Přejít na výpis diskuzí
Další DLC pro Modern Warfare 3, včetně kalendáře
8.2.2012 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
Se prober ty vtipe hlavne ze ten posledni je uplne super co ?
-
dříve to dávali zdarma ted se za to platí mě zajímá proč si za to rád
-
Jak na zbytečném placení? Když je pro mě něco zbytečné, tak za to neplatím, ne? Se každý může rozhodnout sám, jestli DLC koupí či ne. Nenazývej mě, prosím, trolem. Urážím tě snad já?
-
Uz od MW2 a zacatku IWnetu si ta hra kope vlastni hrob a to nemluvim o zrecyklovanych texturach, nebavi me vidat od MW1 a MW2 porad ty same textury, vzdyt to sni smesne. Tu hru maj hotovou behem mesice diky tomu ze maj textury hotove, jen udelaj mapy semtam neco poupravi a jde to do obchodu za plnou cenu. A v MP speciality jako spawn kemperi a dalsi veci ani pripominat nemusim. MW1 bylo super, MW2 uz bylo dost na hrane ale porad to bylo dobre ale MW3 je vysmech....a jeste k tomu chybi muj nejoblibenejsi mod HC: HQ *11*
-
Co se ti libi na zbytečnym placení trole?
-
Já CoD nehraju. To že se něco nelíbí tobě neznamená, že se to nemůže líbit někomu jinému. Neurážej ostatní, hlupáku.
-
Zkratky mu sice nejdou, ale koukám, že v urážení lidí bude určitě přeborník soudě nejen podle této diskuze *2*
-
Jednou... *4*
-
Tak jsem se jednou překlikl...Naopak tvá minulá reakce na B3 byla jak od debila.
-
Taky si říkám co s tím má společného Mafia II *15*
-
Chlapče, u těch tvých zkratek se vždycky zasměju. *1*
-
Jestli to má být trolling, tak je dost špatný.A jestli to myslíš vážně....no, nechci nikoho urážet, ale měl bys vyhledat odbornou pomoc, jsi evidentně pod nátlakem médií, a jako feťák bráníš svoji drogu, i když víš že je špatná.Přesně kvůli takovým lidem jde herní průmysl do (l) protože jsi ochotný koupit i exkrement, pokud je natřený na růžovo a má zakrytý zápach.Ale klidně si kousni.....
-
Kde jsou doby kdy vycházeli zdarma mappacky s někdy i desítkama map....njn, (d)evoluce herního průmyslu.Jakmile se začal dotahovat na např. filmový průmysl a začli se v něm točit těžký peníze, vyrojila se (jako všude) špína která chce vydělat bez zásluh.MW je hra dělaná bez lásky, pro peníze...to musí být jasné každému kdo není zaslepený fanboy.A kdyby něco, hrál jsem MW1.
-
Budes asi mladsi generace. Driv bylo totiz slusnosti o komunitu se starat - chapej podporit prodej hry vydavanim update s bonusovym obsahem zdarma, pripadne vydanim placeneho datadisku, ktery byl ale vpodstate novou hrou. Takze za sve penize jsi dostal kvalitni obsah.
Za to dnesni podoba placenych DLC (kor u CoD), je pouze spatnym vtipem, kdy z hracu delaji debily (a oni je ze sebe delat nechaji, respektive ani nemaji jinou moznost). -
A určitě jsi to přečetl špatně? *3*
-
třeba jim akcionáři řekli ať proste sezenou víc prachu nez minule a snaží se to dohnat takhle *8*
-
MW3 melo nejvice predobednavek a nejvic prodanych kusu v prvnim tydnu. Pak to slo dolu, posledni cisla byly na nejakych 12 milionech, BO je pres dvacet mega prodanych (doted nechapu, protoze dily od Treyarchu jsou, krom zombie modu, spatnym vtipem). Ale presny aktualni cisla nevim kde zjistit...
-
Tohle asi nikdy nepochopím a to CoD nehraju. Když to ty lidi baví, tak to pro ně vyhození peněz není. Ušetří na jiných hrách, které pak nemají potřebu hrát. Pokud chce někdo nové mapy a zlepší mu to zážitek ze hry... Proč ne? Pro něj určitě dobře utracené peníze.
-
To ze se ti ta hra nelibi (aneb jak pises nechapes jeji prodeje), neznamena ze je ta hra spatna.
Na momentalnim osmem CoD jsou spatne dve veci - cenova politka a s tim spojena absence mod tools. Kdyby nechteli vydelavat na kazdym prdnuti a lidi nebyli tupy, tak by se diky modum orezaly vsechny zbytecnosti (X perku, X killstreaku, X zbrani) a vznikly by vetsi mapy vhodnejsi na opravdu tymovou hru.
I tak se da u hry porad bavit, musis mit dostatecny pocet kamaradu, se kterym slozis alespon tym na publicu, nebo si rovnou zalozite private match. Dily od IW jsou porad zabavny, porad se ta hra hraje stejne dobre uz od prvniho dilu. Narozdil od konkurence neni takova vlacna / zpozdena / nepresna / divna, nevim jak ti to popsat. Jestli si hral vsechny ty hry dostatecnou dobu, budes vedet jaky rozdil diky enginu (ci sitovemu kodu) myslim... -
Zajímalo by mě, kterej lempl by si takovou vyděračskou hru koupil?