Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yuri337
    Ty to víš i spousta lidí u nás si to uvědomuje. Ale co takový hloupoučcí amíci, kteří jim dělají největší tržby?
  • genki.sudo
    MW3 se neprodalo tolik kusu jako minuleho dilu
    - si si istý ? Mne sa zdá že o MW3 hovorili ako o najpredávanejšej hre v histórii...
  • Napad systemu Elite zajimavy, ale kdyz neni funkcni na PC + jsou zvyhodnovani majitele Xbox gold uctu + platit 50eur rocne, abych mel full verzi? Tim vsim to poslal Activision zaroven do kopru.

Jinak je krasny sledovat vychcanost Activisionu, protoze na tom "vyhodnem" predplatnem zaplati lidi jeste vic nez driv. Aneb kdyz si sectu pouze MP mapy, dostaneme se na pocet 12 kusu (a z toho urcite jeden remake map z minulych dilu). Coz odpovida klasickym trem DLC, po ctyrech mapach. Minule dva roky chteli 12.99 za jedno, dokupy to mame teda zaokrouhlene 39eur. Jenze elite stoji 50eur na rok (DLC pro jeden dil). Takze dotycny zaplati o deset ecek navic, kdyz ho zajimaji jen MP mapy.

No sestupna tendence uz zacala, MW3 se neprodalo tolik kusu jako minuleho dilu. Elite ma predplacena pouze cast hracu, takze snad jeste par let budeme pokracovat az se dostaneme blizko dna. Pak se treba vrati doba, kdy par novych MP map bude zase automaticky zdarma. Nebo si aspon vydavatele uvedomi ze hraci jsou vic nez plevel a ze se sebou nechaji houpat jen po urcity cas...
  • Nedavno jsem si vsiml ze to kamos hraje a ze je to prej nejaka RU verze asi za 300....tak jsem si to koupil taky z nudy.....Ja nechapu jak takova blbost muze mit takovy prodeje, to proste nechapu, ten multak je jak pro kokoty, samy kemperi nebo se vsichni vzajemne obvinujou z chetovani....o modech a mapach ani nebudu mluvit...fakt skoda i tech 300 za tu RU verzi.... *11*
  • Veskoslav
    Na MW II jsem neměl, tam mně to docela i bavilo. Ale jinak souhlasím.
  • Veskoslav
    Hned běžím si objednat aspoň 20 DLC a když náhodou nebudou, tak poletím do USA a poprosím u nich na vrátnici, jestli je nemají. Tento systém vydělává na lidech s promnitím debilech, kteří si neuvědomují, že za základní cenu MW3+ všechny DLC budou mít herní dobu jako 2/3 HL2. Problém je v tom, že ačkoliv hry dělí několik let, tak jde vidět, jak zdegeneroval herní průmysl a prachy se dají vytřískat na všem. Tudíž vydat 6 hodinový single pro cvičené opice+10 DLC za cenu, přesahující 3000. Jo ať platí, když jsou hlupáci a neuvědomují si, že je tímto "okrádají". Jsou to jejich peníze, tak ať si s nima dělají co chtějí. Ale ať za pár let nefňukají, že hry za ty prachy nestojí a že si všechno musí dokupovat.
  • jo to bude skvelý az todle budou delat do každý hry. Mluvim o takovymdle přehánění
  • U mne spíše na Modern Warfare...
  • Model DLC je funkční a funkční bude. Doufám, že si tohle koupí lidí co nejvíce.
  • Alergie na slovo DLC stoupa
  • OMG
    Snad si to nikdo nekoupí a společnosti s timto modelem přestanou, jako s nefeunkčním
  • MidnighT91
    Četl jsem kreténizace... :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit