-
Dragon Age považuješ za dobrý RPG? :D
Dobrej vtipálek...
A na Diablo jsem zapoměl za což se omlovám. -
Ano, hral jsem Demon Souls i Dark Souls. Klasicky RPG jako Baldurs Gate je uplne jinej zanr. D Souls jsou prevazne akcni hry.
-
Jmenuj 5 AAA her z cca. posledních 2 let....jsem zvědav..!
-
Ty seš vtipnej jak paprika. Co třeba série Elder Scrolls, série Gothic, Neverwinter Nights, Dragon Age, Diablo a spousty dalších? Myslim že na PC je RPG dost. A o jaké politice to mluvíš? To se ti něco zdálo, ne? Jsou hry, které vydavatelé držej exkluzivně pro konzole, aby zvýšili jejich prodej. Ale tvrdit, že na PC vychází zbytek, může skutečně jen hlu..pák, nebo provokatér. Do které skupiny patříš ty?
-
zahraj si a pak se prid znova omluvit .)
-
A hral jsi to ? Muj dobry kamarad je zaryty pc hrac a milovnik RPG.. jednoho dne si z hecu donesl na X360 DS a od te doby je zcela presvedcen ze jde o nej RPG ktere v zivote hral..
Myslim ze to co pise jebak je svata pravda... Duvod je uplne jasnej. -
Tihle hoši nejsou z Bethesdy *2*
Tihle jsou z Japonska, ti bud dělají věci pořádně, nebo se do nich nepouštějí vůbec *4*
Jim bych ještě pořád věřil *4* -
trolove trolove, bezte se krmit jinam
-
to ja jsem spis zvedavy na hru, jestli ji teda na PC udelaji...vzdyt ani to neni zdaleka jiste
-
Opravdu hodne ubohej a trapnej pokus o flejm... na PC vychazi spoustu skvelejch titulu ktery se na konzole v zivote ani nepodivaj.
BTW. co mam jako s mirou piratsvi delat? Az na Homeworld 2 kterej jsem proste legalne nikde nesehnal na mym PC zadna piratska hra nebezela uz peknejch par let ale musim rict ze s tema stupidnima ochranama co se posledni dobou snazej tlacit se sam sobe divim.
Prijde mi ze legalni hry jsou posledni dobou spis za trest viz. genialni ochrana od Ubisoftu, GfWL ruzne DRM a dalsi... -
Nemyslim si. Bude to jiny, ale na klavesnici a mysi to klidne fungovat muze.
-
Reakce byla na pyčuse...
-
To souhlas, pokud to na PC bude, tak by to měli nechat hlavně na dual shock gamepady.
-
No tak rozhodne to nemuze bejt nejlepsi RPG na PC od dob Baldurs Gate, kdyz je to uplne jina hra. Navic skvelych RPG na PC od dob Baldurs Gate taky bylo vic nez par. Takze meni ;) A mimochodem, piratstvi neni jedina vec, proc vydavatele uprednostnuji konzole pred PC. Na PC se proda nehlede na piratstvi porad nezanedbatelny procento her.
-
Můžeš si tam hodit kontrolér, jestli stojí par stovek+hra do tisícovky, oproti tomu konzole+hra stojí několik tisíc. Pokud už to máš na PS3 tak je samozřejmě nesmysl to kupovat znova.
Ale co je důležité, že hra na PC není omezená jako její konzolová verze. Např. grafika muže být lepší, počet nepřátel, hra může být ještě těžší atd. Nemluvě o tom, že s kultovními hitovkami přicházejí komunitní modifikace a tak hra nestárne.
Rozhodně se to na PC vyplatí, pokud to již někdo nevlastní na PS3. -
Jo, charakterizoval bych ji jako stredoveka fantasy akcni hra s vyvojem postavy a zbrani lehce riznuta japonskym stylem. Ma to blizko treba ke hre darksiders.
-
Ano to máš samozřejmě pravdu, ale na věci to nic nemění.
-
Dark Souls je ale uplne jinej zanr hry nez Baldurs Gate. Dark Souls je mnohem vic akcni hra, nez skutecny RPG.
-
Jestli se upravi gameplay pro konzolu a mys (treba jako to predvadi skyrim), tak uz ti ani gamepad nepomuze, prave. Treba prave tomu Skyrimu by hrozne moc prospelo, kdyby prevzal ovladani a soubojovy system z dark souls. Jenze u multiplatformy, ktera ma byt na vsech platformach stejna to nejde.
-
Já to PC hráčům přeju (proč by taky ne když to bude od dob Baldurs Gate II nejlepší RPG který si zahrajou).
Ale za tohle si můžou tak trochu sami, když se podíváte na míru pirátství - ta politika že na konzole budou vycházet jen dobré hry a na PC zbytek určitě časem přinese ovoce, protože pak si ti lidé toho začnou víc vážit...
PS: Pro případné rejpaly hraju stejně na PC jak na konzoli, nejsem žádnej fanboy.