Přejít na výpis diskuzí
Další potvrzení multiplayeru v Mass Effect 3
10.10.2011 | levis
79 příspěvků
-
dodatek: A co se tyce Vami zminenych "statistik lokalniho distributora" tak ty me zcela otevrene a na rovinu absolutne nezajimaji, jejich problem a jejich podnikani. Kupuji tam kde je to nejvyhodnejsi, a tak jako kazdy rozumny clovek nevidim duvod proc kohokoliv preplacet, ke mne tak ostatne take nikdo nepristupuje potazmo si nevydrzuje.
-
4MT (pozde ale preci :): Pokud je skutecne distribucni system od vyvojaru pres vydavatele az k maloobchodu nastaven tak, ze ze slev (v ramci kterych je zcela logicky vetsi obrat) nedostanou tvurci her jak rikate ani cent (coz se mi popravde nezda, nicmene mozna mate lepsi informace), pak je neco shnileho prave v tomto nedobre fungujicim systemu. Nevim kdo vsechno se na tom particupuje, nicmene me jakozto koncoveho zakaznika toto nemusi preci vubec, ale vubec zajimat, jak jsem uz napsal, kupuju za tolik kolik je pro me prijatelne a kdyz budu chtit nebudu kupovat vubec. Ohledne vlivu na oficialni lokalizace nicmene souhlasim ovsem je mi spodivem, ze amatersti prekladatele typu Mrazika a spol. zvladaji cestiny vydavat sami za sebe a pomerne rychle a u ofiko lokalizaci je s timto takovy problem, nicmene tady jiz pripoustim, ze vyvstava i otazka kvality prekladu apod.
-
Je zajimave, ze se porad na svete najdou lidi co delaji neco zadarmo.
-
Počkejte si na článek.
-
Protože ještě ten build nemají. Zatím ho mají jen v BioWare.
-
v cechach vykradaju velkosklady s hrami? ci ako sa kradnu?
-
aby se vůbec zaplatil překlad??? hmm a kolik stojí takový překlad? A kolik DA2 se v ČR prodalo a kolik DA1 ????
-
Ja jsem si DA koupil a to proto, ze k nemu byla herni prirucka v cestine, hra byla cesky a chtel jsem mit ihned po vydani moznost ztahovat DLC (trochu naivne jsem se sice domival ze vyjde i nejake mensi DLC zdarma). Ale EA mne nezkutecne zklamali a to tim, ze prvni DLC bylo za tretinu ceny hry a pridalo sotva setinu herniho zazitku a podruhe kdyz vyslo DLC pouze v AJ to by mi nevadilo, ale ono neslo pro CZ verzi hry ani koupit *10* ! Kdyz pak oznamili ze DA2 bude uplne bez cestiny bylo mi jasne, ze prestoze jsem se na nej moc tesil, urcite si ho nekoupim. Ikdyby na nej vysla neoficialni cestina (to uz jsem se jednou napalil u GTA4 kde po kazdem vydani patche hra nesla hrat a muselo se cekat nez vyjde aktualizace cestiny) A klidne se priznam DA2 jsem ztahnul hned po vydani, ze to aspon ozkousim, ale dodnes mi hnije na disku ani instalator jsem nezpustil, nemam chut, nemam cas a ikdyz ted vysla cestina, je tu plno novych her a DA2 smazu jen mi to zabira zbytecne misto na disku uz mne nezajima.... A to jsem byl z prvniho dilu nadseny, hra mne bavila, bavilo mne, ze pribeh je cesky atd., ale pristup EA mne dokonale otravil *11*
-
-
nejlepsi by bylo kdyby se vsichni naucili cinsky tak mluvi nejvic lidi na svete...
-
Tak tak, zrovna Dragon Age 2 je ten nejnevhodnejsi titul pro takove zkoumani...Vyzkouset nelegalni kopii (po neuveritelnem demu) bylo takrka nutnosti pro nekoho, komu neni jedno na co dava penize. Protoze ta hra je dost jina, zazite mechanismy stavi na hlavu (a hraci se skoro vysmiva do ksichu) i kdyz pribeh muze byt fantasticky to nepopiram... Takze napr. ja prestoze si kazdou hru, kterou hraji vic jak tri hodiny, jdu koupit (ano opravdu kazdou, nemam problem podporit vyvojare kdyz si to zaslouzi) tak ji pred nakupem vyzkousim jako demo. Casto uvadene naroky na sestavu proste neodpovidaji a uz se vidim jak prodavacce v supermarketu vysvetluju , ze mam doporucene pozadavky, presto mi hra optimalne nefunguje, ze ji chci reklamovat (to je ale spis takova formalni vymluva). No a u Dragon Age 2 jsem po offic. demu zrusil predobjednavku, pak si vyzkousel neofic. demo cca3 hodiny a hru smazal. Po tom co se objevila cestina jsem to zkusil i s ni a stejny - neni to hra pro me (prestoze jednicka je imho skvela). Takze udaj kolik lidi ji dohralo je naprosto podstatny. Hral jsem tu hru asi celkem 6 hodin (2x3h. nebylo to 6 hodin zabavy, spis permanentniho na.rani) proto si ji nekoupim. Dal jsem ty hre sanci jako snad zadny jiny...
a pointa - verim, ze prestoze patrim k temne strane :), me ditributori musi milovat, nebot diky neoficialnimu demu jsem uz nakoupil vic jak 3 destiky her. Bez vyzkouseni bych mel tak ty Baldury.... a Planescape ze score. Jeste podotykam, ze of. demo mi casto staci k rozhodnuti ( vyjimka DA2:) ) a nekolik her si klidne predobjednam ( Skyrim, ME3) -
Ano byl tam trojan *11* Pakse tvurci divi ze si uz dalsi verzi moc lidi nestahovalo
-
Najlepsi moment z ME2 prekladu pri ktorom mi tiekli slzy bole ked Jack povedala vetu : You sound like a pussy - a v preklade bolo Mluvis jako babofka xD :D:D:D to sme pri tomto okamihu plakali od radosti s dvoma kamosmi ...
-
U mna to bol C&C first decade a Red Alert a Warzone 2100 na PSone :D to boli casy ... potom si este pamätam na Crasha Bandicoota xD a Laru Croft ci Medal of Honor :D:D:D:D boze vtedy som bol paf z tej grafiky a dnes som paf z BF3 ci C2 xD :D
-
Zlodeji jsou ti, kteri davaji ty registracni kody na Aukro. *3*
-
Ja myslel, ze to na warez verzi nemelo jit vubec nainstalovat.
-
Tím nechci nic sledovat, ale zajímá mě to.
-
Je tam i kolik warezáků to dohrálo? A jak to jde poznat na co to dotyční instalovali, to tam byl jako trojan či co?
-
Já dal za CD key DA2 pro origin 109 Kč *1* (ne na origin marketu)
Digitalni distribuce 4ever!
Cesky obchody jsou zlodeji na celý čáře. -
Od EA je docela sviňárna, že nenechala mulťák ozkoušet svoje nejvěrnější fans na ty sobotní SaSazu akci.