Přejít na výpis diskuzí
Další DRM aféra, tentokrát kolem PC verze From Dust
19.8.2011 | Martin Bach
95 příspěvků
-
To ovládání myší je fakt hrůza. Na hru jsem se těšil, ale dodělal jsem první misi a šmitec. Se*u na ně... *5*
-
Proč? Proč? Stejně je k téhle hře jako ke všem ostatním od Ubisoftu ke stažení crack *1* Ubisoft jsou *12* štvou jen své zákazníky
-
souhlas... argumentace, že někdo nemá připojení k internetu je zcela zcestná. Jediný problém, který vidim v nutnosti stálého připojení jsou výpadky netu, cesty na chalupu apod... ale nadruhou stranu, aspoň si člověk odpočine od počítače *4*
-
Mám spoustu her od Ubisoftu, ale od té doby, co zavedli tuhle ochranu u mě UBISOFT skončil.
-
Ubisoft by se mel prejmenovat na Zmrdosoft fakt ale uz :D
-
Tak si stahni ovladace primo od Nvidie ... jdi na www.nvidia.com a tam si nech od nich proskenovat NB a oni ti daji latest drivery pro ten chip. Pokud budou stejny ... tak holt bohuzel :(
-
K tomu mám jediné. Ovladače nucené výrobcem NB jsou zlo. Momentální zkušenost s HP NB, kde při multimonitoru padají ovladače, nové ovladače od HP nejsou a nedělám si iluze že brzy budou a ofiko ovladače od AMD nejdou použít (HW nerozpoznán).
-
si uvedom ze polka sveta urcite hry nehra, a kto si to stiahne tak asi internet ma ze ? trochu porozmyslam kum nieco napisem, ja si myslim ze DRM je v pohode a mozu to kludne davat do kazdej hry, polopirati ako ty budu reptat stale...
-
strop 30 fps *11* evidentně maximum co dnešní konzole dokážou *1*
-
Mě přijde jako největší demence cokoliv s DRM ochranou a vůbec jakýmkoliv připojením k internetu. Sami se okrádaj o spousty peněz stačí si uvědomit že připojení k internetu nemá tak půlka světa *7* tak proč to tam furt serou?? je to na nic zbytečný, otravuje to čas, zpomaluje hry a hlavně jak říkam na světě je furt víc lidí co k netu nemaj přístup a třeba by si rádi tu hru koupili a zahráli, ale díky těmhle kokotskejm ochranám maj smolíka. Stálé připojení k internetu jako podmínku koupě hry mohl vymyslet jen choromyslnej deb!l.
-
Ale teda musim rict ze me opravdu mrzi ze jsou na DRM biti zase jen poctivy hraci.
-
tie keci ze piratske verzie idu horsie ako original tu sproste famy a nechapem ako tomu mozes verit. mne to ide naprosto plynule a to mam stary pc.
-
Ubisoft se z ta léta vypracoval na mém žebříčku mezi nejhorši společnosti. Když vidím co si ti smradi dovolují a jak se chovají ke svým starým a ještě stále dobrým hrám, tak je mi z nich na nic. Už nikdy více si od nich nic nekoupím.
-
Mam to i s DRM a hra je to proste skvela i kdyz bych uvital trochu lepsi detaily pri uplnem zoomu. PC by to jiste zvladlo bez ztraty kyticky. Vcera jsem zase po dlouhe dobe u tehle hry zapomel sledovat cas a kdyz jsem se z tranzu vytrhl ve tri rano tak jsem mel stejne co delat abych nerozehral dalsi ostrov.
Co se mysi tyce neni to uplne koser... je takova divna hlavne pri zrychlovani a zpomalovani ale rozhodne se nejedna o zasadni problem na ktery by se nedalo zvyknout a s presnosti urcite neni problem. -
silent hunter byl cracknut do 2 dnů...ACII taky ale tam potřebovali vytvořit server atd takže to trvalo skoro měsíc než se hra 100% zprovoznila
-
ovladace mam nejnovejsi co HP uvolnilo jsou nekdy z cervna jeste to zkusim na druhym notasu tam je radeon 5730 a uvidime, jinak holt zase zacnu hrat Populous
-
Po viac ako po pol roku? Až sa dobre pamätám, ACII bolo cracknuté do mesiaca.
-
Niekedy tie najnovsie nemusia byt najlepsie ;)
Ale suhlasim, s tym ze treba poskusat niekolko verzii ovladacov od grafiky. -
Tak od doby, kdy jsem začal sledovat živé přenosy z E3 (tři roky tomu) a díky tomu uviděl opravdu bolestivě trapné prezentace Ubisoftu, pochopil jsem jak to v téhle společnosti funguje. A ten hutný francouzský přízvuk tomu určitě nepomáhá.
-
+1