Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smutne ale je,ze plno lidi tady nadava na DRM a pristup velkych spolecnosti k hracum,ale v zapeti si tu hru stahnou.
    Tim akorat pridavaji vodu do mlynu tech vydavatelu,kteri to vsechno shodi na piraty.
    Prece kdyz nesouhlasim s pristupem k zakaznikum,drm nebo kvalitou hry,tak si jejich produkt nekoupim ,ale i NESTAHNU.
    Kdyz si hru nekoupim,ale stahnu,tak vydavatelovi nedojde,ze je neco spatne,ale akorat vse shodi na ty zle piraty a nic se nezmeni.
  • misho8723
    Keby to bol len jediný problém s touto hrou, ale hra je nastavená len na 30 fps a nič sa s tým nedá robiť.. grafické možnosti? Rozlíšenie obrazovky - a to je všetko... človek by si povedal, že s myškou sa hra bude lepšie ovládať ako s gamepadom - veľký omyl - ovládanie je trhané, spomalené a nie vždy presné.. a o iných problémoch, ktoré boli prítomné aj v Xbox360 verzii vieme svoje a nič sa neudialo na tom, aby sa odstránili.. zábavná hra, ale hrozný konzolový port
  • prudislav
    pirátská verze opravdu bez netu nejde - jenom obchází autorizační servery - myslím že to bude brzy patchnuto jestli se tak už nestalo
  • Pro upřesnění, rozhodně na PC cracknutá verze tak dobře nešlape, hodně lidí s tím má dost velký problémy.
  • smejki
    FD jsem si koupit chtěl, ale stačil poslední řádek infa o hře:
    Title: From Dust
    Genre: Simulation, Adventure
    Developer: Ubisoft Montpellier
    Publisher: Ubisoft
    Release Date: 17 Aug 2011
    Languages: English, French, German, Italian, Spanish
    3rd-party DRM: Ubisoft Online Service

(o původním záměru nutnosti připojení jen při prvním spuštění jsem nevěděl. Jak vidno díky bohu). tak kucí, čau *3*
  • At jdou už ty konzole do háje. Poslední roky jsme my pcčkáři kvůli konzolím utlačovaný a jedna hra fakt lepší než druhá. Špatný optimalizace, pozdní vydání, zastaralá grafika. Konzole nás akorát brzdí fakt, že jo. Kde jsou ty časy, kdy jsem musel kupovat každej rok novej HW, abych si vychutnal nějakou novou hru a že ty evoluční skoky byly výrazný. Ted nepoznám jestli hra vyšla před několika lety nebo ted.
  • na xboxe ide normalne piratska verzia ale s netom. a na pc ide piratska bez netu aky je potom problem? naco su tie ochrany? no asi npc akurat :D
  • Ale né. Další konzoloidní paskvil, spolu s ochranou fungující hlavně proti platícím zákazníkům?! Tak moje váhání "koupit, či nekoupit", se z 50 na 50, přehouplo pro jasné NE.
    Pak ať se vývojáři, potažmo vydavatelé, diví, že se jejich über-mega-super titul na PC neprodává jak očekávají...
  • MishKonn
    Wow, a to jsem si to chtěl koupit.
  • Bethesda má prý unikátní Fallout 3 *1* No není to pěknÉ ?
  • Marquis
    Tohle mi nevadí... vadí mi, že nejdou nastavit grafické detaily...
  • Chjo, a to ta hra vypadala tak hezky, že jsem si jí na steamu málem předobjednal..
  • chybka se vloudila tamto jsem chtel napsat jinam :)
  • A bethesda s tím souvisí jak?
  • Zrovna od nich jsem tohle nečekal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit