Přejít na výpis diskuzí
Další DLC pro Modern Warfare 3, včetně kalendáře
8.2.2012 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
dlc do dlc?
-
Sorry, poslitomne, ale jsi teploušek.
-
Kdo viděl počátek? :P
-
ja nevim no, ja vyrostl herne predevsim na Quake 3 Arena a na to existovaly desitky modu a co jsem ted koukal na databazi map tak jsou jich tisice a svete div se, vse to bylo zadarmo, je fakt, ze to teda vytvarela vetsinou sama komunita ....ale i po prechodu na "browser" hru jsou pridavky map a upravy nekterych detailu v ramci updatu (vetsinou tak jednou za dva mesice) zadarmo .... takze i jiny system je fungujici, i kdyz chlapci si zas na nova auta asi nevydelaji
-
to jsme na tom stejne :)
-
pro mě to umřelo po UO s přichodem dvojky.
-
Ten mod vypada fakt zabavne :) Jako naruzivy hrac COD od doby znechuceni pomoci vysmechu doksichtu hracum jmenem MW3.. a jeste vetsim vysmechum v podobe DLC (LIDI PROBUDTE SE UZ A NECPETE JIM TY PRACHY PORAD JINAK TO BUDE ROK OD ROKU HORSI) tak tenhle MOD je asi to nejlepsi co titul COD za posledni 2 roky potkalo :)
-
A MIMOCHODEM, než kupování debilních DLCček pro debilní nepodporovanou hru plnou čítrů (MW2/MW3), doporučuju stáhnout ZDARMA (!!!) mód do Modern Warfare 1.
Star Wars: Galactic Warfare
tento mód předělá MP Cod4 do světa hvězdných válek a po dvou letech vývoje je konečně zdarma ke stažení. Nemá ani 1 GB, přesto mrkněte třeba na yt. Jasný signál oprášit "staré" Cod4 (staré? vždyť je to vlastně MW3 v jiných kulisách :)) -
By ses divil, kolik tisíců, ba milionů takových je... bohužel *11*
-
Co se ti nelíbí na BO? Chápu, že story SP je "krapet složitější na pochopení" pro některé hráče než "boooring another nuclear boooring missle" v mw.... Po hraní 130 hodin v MP MW3, jsem plynule přešel na BO, kde je 1000x méně čítrů a dedikované servery. Zombies je příjemný bonus.
-
Call of Duty (PC)
R.I.P.
2003 - 2011 (pro někoho 2009)
May the force will be with you! -
To je tvůj svobodný názor, mě to koule nedrtí.
-
Nemám co dodat,přečti si můj příspěvek ještě jednou, nezabývej se blbostma ale meritem věci.
-
Mě teda Black opsy bavili. Přinesly alespoň něco nového do multiplayeru, který jede v rámci infinity ward jak přes kopírák. Zavedení herní měny, která fungovala, to byla paráda. Black Ops je pro mě prostě nejlepší CoDko (MW3, 3 a WaW jsem nehrál).
-
Ja ho nestavim kvalitativne na stejnou uroven - to ani nejde v dnesni dobe. Jen rikam ze se CoD oproti jinym hram hybe porad stejne dobre a porad se u nej lze bavit, kdyz mas s kym... *8*
-
Prosim,nestavej posledni dily CoD na kvalitativni rovinu prvniho dilu,to se neda srovnavat. *3*
-
Jenom tři slova, nebo spíš symboly.... $$$ *1*
Ale kdo by se divil, když to lidi pořád kupujou tak by Activision byla sama proti sobě, kdyby se z toho nesnažila vymáčknout maximum. -
Řekl bych, že tady jde spíš o to, že dřív bylo u MP her normální nechat komunitě volné ruce při tvorbě map. Pak ale přišel chamtivý zmrd, který zjistil, že má v garáži o jedno Lambo míň než jouda, co bydlí naproti. A tak přišly na svět dvoumapové dlc za 4 kila. Otec Bobby, matka neznámá. Neříkám, že DLC systém je špatný, ale chtělo by to povyhazovat ty darmožrouty v kravatách, kterým je komunita u zadele a soustředí se jenom na to Lambo v garáži.
-
TAdy jsou ti trolíci tak trapní *1* *2* *1*
Ani nic říkat neumí -
Koukám, že andy má všude přesně jedno mínusko za relativně normální názor... Tak se zeptám. Máš potřebu furt mínuskovat, ty zmrde??! (poslitomne)