-
to snad né??
-
No doufám, že tam bude pan Tavington s klasicky přísným pohledem a svojí perkusní pistolí, co tomu legračnímu "hašašínovi" jednou provždy vysvětlí, co to znamená postavit se zájmům Anglie a Jejímu veličenstvu!!
-
Bál jsem se, že to bude špatný, ale po prvních obrázcích musím říct, že by to tak špatný být nemuselo. Mimochodem neříkalo před nedávnem osazenstvo podcastu, že 18. st. v Americe je podle nich nejmíň pravděpodobný? A ejhle :)
-
dost mi to pripomina red dead redemption.
ja by som skorej prijal zase take mesta a ne nieco na sposob red dead redemption... -
Stará čína, nebo ještě lépa - Japonsko - nádherná architektura, čest a síla samurajů, zakomponování bojového umění do soubojů na blízko, tichá eliminace holýma rukama..
Egypt - krásné prostředí, bohatá historie a tamní města by mohly být skvělou kulisou pro souboj frakcí, které tentokrát obě potřebují být "inkognito"...
Snad i Francie, z vyprávění A. Dumase by byla mnohem přitažlivější látkou ke zpracování...
Ale tahle volba mě opravdu zabolela.. Po ACI, úžasných městech přišel ACII, přinesl Itálii, renesanci a hle, fungovalo to, pak přišel Řím a na závěr Istanbul (Cařihrad, Konstantinopol, Byzantion, vyberte si) a fungovalo to. Ale tohle mi přijde hodně odvážný krok a lávka na kterou tím vstoupili veeeeeeeeeeeeeelmi vratká....
A ještě jedna věc, už dříve jsem se divil, jak může být člověk, s obouručním mečem, dýkou, kuší, v ohromné lesknoucí zbroji "nenápadný", ale vždy tak nějak zapadl do tamního stylu.. Podle těchto screenshotů se budete muset spíš schovávat, než skrývat... A to je škoda.. -
Pripomina mi to Red Dead Redemption ... takze se na to docela tesim.
-
No vyzerá to luxusně. Myslím že by se to mohlo vrátit do starých kolejí AC II po neúplně dobrého BH a R. *4*
-
Prosím, ať je to nějáký žert. Takhle zkazit jednu z mých nejoblíbenějších serií. Až je mi z toho smutno:( Po excelentním vyobrazení středověku tohle? To se zase amíci zase jednou něco podělali.
-
-
jojo, ale tady to nevysvětlíš :-)
-
no tak si zkus počkat až na Assassins Creed 4 : Modern Warfare :))
-
Ubisoft sú frantíci pokial viem.To je i dovod,prečo v AC nemože byť francúzka revolúcia-doma by ich ubyli zato prekrucovanie historie.
-
-
prečo si myslíš, že v AC francúzska revolúcia nebude?
-
AC dělá Ubisoft Montreal. :)
-
-
-
Všimli ste si někdo že nikde není zmíněna skrytá čepel? Ani na obrázkách to nějak nevypadá. Zajímalo by mě jak to teda vyřeší s tichým zabíjením. Tomahawk asi moc tichý nebude :-D Uvidíme já bych to neodsuzoval :-D
-
Vůbec to nevypadá špatně to ne....Jen by mě zajímalo čím to chtějí naplnit *7* Hlavní příběh a mise typu zabij 5 veverek a 9 syslů (Na druhou stranu kdybych se musel starat o přežití v divočině - shánět si jídlo atd. to by mě bavilo ;) ? Na BH mě hrozně bavily ty mise s Romulovým bratrstvem (nebo tak nějak) zajímalo by mě jestli se tady dočkáme něčeho podobného *4*