Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Však si zůstaň u CoD na Easy *2* Nikdo ti to nebere.
  • Ringwraith
    Životní smůla pro ty, kteří gamepad nemají no. Můžeme doufat, že to From Software vychytají i na PC.
  • Presne, DS je pomerne jednoduchy, akorat se k nemu nesmi pristupovat bezhlavym rambo stylem. Je to hra, ktera nikomu nic jen tak neda a nerekne, hrac u ni musi sam pozorovat a premyslet. To je na ni hardcore.
  • HC hra neni o 30 nasobnem opakovani. HC hra je o komplexite hernich mechanismu a herniho prostredi.
  • Ty osobne mozna jo, ale muze na to From Software spolehat pri portu hry a nebo ma tu hru uzpusobit pro klavesnici a mys? O to se jedna. PC hraci si casto stezuji na konzolove ovladani, ale s uzpusobenym ovladanim to uz bude jina hra s jinym gameplayem.
  • Zas tak hrozny to neni, myslim, ze lidi jsou zhyckani dnesnim stylem her, kde vas tvurci vodi za ruku a prakticky jen mackate jedno tlacitko pro postup (nadnesene samozrejme). Staci u toho trochu premyslet a mit trpelivost, kazdymu se libi neco jineho a tim padem je i definice zabavy jina, tohle je pro lidi, co maji radi mensi vyzvu a v tom vidi zabavu.
  • Tohle na klávesnici a myši bude těžko fungovat. Bude to o dost horší zážitek.
  • Tak v tom případě jsem na tebe zvědavej.
  • To jsem si odpustit nemohl.
  • Třeba jen nerozumí pojmu flamer
  • Můj nick ti může přijít trapný, ale ne neprofesionální, já se totiž psaním do diskuze neživím, víme?
  • Jenom reagoval na špatný příspěvek. Ti mohlo docvaknout, hele..
  • to co je na konzole HC, byva na PC tak akorat
  • Kde vidíš že mu nadává?
  • Nehádejte se *1*
  • Ringwraith
    Tak já osobně budu případnou PC verzi určitě hrát na gamepadu.
  • PS: Ty sis na druhou stranu mohl odpustit takovou kreténskou reakci...
  • Malleth
    V piškvorkách je exploit, takže těžko
  • Já tě neopravoval, nějakej vocas si půjčil nick. Nehledě na to, že "mně" tam ani být nemá. Trapnej pokus.
  • Stejně jako tvůj nick.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit