Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pkart
    Gamepad nemám a nemám vůbec problém s ovládáním... hra mi šíleně připomíná Black and White 2 -> respektive mám chutě neustále přesouvat své domorodce :D. Každopádně se mi hra strašně líbí, ke konci hry se obtížnost celkem slušně navýší a ... celkově je to skvělý kousek. A za 15€ ... to si může dovolit každej, i já ;).
  • XorxoxTalarius
    Jeste bych zkusil posledni ovladace grafiky, kdyz ani to nepomuze, tak bohuzel ...
  • miker17
    nepoctiví PC hráči?...Ať si říká kdo chce co chce PC je po shitboxu 2 nejprodávanější platforma...
    a ktomu tvému názoru na pirátsví:
    1)konzolové hry se piratí stejně často nebo dokonce i čaštěji než PC
    2)K. hry jsou na netu týdny někdy i měsíc před datem vydání (ale to nikoho nezajíma oni radši budou bu*erovat Pc hráče)
    3) H.A.W.X. 2 crackli žluťáci kdoví jak dávno (nedokonalí crack ale po zahrátí hry jsem zjistil že stejně nestojí za to)
    4)DRM hru spomaluje
    5)jsi imbecil že tomu cos napsal věříš
    6)nikoho nezajíma větší konzole pirátsví
    7)je všeobecně známo že Pc piráti můžou za všechno zlo na světě a vynalezli AIDS
  • jj, taky mám všechny hry od Ubi (skoro, kromě splinter cella) a musím říct že je to paráda, nejen vychytávky jako je save cloud ale i ty jejich blbůstky jako odměny v podobě nové mapy, nebo převleku za herní body sou taky fajn, nedávno sem se vrátil k AC2, rozehrál sem si to znovu a jaká to byla pohoda jen hru za pár minut nainstalovat...ona se synchronizovala a já měl všechno tak jak sem to před rokem a něco nechal.....ale jasně, zloděj si vždycky najde vznešený důvod proč krade.....
  • tak jsem si hru koupil a k memu zdeseni problem s grafikou. Pravda mam Nvidia Quadro FX880M ale doted jsem nemel s zadnou hrou problem jen s touto, nepodari se mi ji spustit vzdy kdyz dam novou hru tak spust uvodni video a pak se objevi bila obrazovka a tim koncim, coz me mrzi snad to poslape na druhem pocitaci jinak to budu reklamovat, coz bych nerad
  • prudislav
    mě to přijde na myši lepší než s gamepadem jen si musíš zvyknout že to neovládáš jako všude jinde ale jako hada
  • Díky za článek. Málem jsem už kupoval. Připojení k netu mi nevadí, ale to ostatní...
  • Odulin
    Mě víc štval ten 30 fps lock, ale už jsem si zvyknul. Gamepad je bohužel nutností. Jinak je to zábavná hra a líbí se mi, škoda jen těch chyb.
  • prudislav
    kvůli "neodfláknutýmu portu"
  • Jazz
    Teď víme, proč Ubisoft odkládá AC o půl roku...
  • Já ani nevím že je tam nějaka ochrana.
    Prostě sem koupil a hraju, žádnej problém.
  • prudislav
    asi 3 lidi nepochopili jestli o myslíš ironicky nebo ne
  • prudislav
    já bych to řekl spíš takhle: možná to sníží pirátění titulu ale to neznamená že o hned zvýší prodeje - zdá se mi spíš naopak v tomto případě.
    Mi přijde že počítají stylem:
    A - člověk kdo hru opravdu koupí
    B - člověk kdo o koupi přemýšlí
    C. -člověk nekupující
    D - nekoupí kvůli drm apod.
    X - pirát:
    nemám pochyby o problémovosti systému, mám problém s principem, řekněme s morální stránkou věci.

a jsem z hloubi duše přesvědčen, že tenhle systém pirátství nijak signifikantně neumenšuje.
  • Psychotic
    To je poněkud sobecké, ne? " si to nekoupím, takže je to jedno".
    + a - znamená "líbí" a "nelíbí". Tedy pluska a mínuska člověk nedostane za to, že příspěvek napíše slušně/jako hovado, trefně/nic-neříkajícně nebo pravdivě/lživě, ale jak se tvůj názor ostatním LÍBÍ. A každý politik ti řekně, že pravda se málokdy líbí.
  • Mě je to jedno, stejně si to nekoupím. Je super, že tady člověk napíše pravdu a mínuska se mu sypou. Zprasenej port s ochranou, která tam vůbec neměla být si kupovat nebudu. Už mě to chování Ubisoftu leze krkem.
  • prudislav
    lepší žádnej než odfláklej port
  • Psychotic
    Taky ti ji nemuseli dát vůbec.
  • Psychotic
    Ano. Film měly financovat výnosy ze Stargate: Universe, ale ten byl rychle zrušen, společnost MGM, která za Stargate stojí, zkrachovala a filmy SG-1 si sotva vydělaly samy na sebe, natož aby zafinancovaly SGA film. Můžeš se podívat na wiki.

Omlouvám se za off-topic.
  • tomas.vedra
    S tím klíčem je to dobrý, ale sám víš že ho musíš nosit neustále sebou jinak se do domu nedostaneš, a děláš to tak dlouho že ti to nepříjde za nepříjemnou činost ale zcela přirozenou věc. Stejné je s touto DRM čím dele tu bude tím méně se oni lidé budou zajímat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit