-
Když se v AC 3 zmiňují o Bostonu, tak doufám, že budeme mít možnost se zúčastnit v Bostonském pití čaje. :)
-
-
nebo si zazpíváme More than a feeling *1*
-
Myslíš tu akci tlupy pašeráků, kterým se nelíbilo, že je legálně dovážený čaj levnější než ten jejich pašovaný, a kterou dnes v učebnicích prezentují, jako slavné zahájení americké revoluce? *4*
-
-
To je fakt anebo je to nějaká konspirační teorie? Slyším poprvé *4*
-
-
Ne, je to obecně známá věc, byť jen mezi odborníky, ve školách se učí jen to, že američtí bojovníci za svobodu zahájili boj proti nenáviděným imperiálním celníkům. Klidně se mrkni třeba do knihy Podivná revoluce od Rakové. *3*
-
-
díky..Podívám se
-
-
-
-
Určitě si nějaký ten čajiček do moře vyklopime, daji to jako minihru *3*
-
Nebo dávat dohromady ústavu :-D
-
-
Tohle nesnáším, kolik amíků si nad tím vyhoní? Válka za nezávislost neni dobro proti zlu, jenže tohle ubisoft miluje, vzít jednu skupinu a zdémonizovat ji. Schválně jestli tam budou ty části s lynchem, nebo když britové propustili otroky. Tahle válka byla z velké části i o tom, že britům se přestávalo líbit otroctví, protože ho nepotřebovali ale velká část ameriky na tom solidně jela.
-
-
Ono to bylo krapet složitější, nicméně ty důvody o "boji proti britské tyranii" byly ze strany amerických vlastenců krapet přehnané. Nebo by snad někdo z nás nazval třípencový poplatek z čaje za "nesnesitelný"? Na druhou stranu se ani britský parlament nesnažil vzrůstající napětí mezi koloniemi a Británií zmírnit, všechny formy protestu (i obyčejné petice zaslané králi) ihned považoval za velezradu.
-
Imho to nebude o tom, ze cela valka je dobro proti zlu, ale ze nejaky general vyuzil te valky, aby hledal Piece of Eden a assassini se mu v tom budou snazit zabranit.
-
-
Překvapuje mě, že nikoho tolik nezaujala zmínka o těch stromech :) snad si nevybavuju jedinou hru, kde by bylo šplhání/běhání/cokolo jiného na stromech pořádně zpracováno, a tohle by mohl být úžasný krok vpřed - z free runu v městské zástavbě se přesunout k free runu v divočině. A proč ne? :)
-
Jestli tam bude fest pěkně udělaná příroda, kupuju.
-
Tak přechod Assassina ze středověkých metropolí do nedotčený přírody a primitivních dřevěných amerických městeček, je až moc velkej skok a mě to tam vůbec nesedí... a vůbec to téma americký války za nezávislost se mi zdá celkově špatný a málo zajímavý, tím spíš pro lidi z Evropy...
A taky už by něco mohli udělat se vzhledem assassina, protože kromě toho, že mu přišili pár knoflíčků vypádá furt stejně jako Altair ve 12. století.. a to působí trochu jako pěst na oko, když se tam prohání v tomhle "středověkym" hábitu vedle Britů v novodobých uniformách... nevim proč by nějakej zabiják tohle v 18. století nosil :-/.. působí opravdu velice nenápadně *1* -
-
Až to vyjde tak budeš určitě první kdo to bude vychvalovat. No a tak co ze to neni v Evropě...
Každopadně kdo hral předešlé díly tak už dávno věděl že se to bude odehravat v Americe...co jste tak překvapeni?? Vy jste si nezjištovali to GPS...ted nevim jestli tim končila dvojka a nebo bratrstvo -
-
Nevim co z toho vyleze... může se stát že to nakonec budu vychvalovat ale proste podle toho co jsem zatim viděl se mi to zrovna moc nelíbí... v Evropě jsou tuny lepších témat a míst, a prostě se mi líbilo procházet se třeba krásně udělanýma Benátkama v 15. st. i se všema památkama atd.. tady se budu procházet po zaprášenejch dírách s dřevěnýma barákama.. když to řeknu trochu přehnaně *1*
a zatim jsem hrál jen jedničku a dvojku... Bratrstvo plánuju už dlouho ale zatim na to neni nějak čas *9* ...takže o Americe jsem neměl potuchy..
-
-
proč by ne? není to vojenskej mundůr, ale spíš takový ty indiánský hadry, viz. třeba Poslední Mohykán
-
-
nemusí mít vojenskej mundůr ale prostě něco víc dobovýho a ne furt ten samej hadr s kápí + pár novejch detailů.. do středověku nebo i do ty renesance to sedlo ale tady už je to blbý.. a btw indiáni takový hadry už tuplem neměli.... No prostě bych chtěl aby už vypadal trochu jinak ;)
-
-
-
jsem z toho trochu rozmrzelý.. takovej Londýn, co tady jeden uživatel psal, by byl mnohem atraktivnější.. ona ta americká historie ani být bohatá nemůže, když mi evropané jsme prostě zvyklí na ten náš "starý" kontinent, kde se toho událo přece jenom "o chlup víc".
asi se to špatně v americe prodávalo :/ uvidíme... -
-
Co Londýn .. ten je dnunej, ale Praha to by bylo něco!
-
-
Tohle Britové nerozdejchaj... Já zase nerozdejchal vraždit mně sympatické templáře a křižáky *1*
Edit: Ale období amerického kolonialismu si přeju dávno co se týče nějaké akce... Mohli by se inspirovat mým oblíbeným Posledním Mohykánem :-) -
Taak se potvrdily spekulace..a ja nevim,nevypada to vubec zle..Hraci volali po zmene,tak tady ji mate!Neverim ze by Ubisoft pokazil jednu ze svych nejvetsich znacek
-
-
Lidi sou pořád nespokojený :-D ... když nadávali že to je pořád to samé tak udělali novinku :) a když je tak nadávají že je to něco uplně jiného :-D
-
-
Tak nejvíc sem zvědavej na šplhání po stromech.
-
Su mile překvapen tak špatně to nevypadá :) . Prej není nenápadnej :). Ezio taky nebyl zrovna dvakrát Mr. Inkognito :-D