-
a zasa ten istý engine....
-
To by mne zajimalo jak co by měl mit na sobě aby vypadal nenapadně :D myslim ze ma na sobě dost aby ho nikdo nepoznal.
A on bude ditetem jednoho brita a indianky bude tedy mezi kulturama. Ja osobne myslim ze to bude pecka.
3 roky vyvoje je celkem dost. A hlavne na tom pracuji lidé kteří udělali dvojku. -
spíše mě zaraží že nikoho nezajíma jak budou vyřešeny souboje na blízko protože angličani budou použivat spíše střelné zbraně.
-
-
Ohledně střelby to bude pravděpodobně jako u Janičářů - A.I. charakter namíří, pak zůstane s namířenou zbraní cirka deset sekund v nečinném postávání/pobíhání. Nakonec vystřelí.
Na blízko pravěpodobně AC klasika, tedy A.I. která většinu času postává nečinně okolo zatímco hráč efektně doráží jejich spolubojovníka. -
-
Kezby to bylo vyresene jako v Batman Arkham city.
-
-
jednou vystřelej a už nestihnou nabít, budeš muset být v pohybu aby se netrefili a pak půjdeš na ně.
-
-
Indianskej assasins creed bude urcite pecka!
http://www.youtube.com/watch?v=E-Cm9L1HksI -
-
A kde sou na tom vlaku ty davy co tam jezdí??
-
-
Legrační, když vyšel Assassins Creed II, tak jsem přemýšlel, do jakého období se vydají příště. Mým největším favoritem byla americká občanská válka, nakonec mi ale zdá se autoři vypálili rybník, i když se od mé představy až tak nevzdálili. Nenapadlo by mě ale, že by se ve válce o nezávislost dal rozehrát tak velký příběh, nicméně oni si tam jistě najdou dost materiálu. A nedivil bych se ani, kdyby občanská válka potom přišla v nějakém datadisku na způsob Brotherhood nebo Revelations.
Z hlediska příběhu se určitě vyžijí ve všech těch konspiracích o New World Order až až, jen doufám, že to moc nepřeženou, už ACII se dle mého názoru příliš rochnilo ve fantasmagoriích á la Dan Brown. -
-
S tou občianskou vojnou v datadiskoch, je to možne, ale asi by dosť ľudom vadilo, že je tam hlavná postava skáče po stromoch v truhle *1*
-
-
Leda tak s další novou postavou, nedokážu si totiž představit člověka, co by se mohl aktivně podílet na obou dvou konfliktech, když je od sebe odděluje téměř osmdesátiletá časová propast. *1*
-
a co by jsi v občanský válce asi dělal?
-
-
-
Len to ich DRM *10*
-
-
Prečo tie mínuská? Vám Ubisoft DRM buzerácia neprekáža???
-
-
tak po Empire je to teprve druhá AAA videohra z tohoto období. Já osobně vlhnu už jen při pohledu na červenokabátníky. Otázkou je na čem to poběží. Z těch obrázků soudě dle objektů v popředí engine vypadá jako ten starej. Jestliže to dělaj na starý konzole tak ho asi použijí a to bude průkurvaser. Hlavně ta AI mi už v posledním díle přišla jak pěst na oko a byl to hlavní důvod proč hra šla brzo z disku.
-
nejako to tam zkomercnieva samizda, marne sme sa tesili ech