš??
-
-
S tímhle bych byl raději opatrnej, někdy se vyplatí předvídat demenci a teprve si počkat na vyvrácení názoru. *1*
-
-
Velice treftná předvídavost. V minulosti se na jednom forů o tomle započla málá občanská válka. *1* *1* *1*
-
*1*
-
-
-
-