Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ubisoft se z ta léta vypracoval na mém žebříčku mezi nejhorši společnosti. Když vidím co si ti smradi dovolují a jak se chovají ke svým starým a ještě stále dobrým hrám, tak je mi z nich na nic. Už nikdy více si od nich nic nekoupím.
    • Přesně. U mě doma by to stálé připojení znamenalo stálé vypínánání. Ačkoli mam internet super, občas prostě padne. Ale nejde ani tak o tohle, ale o to, že UbiSoft si trošku vyskakuje a mohlo by je to i značně mrzet. Jasně konzolistů je hodně, ale to PC hráčů taky, a jestli si je takhle znepřátelí (což úspěšně dělají) přijdou o hodnotnou část trhu. Jinak za mě... No more Ubi...
  • Mam to i s DRM a hra je to proste skvela i kdyz bych uvital trochu lepsi detaily pri uplnem zoomu. PC by to jiste zvladlo bez ztraty kyticky. Vcera jsem zase po dlouhe dobe u tehle hry zapomel sledovat cas a kdyz jsem se z tranzu vytrhl ve tri rano tak jsem mel stejne co delat abych nerozehral dalsi ostrov.
    Co se mysi tyce neni to uplne koser... je takova divna hlavne pri zrychlovani a zpomalovani ale rozhodne se nejedna o zasadni problem na ktery by se nedalo zvyknout a s presnosti urcite neni problem.
    • Ale teda musim rict ze me opravdu mrzi ze jsou na DRM biti zase jen poctivy hraci.
      • Samozřejmě... jak vyšel AC2, crack byl venku celkem rychle. Ale nejdelikátnější ochrana je stejně StarForce *1*. na W7 nespustím skoro žádnou hru se SF *3*. Takhle jsou poctivci biti *5*
  • zx_spektrum
    Tak od doby, kdy jsem začal sledovat živé přenosy z E3 (tři roky tomu) a díky tomu uviděl opravdu bolestivě trapné prezentace Ubisoftu, pochopil jsem jak to v téhle společnosti funguje. A ten hutný francouzský přízvuk tomu určitě nepomáhá.
  • tak jsem si hru koupil a k memu zdeseni problem s grafikou. Pravda mam Nvidia Quadro FX880M ale doted jsem nemel s zadnou hrou problem jen s touto, nepodari se mi ji spustit vzdy kdyz dam novou hru tak spust uvodni video a pak se objevi bila obrazovka a tim koncim, coz me mrzi snad to poslape na druhem pocitaci jinak to budu reklamovat, coz bych nerad
    • XorxoxTalarius
      Jeste bych zkusil posledni ovladace grafiky, kdyz ani to nepomuze, tak bohuzel ...
      • Niekedy tie najnovsie nemusia byt najlepsie ;)
        Ale suhlasim, s tym ze treba poskusat niekolko verzii ovladacov od grafiky.
        • ovladace mam nejnovejsi co HP uvolnilo jsou nekdy z cervna jeste to zkusim na druhym notasu tam je radeon 5730 a uvidime, jinak holt zase zacnu hrat Populous
          • XorxoxTalarius
            Tak si stahni ovladace primo od Nvidie ... jdi na www.nvidia.com a tam si nech od nich proskenovat NB a oni ti daji latest drivery pro ten chip. Pokud budou stejny ... tak holt bohuzel :(
          • K tomu mám jediné. Ovladače nucené výrobcem NB jsou zlo. Momentální zkušenost s HP NB, kde při multimonitoru padají ovladače, nové ovladače od HP nejsou a nedělám si iluze že brzy budou a ofiko ovladače od AMD nejdou použít (HW nerozpoznán).
  • Díky za článek. Málem jsem už kupoval. Připojení k netu mi nevadí, ale to ostatní...
  • Odulin
    Mě víc štval ten 30 fps lock, ale už jsem si zvyknul. Gamepad je bohužel nutností. Jinak je to zábavná hra a líbí se mi, škoda jen těch chyb.
    • prudislav
      mě to přijde na myši lepší než s gamepadem jen si musíš zvyknout že to neovládáš jako všude jinde ale jako hada
      • pkart
        Gamepad nemám a nemám vůbec problém s ovládáním... hra mi šíleně připomíná Black and White 2 -> respektive mám chutě neustále přesouvat své domorodce :D. Každopádně se mi hra strašně líbí, ke konci hry se obtížnost celkem slušně navýší a ... celkově je to skvělý kousek. A za 15€ ... to si může dovolit každej, i já ;).
  • Jazz
    Teď víme, proč Ubisoft odkládá AC o půl roku...
    • prudislav
      kvůli "neodfláknutýmu portu"
  • Já ani nevím že je tam nějaka ochrana.
    Prostě sem koupil a hraju, žádnej problém.
  • tomas.vedra
    Naučil jsem se, že podle toho co napíše recenzent se nemohu rozhodnout (nic proti recenzentům). Až si ji koupím a zahraji tak si oni udělám obrázek.
  • tomas.vedra
    Mám skoro všechny originál hry od Ubisoftu které vyžadují neustálé připojení k internetu. A můžu vám z čistého svědomí říct, že s nimi nemám žádné problémy. Pokud jde o mně tak ať tu DRM ochranu začnou používat i další firmy.

Neustále si ztěžujete, že PC hráči jsou kvůli konzolistům utlačovány, tak se zamyslete proč tomu tak je a kdo za to může. Samozřejmě nepoctivý PC hráči, kteří si cracknuté verze bezmyšlenkovitě stahují, a nenapadá je, že si sami škodí. Nemyslete si že nevím o čem mluvím taky jsem to dělal, teď už dlouho ne.

