Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyz jsem videl ten dotaznik, kde se ptali, do jake ery by chteli hraci zasadit Assassins Creed 3, tak zrovna boj za nezavislost v Americe nepatril k mym tipum. Ted ale kdyz ctu Ztraceny symbol od Browna a je tam nadherne zapasovana mystika okolo vzniku USA, o ktere jsem nemel ani potuchy, tak uz mi to dava mnohem vetsi smysl a zacinam se hodne tesit!
  • A doufám, že hra bude nyní o něco víc hardcore, co se obtížnosti týče... když jsou všude kolem střelné zbraně...
  • Cosi
    Abych pravdu řekl, tohle období mi z nabízených možností zaujímá nejméně. Docela jsem se těšil na Egypt nebo Asii. Americká revoluce jistě zajímavá je, ale... inu ale pokud to bude do westernové nálady, jsem všemi deseti. Pořádná hra na PC z divokého západu tu nebyla hoooodně dlouho.
    • No válka za nezávislost a divokej západ jsou přece jen časově trochu oddělený.
      • Chceš povedať, že pred klasickým divokým západom, neboli indiáni dostatočne divokí...?
  • Ocelot
    Jinak co jsem vyčetl z časáku tak města budou: New York, Boston a ještě nějáký malý + hodně přírody(pouště, hory, lesy, samoty...) Engine není nový, ale není to ten co byl použit v Revelation (už i jen proto, že se hra vyvíjí 3 roky) je to nějáký egine UBI a prý znatelně lepší v animacích a schopností zobrazit více lidí na obrazovce.Ve hře budou zvířata (což je patrné z obrázků)
  • Asasín s indiálnskou krví v bílém fraku leze po stromech a lukem střílí červenokabatníky, protože jsou zlí, zlí... vážně? Jakože VÁŽNĚ?

Jako by sérii dost nezabíjelo permanentní připojování k serverům UBISOFT...
    • jestli si pamatuju tak assassini jsou nestraní, tak bude lukem střílet i po těch "hodných" "američanech"
      • Hairy_Ass
        Na Eurogameru se píše (ale je to Levis, takže to berte s velkou rezervou *15* ), že se hlavní hrdina bude stýkat s Georgem Washingtonem, Benjaminem Franklinem, a dalšími špičkami americké revoluční scény. Na pár fotkách je vyobrazen po boku George Washingtona, dále se tam píše SPOILER, že jeho rodiče zavraždili Britové a on se žene za pomstou KONEC SPOILERU.
        Možná bude střílet i po Američanech, ale bojím se, že v AC3 budou rudokabátníci simulovat postavy povolené k odstřelu stejně jako byli Byzantinci v AC: Revelations. Zvlášť, když se jedná o tak zprofanované období USA historie. *3*
        • Tak to bude totální kravina... *10*
        • Walldstein
          Jako, že Assasin, zapřísáhlý nepřítel Chudých rytířů Templu se bude scházet s Washingtonem, Franklinem a spol. tedy s představiteli řádu Svobodných Zednářů, jenž je podle přesvědčení 99% historiků pokračovatelem templářského řádu? WTF??? to je snad žert...
          • Hairy_Ass
            Jak říkám, psal to Levis. *3*
  • zatim sem si nevsiml skryte cepele ale ta tam byt prece musi ne? :D
    • rancor1223
      Je SKRYTÁ, ty ji vidět nemáš *1*
    • Ocelot
      Jo bude tam 100% je na jednom artu :)
  • ze vsech obcanskych valek co se kdy staly si musi vybrat zrovna tu nejnudnejsi :/
  • Dokonce tomahawk ve tvaru A.C. loga hmm
  • Zatím to vypadá hodně dobře:) a příště chci Japonsko :D
    • Malleth
      Já bych teda vraždil za Red Dead Redemption zasazenej do japonska s hrdinou jako je Sanjuro
      • Tenchu jedničku do hávu AC
        • Malleth
          Tenchu jedničku bez hávu AC
  • CrocoRay
    S tou nenápadností má autor článku jasnou pravdu. Týpek v takovém obleku někoho zabít, tak už asi nemá žádnou šanci se někde skrýt. V minulých dílech se šlo dobře ukrývat mezi dalšími kapucíny, což vypadalo docela dobře, tady asik těžko.

Ale prostředí originální (i když je spousta míst, kam by se AC hodilo více, jak už jsem tady na games.cz psal v jiné diskuzi) a jsem zvědav, co z toho vyleze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit