Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tato série je tímto už definitivně mrtvá... *10*
  • Vy co si stěžujete na přesun do Ameriky - je to z toho důvodu, že se hra inspiruje jistou legendou o Arše, ta byla podle legendy nejdřív na dálném východě, v golfském zálivu, pak se přesouvala postupně až do říma, německa, británie a následně ameriky. Přeskočili tu Británii, což je škoda, ale odpovídá to americkému výjebu s británií :D
    • Archa umluvy? Neco mi uniklo? Nepripada mi, ze by se Assassins Creed tocil okolo archy, ale mozna jsem neco prehledl, nebo preslechl? :)
  • Vůbec to nevypadá špatně to ne....Jen by mě zajímalo čím to chtějí naplnit *7* Hlavní příběh a mise typu zabij 5 veverek a 9 syslů (Na druhou stranu kdybych se musel starat o přežití v divočině - shánět si jídlo atd. to by mě bavilo ;) ? Na BH mě hrozně bavily ty mise s Romulovým bratrstvem (nebo tak nějak) zajímalo by mě jestli se tady dočkáme něčeho podobného *4*
  • Nemají Britové taky nějakého zabijáka, že bych odkrouhnul toho Amerického?
  • Malleth
    Tak nejvíc sem zvědavej na šplhání po stromech.
  • Zatím to vypadá hodně dobře:) a příště chci Japonsko :D
    • Malleth
      Já bych teda vraždil za Red Dead Redemption zasazenej do japonska s hrdinou jako je Sanjuro
      • Tenchu jedničku do hávu AC
        • Malleth
          Tenchu jedničku bez hávu AC
  • Když se v AC 3 zmiňují o Bostonu, tak doufám, že budeme mít možnost se zúčastnit v Bostonském pití čaje. :)
    • bobsh
      nebo si zazpíváme More than a feeling *1*
    • Hairy_Ass
      Myslíš tu akci tlupy pašeráků, kterým se nelíbilo, že je legálně dovážený čaj levnější než ten jejich pašovaný, a kterou dnes v učebnicích prezentují, jako slavné zahájení americké revoluce? *4*
      • To je fakt anebo je to nějaká konspirační teorie? Slyším poprvé *4*
        • Hairy_Ass
          Ne, je to obecně známá věc, byť jen mezi odborníky, ve školách se učí jen to, že američtí bojovníci za svobodu zahájili boj proti nenáviděným imperiálním celníkům. Klidně se mrkni třeba do knihy Podivná revoluce od Rakové. *3*
          • díky..Podívám se
    • Trol.internetovy
      Určitě si nějaký ten čajiček do moře vyklopime, daji to jako minihru *3*
    • Nebo dávat dohromady ústavu :-D
  • Tohle Britové nerozdejchaj... Já zase nerozdejchal vraždit mně sympatické templáře a křižáky *1*
    Edit: Ale období amerického kolonialismu si přeju dávno co se týče nějaké akce... Mohli by se inspirovat mým oblíbeným Posledním Mohykánem :-)
  • jsem z toho trochu rozmrzelý.. takovej Londýn, co tady jeden uživatel psal, by byl mnohem atraktivnější.. ona ta americká historie ani být bohatá nemůže, když mi evropané jsme prostě zvyklí na ten náš "starý" kontinent, kde se toho událo přece jenom "o chlup víc".

asi se to špatně v americe prodávalo :/ uvidíme...
    • Co Londýn .. ten je dnunej, ale Praha to by bylo něco!
  • Ocelot
    Jinak co jsem vyčetl z časáku tak města budou: New York, Boston a ještě nějáký malý + hodně přírody(pouště, hory, lesy, samoty...) Engine není nový, ale není to ten co byl použit v Revelation (už i jen proto, že se hra vyvíjí 3 roky) je to nějáký egine UBI a prý znatelně lepší v animacích a schopností zobrazit více lidí na obrazovce.Ve hře budou zvířata (což je patrné z obrázků)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit