Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky jsem se na FD moc těšil. Ale jde to do kopru. Nejen že tam není žádný nastavení, nejen že ovládání je trhany ale oni tak strčí i moji nejvíc neoblíbenou ochranu, kterou opravdu nesnáším (jakmile s ní vyjde nějaká hra, udělám jí pá pá). Kdyby jen to ale proč teda tvrdili, že bude mít normální ochranu a ne toto svinstvo. S tím, ať si vytřou řiť.
  • Jsem moc spatný člověk, ale nedalo mi to. :D
    Po precteni clanku jsem chtěl zkusit jestli je ta ochrana k nečemu a v ramci experimentu jsem to zkusil *1* Hra stáhnuta za 15minut, stáhl jsem první crack, který to našlo, ctrl+c, ctrl+ v. Vytvoření acountu trvalo asi nejdýl, jelikož vsechna jmena byla obsazena *1*
    Vytvořen učet a mohl jsem hrát.
    Za cca 20minut co jsem si řekl, že to zkusím už hraju, bez nutnosti pripojeni k internetu a zdarma.
    Opět řikám, stáhl jsem si to jen, abych videl jestli to DRM je k nečemu - !NENÍ!
    • Prej tam mají nějaký vyvolaný bug proti pirátům v osmém lvlu, ale moc tomu nevěřím.
      S tím vytvořením accountu jsi podle toho, co jsem četl jeden z mála šťastných, kterým se to jakž tak nějak podařilo a hrajou. Někomu to padá při update, někomu nejde vytvořit účet, někomu to blbne jinak. (Co jsem teda četl na Warcenteru, ale je fakt, že s komunitou to tam je dost bídný - většině, když se nenaservíruje návod až pod nos, tak to ani necracknou)
    • Psychotic
      Po tom, co nepřátelé vyrazili bránu beranidlem jsem jí prošel, jen abych zjistil, jestli ty brány u hradů vůbec k něčemu jsou. !NEJSOU!

Ochrana u her (stejně jako zámek u dveří) není dělána na to, aby všem zabránila v nelegální činnosti, jen pro to, aby v tom zabránila těm, kteří něvědí jak ji obejít a těm, kteří vědí, alespoň znepříjemnila život a trochu je zdržela. A taková ochrana často (mnohem míň) znepříjemní život i těm, kteří žádnou nelegální činnost neprovozují. U příkladu se zámkem majitel domu také musí s sebou stále nosit klíč (povinnost připojení k internetu) a vždy ztratí deset sekund odemykáním (vkládáním nosiče do mechaniky).
      • tomas.vedra
        S tím klíčem je to dobrý, ale sám víš že ho musíš nosit neustále sebou jinak se do domu nedostaneš, a děláš to tak dlouho že ti to nepříjde za nepříjemnou činost ale zcela přirozenou věc. Stejné je s touto DRM čím dele tu bude tím méně se oni lidé budou zajímat.
      • Ocelot23
        Navíc bych to přirovnal klíč = kod opsaný z manuálu
        UBI ochrana = hvězdná brána se zavřenou Iris pod napětím :D
        • Psychotic
          Ach, škoda že zrušili SGA film...
          • RavenHolm
            Zrušili? *8*
            • Psychotic
              Ano. Film měly financovat výnosy ze Stargate: Universe, ale ten byl rychle zrušen, společnost MGM, která za Stargate stojí, zkrachovala a filmy SG-1 si sotva vydělaly samy na sebe, natož aby zafinancovaly SGA film. Můžeš se podívat na wiki.

Omlouvám se za off-topic.
    • Ocelot23
      Myslim, že u her od Ubisoftu by se piráctví nemělo brát jako špatná věc ale jako jediné možné řešení proti aroganci a blbosti této společnosti.Mě to trvalo ještě méně použil jsem svůj stávajíci account a dokonce Uplay body co získávám se mi normálně přičítaj na účet :D

Je zajímavé, že pokud se mluví o ojjebávání lidí a pitomejch zbytečnejch ochranách je to furt jen UBI..a taková to byla dobrá firma - má nejoblíbenější...dokud však bude dělat tohle neutratim ani cent.
      • Ocelot23
        A radím(ačkoliv bych si nikdy nemyslel, že tohle řeknu) ať si všichni PC hráči hry od UBI jen stahujou a nekupujou + protestujou na UBI stránkách, jinak ta ochrana nikdy nezmizí...argumenty jako, že se to tim zhorší nebo, že přestanou dělat hry na PC jsou mimo, PC je velkej trh a oni akorát konvertnou něco z konzolí a krom Assassina koukám na konverzy stejně hodí bobek...mít v PC hře možnost jen měnit rozlišení je vrchol...A oni i ty assassíni jsou na HW náročnější(neoptimalizované) než by měli být podle toho co nabízí...
  • Já jsem ještě pořád nepochopil smysl těchhle ochran.

Jsou tři typy hráčů:
    1) Hru si vždycky koupí. Proti těm je ochrana zbytečná a tyhle ochrany jim akorát škodí.
    2) Hru si vždycky stáhnou. Ty ke koupi nedonutí sebelepší ochrana a hru si zahrajou až když jí někdo pořádně crackne, takže ochrana je to nejmenší, co jim vadí.
    3) Hru by si stáhli, kdyby to fungovalo jednoduše a bez nějakýho crackování. Protože to ale tak jednoduchý neni a oni tomu nerozumí a neví, kde stáhnout verzi, se kterou už nemusí v podstatě nic dělat, tak si hru koupí. Proti takovýmu pirátovi ale stačí nějaká úplně základní ochrana, protože když si dokáže stáhnout a rozběhat hru s jednoduchou ochranou, patří už do druhý skupiny a ta složitá ochrana už je prostě zbytečná a potom ho akorát otravuje a on se tim spíš začne zajímat, jak si hru zahrát bez toho.

Podrtrženo, shrnuto, vyžadovat trvale připojení k internetu je naprosto zbytečný, piráta to neodradí, naopak člověka, kterej by si hru jinak koupil, to odradit může..

Jako vážně, dokáže mi někdo vysvětlit myšlenkový pochody vývojářů, respektive vydavatelů, kteří si myslí, že tudy vede cesta k větším prodejům?
    • miker17
      buzerace zákazníka
  • prudislav
    chudák Mr_Shade (UK Forum Manager) - to co se děje na ubi fóru je celkem šílenost - ale ubi to oči pravděpodobně zase neotevře - to radši zanevřou na PC úplně :-( a to jsem myslel že se poučili u AC:B
  • Smutne ale je,ze plno lidi tady nadava na DRM a pristup velkych spolecnosti k hracum,ale v zapeti si tu hru stahnou.
    Tim akorat pridavaji vodu do mlynu tech vydavatelu,kteri to vsechno shodi na piraty.
    Prece kdyz nesouhlasim s pristupem k zakaznikum,drm nebo kvalitou hry,tak si jejich produkt nekoupim ,ale i NESTAHNU.
    Kdyz si hru nekoupim,ale stahnu,tak vydavatelovi nedojde,ze je neco spatne,ale akorat vse shodi na ty zle piraty a nic se nezmeni.
    • A proč to ti vydavatelé hází na piráty, když evidentně piráti jsou jediný lidi, kterým to DRM nevadí? Navíc teda nechápu, jakej je rozdíl v tom, když si hru nekoupím a když si hru nekoupím a stáhnu si jí. Jak ten vývojář jako pozná, že si lidi nekupujou tu hru proto, že je na ní něco špatně nebo proto, že si jí lidi stahujou?
      • Vzdy je snazsi jit cestou "za to muzou druzi". Takze hra se neprodava, protoze pirati si ji stahuji, ne proto ze titul stoji za houvno (at uz z jakyhokoli smeru)...
    • Ať dělaj dema a ne že není nic jen trapná promo videa a kecy jak to bude MEGASUPER!!!! a bude to fajn, jenže od dem se ustupuje, možná i protože autoři ví co je to za brak co právě dodělali, jinak nevidím důvod pro nevydání dema - vždy to tak bývalo, jenže časy se mění- chceš hru zkusit? Kup si jí! No comment.... *7*
  • misho8723
    Keby to bol len jediný problém s touto hrou, ale hra je nastavená len na 30 fps a nič sa s tým nedá robiť.. grafické možnosti? Rozlíšenie obrazovky - a to je všetko... človek by si povedal, že s myškou sa hra bude lepšie ovládať ako s gamepadom - veľký omyl - ovládanie je trhané, spomalené a nie vždy presné.. a o iných problémoch, ktoré boli prítomné aj v Xbox360 verzii vieme svoje a nič sa neudialo na tom, aby sa odstránili.. zábavná hra, ale hrozný konzolový port
  • smejki
    FD jsem si koupit chtěl, ale stačil poslední řádek infa o hře:
    Title: From Dust
    Genre: Simulation, Adventure
    Developer: Ubisoft Montpellier
    Publisher: Ubisoft
    Release Date: 17 Aug 2011
    Languages: English, French, German, Italian, Spanish
    3rd-party DRM: Ubisoft Online Service