A ještě k této DRM ochraně u jednotlivých her. Pokud si dobře pamatuji tak Assassins Creed 2 byla hra kde se tato ochrana objevila poprvé a pořádně se ji podařilo cracknout až po více jak po půl roce a to už je dost dlouhá doba na to, aby si lidé zvážili, jestli se vyplatí na to čekat nebo si ji radši koupit. Assassins Creed: Brotherhood vydali bez ochrany nejspíš, protože si lidé stěžovali na DRM a taky že už vydělali hodně na konzolové verzi. A jen pro připomínku hra Tom Clancys H.A.W.X. 2 nebyla do dnešní doby cracknuta, tady vidíte výsledek, že se někde daří.

Jeden z důvodů proč Ubisoft vydali tuto ochranu je, že se snaží snížit míru pirátství. A za to jim můžeme být vděční, a samozřejmě zvýšit příjmy z PC tvorby.

Pokud se touto ochranou podaří získat větší vliv PC her na trhu budu rád a další poctivý a jiní napravení také. A když vám tahle DRM ochrana tolik vadí tak hry nestahujte, ale kupujte a to uvidíte jak tato ochrana rychle zmizí.
    • Po viac ako po pol roku? Až sa dobre pamätám, ACII bolo cracknuté do mesiaca.
      • miker17
        silent hunter byl cracknut do 2 dnů...ACII taky ale tam potřebovali vytvořit server atd takže to trvalo skoro měsíc než se hra 100% zprovoznila
        • tomas.vedra
          ano do měsíce ji zprovoznili, ale šla hrát vždycky jen počástech, a updaty se objevovali na internetu postupně
    • miker17
      nepoctiví PC hráči?...Ať si říká kdo chce co chce PC je po shitboxu 2 nejprodávanější platforma...
      a ktomu tvému názoru na pirátsví:
      1)konzolové hry se piratí stejně často nebo dokonce i čaštěji než PC
      2)K. hry jsou na netu týdny někdy i měsíc před datem vydání (ale to nikoho nezajíma oni radši budou bu*erovat Pc hráče)
      3) H.A.W.X. 2 crackli žluťáci kdoví jak dávno (nedokonalí crack ale po zahrátí hry jsem zjistil že stejně nestojí za to)
      4)DRM hru spomaluje
      5)jsi imbecil že tomu cos napsal věříš
      6)nikoho nezajíma větší konzole pirátsví
      7)je všeobecně známo že Pc piráti můžou za všechno zlo na světě a vynalezli AIDS
      • tomas.vedra
        To že se pirátí konzolové hry to vím, ale jak moc to ne. Ale i přesto se konzolím daří mnohem líp než počítačům. Nejspíš proto že lidé něchtějí stahovat desítky giga a ještě je vypalovat na blu-ray disky nebo včem se prodávají (omlouvám jestli je to špatně, konzole nejsou mou obor).
    • jj, taky mám všechny hry od Ubi (skoro, kromě splinter cella) a musím říct že je to paráda, nejen vychytávky jako je save cloud ale i ty jejich blbůstky jako odměny v podobě nové mapy, nebo převleku za herní body sou taky fajn, nedávno sem se vrátil k AC2, rozehrál sem si to znovu a jaká to byla pohoda jen hru za pár minut nainstalovat...ona se synchronizovala a já měl všechno tak jak sem to před rokem a něco nechal.....ale jasně, zloděj si vždycky najde vznešený důvod proč krade.....
    • smejki
      nemám pochyby o problémovosti systému, mám problém s principem, řekněme s morální stránkou věci.

a jsem z hloubi duše přesvědčen, že tenhle systém pirátství nijak signifikantně neumenšuje.
      • prudislav
        já bych to řekl spíš takhle: možná to sníží pirátění titulu ale to neznamená že o hned zvýší prodeje - zdá se mi spíš naopak v tomto případě.
        Mi přijde že počítají stylem:
        A - člověk kdo hru opravdu koupí
        B - člověk kdo o koupi přemýšlí
        C. -člověk nekupující
        D - nekoupí kvůli drm apod.
        X - pirát:
    • Jsem jim vděčný za to, že nám pod nosem změnili ochranu, i když tvrdili, že tento typ tam nebude. Taky jsem jim vděčný za odfláklou konverzi. Děkuji jim za to, že mě totálně odradili od koupi hry.
      • Psychotic
        Taky ti ji nemuseli dát vůbec.
        • Mě je to jedno, stejně si to nekoupím. Je super, že tady člověk napíše pravdu a mínuska se mu sypou. Zprasenej port s ochranou, která tam vůbec neměla být si kupovat nebudu. Už mě to chování Ubisoftu leze krkem.
          • prudislav
            asi 3 lidi nepochopili jestli o myslíš ironicky nebo ne
          • Psychotic
            To je poněkud sobecké, ne? " si to nekoupím, takže je to jedno".
            + a - znamená "líbí" a "nelíbí". Tedy pluska a mínuska člověk nedostane za to, že příspěvek napíše slušně/jako hovado, trefně/nic-neříkajícně nebo pravdivě/lživě, ale jak se tvůj názor ostatním LÍBÍ. A každý politik ti řekně, že pravda se málokdy líbí.
        • prudislav
          lepší žádnej než odfláklej port
          • miker17
            +1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit