Přejít na výpis diskuzí
Další PlayStation přijde s novým ovladačem i uživatelskými účty
24.1.2013 | Petr Poláček
68 příspěvků
-
Mam pro tebe reseni, porid si PC, muzes hrat od Stunts az po posledni Needy ;-)... kdyz si to pripojis k telce a ovladaci, ani nepoznas rozdil... teda az na vyrazne lepsi grafiku :-) . p.s.to neni flame, to je pravda :-P
-
No, tak si nestezujte *2*
-
Myslíš těch pět co na PS3 nevyšlo? Totally worth it
-
http://4.bp.blogspot.com/-9B5oDjm1wgM/T3gFww7jqlI/AAAAAAAABoY/c79rs-PrfPM/s1600/ORLY%2BWallpapers.png
-
Však to byla ironie. Mám na to stejný názor, jako ty. Opravdu neuvěřitelně prahnu sdílet všechny moje herní zážitky na facebooku apod... Nehledě na to, že takové informace jsou mým přátelům stejně ukradené.
-
Doufam že na tom konečně poběží hry z xboxu *5*
-
Pro mne také problém, budu muset koupit novou PS3 a ještě Orbis. PS3 do zásoby až ta moje stará dodejchá :D. Mám přes 80 her v krabičkách a pak dalších přes 40 digitálně o takovou sbírku bych nechtěl přijít :), zvlášť proto mne mrzí že pravděpodobně nebude zpětná kompatibilita.
-
*Peep
-
naopak .. blbost která mne akorát bude rozčilovat když na ni omylem kliknu, stejně jako mne štve nuceně předinstalovaný facebook, twitter, peek a podobné zhovadilosti v telefonu, které ani není možné odinstalovat
-
Ne, není to špatný tah. Špatný tah je spamovat svoje dementní řeči pod různými jmény, Davide/Martine/josefe.
-
U PS4 očekávám jednu zásadní featuru:
Indikaci místa na disku když jsem na PS storu.
Ta momentálně chybí pokud vim. Už sem tolikrát vypínal a zapínal store abych uvolnil místo pro stažení dema...
Ideální by byla možnost i odtamud mazat hry z disku, ale to už bych chtěl trochu moc. -
Mmm to ma vlastne ani nenapadlo, ze by mohli spravit tu dotykovu plochu na zadnej strane podobne ako to ma Vita... Ale ako potom ten ovladac bude vyzerat? Ak to bude len taka placka tak co ja viem :)...
Ale zaujimavy napad rozhodne chvalim, clovek nebude musiet pozerat na dva displeje hore dole, ale zaroven bude schopny priniest nejaku tu dotykovu odozvu do hry, to by slo. Je to taky kompromis nejakej urcitej novosti a zaroven by to zase nemuselo byt koli tomu take predrazene, ako je napr WiiU game pad :)
Inak skoro zacinam byt vnutorne presvedceny, ze Ps3 nebude mat procesor od AMD, jednak uz tu mame dva typy v spekulaciach, a kazdy je iny, a po druhe aj minulu generaciu mali Ps3kove devkity AMD procesor a nakoniec z toho bol CELL. Cize ja mam tusak, ze to bude CELL2, ale s nejakou, pre vyvojarov, prijatelnejsou a jednoduchsou architekturou :)
Koniec koncov aj Nintendo islo za IBM aby im vylepsili ten starsi procesor, a tak sa aj stalo. Teraz to cakam podobne. Mimo to, Sony bola posledne v dost velkom minuse v divizii zodpovednej za Ps3, pricom rok pred tym, myslim boli v pluse (tak nejak sa mi zda ze to mal aj MS), cize z toho vychadzalo, ze obe spolocnosti investuju nemale sumy do vyvoja konzol, a tak pochybujem, ze by to mali byt len take obycajne notebookovo-pocitacove zostavy :)
Ja to vidim na CELL 2, 6GB + 2GB pre grafiku ktora neurazi :), a ten dotykovy ovladac. Cenu vidim tak okolo urovne 550eur (+-50eur) . To je moj tip :) Som zvedavy ako daleko budem od pravdy ;) a ak nie, zacnem robit konkurenciu pre Michaela Pachtera :D
Jo a jedna z launchovych hier bude 150% Killzone 4 ;) -
Hele lidi god of war ascesion alien colonial marines uncharted 1,2,3 killzone 3 red dead redemption assasins creed serie a dalsi super hry a znacky a zadne z nich nepujdou na orbis je to hodne spatny tah.
-
Presne tak
-
Ja nemam 3 hry ja jich mam asi 20
-
Nekteri z nas se radi vracime ke starym hram, vis?
-
Share tlačítko! Konečně! Můj sen se splnil!
-
Po dalsi generaci volaji predevsim pc hraci, kteri je kupovat nebudou. Ja to vidim jako riskantni krok pro cely herni prumysl, ktery ho muze privest k velke krizi.
-
Sedet s vitou nebo gamepadem, nevidim v tom velky rozdil. A u vity je to v pohode. Tim myslim co se tyce pohyboveho mireni. Co se tyce displeje a odvadeni pozornosti, tak zalezi na vyuziti, ja v tom vidim potencialni prinos, ale pokazit jde vsechno, to uz bude zaviset na vyvojarich. Imho to hry obohati.
-
Tak proc resit to, ze nebudes moct za 2 roky vyuzit 2-3 hry ?