(o původním záměru nutnosti připojení jen při prvním spuštění jsem nevěděl. Jak vidno díky bohu). tak kucí, čau *3*
  • At jdou už ty konzole do háje. Poslední roky jsme my pcčkáři kvůli konzolím utlačovaný a jedna hra fakt lepší než druhá. Špatný optimalizace, pozdní vydání, zastaralá grafika. Konzole nás akorát brzdí fakt, že jo. Kde jsou ty časy, kdy jsem musel kupovat každej rok novej HW, abych si vychutnal nějakou novou hru a že ty evoluční skoky byly výrazný. Ted nepoznám jestli hra vyšla před několika lety nebo ted.
    • Souhlas, nebýt titulů jako Crysis 2 tak nevím zda jsou i nějaké novější hry po roce 2005... Ačkoli i Crysis 2 začal dost konzolově- nebýt Dx11 patche + textur tak je to opět jen konzolovka. Což základem také bohžel je. Ale co dnes není, nejvíc sypou konzole a to MS tvrdí že Xbox je v půlce života, ne-li ve třetině, takže pokud tu bude PS3 a XB360 ještě tak 2-4 roky tak se skoku dočkáme tak leda poté, ale zase se nemusí utrácet za hw, protože není vůbec potřeba... *1*
      • Přesně tak. Crysis 2 je jako parádní řežba, ale je tam vidět ten rozdíl oproti jedničce, která je podle mě stále technologicky vyspělejší než dvojka (díky konzolím) Viděl jsem někde i srovnání jedničky a dvojky s DX 11 a stejně byla jednička o kousek dál (krom tesselace). Bohužel je to tak jak píšeš konzole sypou a neni důvod vyvíjet něco novýho co stojí nehorázný peníze při vývoji. Tak snad za dva roky až výjde PS4 příjde nová éra her.
  • na xboxe ide normalne piratska verzia ale s netom. a na pc ide piratska bez netu aky je potom problem? naco su tie ochrany? no asi npc akurat :D
    • tie keci ze piratske verzie idu horsie ako original tu sproste famy a nechapem ako tomu mozes verit. mne to ide naprosto plynule a to mam stary pc.
    • prudislav
      pirátská verze opravdu bez netu nejde - jenom obchází autorizační servery - myslím že to bude brzy patchnuto jestli se tak už nestalo
    • Pro upřesnění, rozhodně na PC cracknutá verze tak dobře nešlape, hodně lidí s tím má dost velký problémy.
  • Ale né. Další konzoloidní paskvil, spolu s ochranou fungující hlavně proti platícím zákazníkům?! Tak moje váhání "koupit, či nekoupit", se z 50 na 50, přehouplo pro jasné NE.
    Pak ať se vývojáři, potažmo vydavatelé, diví, že se jejich über-mega-super titul na PC neprodává jak očekávají...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit