Přejít na výpis diskuzí
Další PlayStation přijde s novým ovladačem i uživatelskými účty
24.1.2013 | Petr Poláček
68 příspěvků
-
aspon 10 terra, nejmin, jinak je to houby nextgen
-
nedílí náhodou u bulldozeru vždy dvě jádra kus pipeline a zdrojů jádra plnohodnotného? Asi to tím míní. Tedy je to semi-osmijádro.
-
Nejsem socka.
-
Budou desetitisíce socek co budou na ps3 hrát ještě roky, neni třeba panikařit...
-
Jo ale vem si ze dam tolik penez za suber parby ktery lidi uz nebudou hrat online hlavne dost lidi si rekne pane boze orbis musim dat prych tu starou kraksnu ps3 a koupit si orbis protoze ten je nejnovejsi proste me to mrzi
-
tam mas proste 4 procesory s 2 jadrami keby sa nahodou nejaky pokazil aby si stale mohol hrat *1*
-
Jsem proti konzolim :) trolololo :D
-
Proč ? Ty jako fanda Sony snad nekupuješ každou konzoli ze své stáje (ROFL ) ? .... Firma musí vzkvétat a další generaci si vyřvali zákazníci ... Proč by nemohly koexistovat souběžně , ještě nějaký ten pátek jako PS3 s PS2 ;)
-
4x Dual-Core AMD64 "Bulldozer" ..... ? 4x dualcore ? Nějaká specifika skoro jader od AMD , nebo to někdo otočil ?
-
Tak vita je handheld to je drobet něco jinýho že když sedíš před televizí a máváš zbytečně velkym a těžkym ovladačem jehož hlavní funkce je že odvádí pozornost od televize.
-
Něco mi říká , že s Vitou bude PS4 velmi úzce spolupracovat - pro ty komu by podobné šmatlátko chybělo ;)
-
Sakra tolik super her na ps3 a ma vyjit orbis kterej je nebere to je dost blbej tah doufam ze nam daji aspon rok.
-
"Navic by se aspon lidi mohli zbavit svych velkych televizi "...... ROFL Tak, tohle to čekáš právě od SONY ?
-
No tak to prodáš no, a přejdes na PS4
-
Ja mam fakt strach protoze sem si koupil assasina 3 a budu si kupovat god of war ascesion a aliena colonial marines a prostme me to stve ja mam fakt strach ze pak uz nikdo nebude na online serverech a pak to nema cenu
-
Treba u Vity se tak da mirit a je to super funkce.
-
Pokud jsem článek pochopil správně tak ovladač nebude mít dotykový display, pouze dotykovou plochu na zadní straně.(díky bohu nikdy jsem nepochopil proč bych měl kolem mávat s přenosnou televizí)
-
A kolik bys chtel mit v devkitu?
-
Sfejne tak je muze prelozit pro novou architekturu (co se tyce vlastnich her). Cizi jen tak neprelozi ani nemuze streamovat. To ti ale bude prd platne v pripade her, ktere uz sis koupil. A pokud to udela, bude to nutne za uplatu a pak se vyvrbi spousta hateru, kteri budou poukazovat na nenazranost sony. Takze to bude spis kontraproduktivni.
-
No podporu starych ps3 hier by mohlo sony zabezpecit prostrednictvom gaikai. Nie je to sice uplne idealne riesenie ale lepsie ako nic.