Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sem optimista. Jsem jeden z těch co si přihodil do petice - celkem 90 000 podpisů. Brzy se tedy ukáže zda měli pravdu ti, co tvrdili, že to na PC nikdy nevyjde a nebo se ukáže, že petice měla svůj smysl. Pokud odpověď bude kladná, příjde už jen poslední velký otazník a tam se bude lámat chleba zda jde tvůrcům jen rychlý zisk (kuj železo dokud je žhavé) a nebo též o kvalitní port s adekvátním PC ovládáním.
  • Proc bych se mel ale drzet mainstreamu porad nechapu i kdyz i v mainstreamu se najdou veci jako Starcraft, Diablo, veskere MMORPG, Shogun ale pravda tolik jich neni.

Jinymi slovy ano mainstreamove akcni hry vychazi v nejvetsi mire na PC i konzole a nektere jsou jenom na konzole. To je to co jsi chtel slyset?
  • Pokud to vyjde na PC tak budete valit oči kolik se toho prodá *5* o tuhle hru pcčkáři fakt stojí...
  • Ja to hral a jako cistokrevny PC hrac jsem byl prijemne prekvapen zajimavou atmosferou a pribehem, ale jinak to nebylo nic, z ceho bych byl mega odvarenej... Kazdopadne budu za tuto hru na PC rad:)
  • Názor hoden potlesku...Líp to nešlo napsat
  • Jezus, jasně že ne, ale prosím držme se mainstreamu...fakt jsem zvědav co z tebe vypadne...
  • Žádná návaznost tam není.
  • Můžeš mít gamepad, ale kolik hráčů toho využije ? Zlomek.. Upřímně dosti pochybuji že ve hře bude lepší grafika nebo nějaké výrazné vylepšení oproti konzolové verzi. A podpora modů je prakticky vyloučena. Ale já nejsem proti portu, jen mám prostě obavy.
  • Zdravim, jak je to s pribehovou navaznosti na Demons Souls? Za predpokladu, ze PC verze opravdu vyjde, bude se clovek pribehove chytat? Dik.
  • Pan vtipálek, já sem hrál ze série CoD pouze dvojku a nijak mě to neoslovilo, takže klid. Jen jsem chtěl říct, že po celém dnu v práci u PC se doma u PC chci trošku odreagovat a né se nervovat. Hraju ME, hral jsem DAO a teď hraju zase HL2 EP 1 + 2, protože je mám jako rest. Ale nejvíc se stejně bavím u CS 1.6, jak to tam všichni žerou a já si tam jen tak běhám a po haluzi dávám. Tím chci právě říct, že v první řadě musí jít o zábavu. To je aspoň můj názor.
  • Vazne? Tak si spust v pc kalkulacku a skus si nasobit x-kem. Kdo aspon trochu rozumi pocitacum, pise 2* troubelo :DD
  • Píše se 2x ne 2*
  • Cajicek: Jestli si to Pc hráči zaslouží... co na tom nechápeš? Mě to třeba uráží protože si PC hry kupuju a nenechám se od nějakýho "redaktora" který za to ještě dostává zaplaceno urážet s výtkou jako že počítačoví hráči jsou piráti a něco takovýho si nezaslouží. Jako by se na xbox360 nepirátilo...... *11*
  • A je vymalovano 2* :)
  • Ty si to myslíš o nicku, ale o tobě se ví už do dob tvého účinkování na hrej.cz že jsi vybrakovanej mamlas...
  • misho8723
    Ale preboha, prosím ťa prestaň s tým.. keby DS vyvíjala západná firma, tak je aj na PC (však vieme, že Japonci robia a hrávajú hlavne konzolové hry).. a to či ide o najlepšie RPG od čias Baldur's Gate, hádam každý sám za seba rozhodne, nie? Čo ak pre mňa to nebude najlepšie RPG od čias Baldur's Gate?.. čo ak pre mňa bude stále Witcher 2 najlepšie RPG roku 2011 - 2012? To, že pre teba je najlepšie RPG od BG, neznamená, že je to nevyvrátiteľný fakt .. a s tým pirátstvom už je to trápne - keď sa hlavne poctivý port ukáže na PC, tak to hráči vedia ohodnotiť (Alan Wake za mesiac predaja PC verzie predal vyše 500 000 kópií, zatiaľ čo na Xbox360 za necelé dva roky predal 1,5 mil. kusov - pričom sú tam zarátané predané kusy hry (okolo 900 000 kusov), keď sa pridávala ku Xbox360 v akejsi akcii).. a to nehovorím o PC exkluzívnych hrách .. tie sa predávajú skvelo (napríklad série Sims, Starcraft, WoW, Diablo, Battlefield, CS, Zaklínač, Elder Schrolls, alebo časti Crysis 1, Far Cry, Half Life 2, Minecraft, STALKER, Spore, Amnesia, Killing Floor, atď..) a že medzi PC hráčmi je najviac pirátov? Však akosi to dáva rozum, keď najviac hráčov na svete hráva na PC
  • Proc to musi byt AAA tituly, ja to mluvim o simulatorech a strategiich. Aby hra byla skvela musi to byt AAA titul?
  • Já osobně nikde nevidím, že by se nvážel do nějaké skupiny... článek snad informuje o DS na PC... to je celé *7*
  • Staci se podivat na prezdivku a je vymalovano :D
  • no tak jestli povazujes Diablo za dobrou RPG hru tak se tvemu prispevku uz nedivim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit