Přejít na výpis diskuzí
Další Tomb Raider hra přímo naváže na chystaný komiks
24.7.2013 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
Proc si nedat, RESTART serie respkt , pokracovani restartu , ja v tom problem nevidim ( Kdyby TR nebyl kratky a s ne moc extra koncem, byl bych rad kazdopadne pokud tenhle dil dle komiksu naplni ocekavani ktere zbyly z minuleho bude to jedine dobre.)
-
*1* z hodou okolnosti som si to nechal na dovolenka a vcera sa zrodil dalsi prezivsi:))) a musim uznat...hra ma prekvapila a nechal som u nej krasnych 24hodin v singl casti..mp som ani neskusal, velmi zabavna a prepracovana hra ale na druhykrat by to bolo vycerpavajuce..
-
kozicky taky usli na 2 se tesim
-
Já se náhodou u TOMB RAIDER parádně bavil. Bohužel kdyby si to zahrál znova tak si myslím že to bude také stát za velké kulové. Strávil jsem dlouhou dobu hledáním součástek na vylepšení zbraní a také hledání hrobek ( které jsem našel nakonec všechny ) . To by mě podruhé fakt nebavilo... Tahle hra je na jedno dohrání a kdyžtak se k ní vrátit za 2-3 roky až na ni úplně zapomenu... Příběh se mi líbil, lokace některé ušly, ale nejvíce se mi líbil konec kdy došlo na boj se Samuraji. Nejpěknější na samotné hře je ovšem Lara Croft *3* . Hádanky ? No... U těch jsem vždycky chytal nerva, protože nerad u her přemýšlím *1* , ale ty hádanky dělali právě Tomb Raidra si myslím. Sice jsem furt lezl do zákysníku jako jako idi*t ale... však co. Pokračování pokračování bych si celkem přál ! O tom žádná ! Třeba se vydat zpět do nějakého pralesa do nějakého chrámu nebo třeba něco s dinosaury jako to bylo v jedničce... To by bylo fajn !
-
Do Underworldu me to bavilo protože sice změnily, ovládání což změnilo a dost zrychlilo gameplay ale pořád to byl Tomb Raider takovej jakej má být. o tom dostat se dál tak, že vyřešíte nějakou komplexní prostorovou hádanku...
Vůbec by mi nevadilo kdyby přidaly hardcore mod, kde by změnily hádanky pro cestu dál tak, že by jste potřebovaly skutečné znalosti k jejich vyřešení. Například kdyby byla napsná nápověda na stěně v cizím jazyce a po přeložení zjistíte že je to nesmyslnej Anagram. chápu že spoustu lidí by to nebavilo ale já bych se v jejich řešení vyžíval. Dřív od vás Tomb Raider vyžadoval myšlení a dobrou prostorovou orientaci, hraním takovejch her jste zlepšovaly sami sebe.
Dneska jsou hry o tom držet w, skočit, prostřílet se skoro nesmrtelnej táborem a rychle mačkat E pro otevření dveří a to pořád dokola. Jestli jste si dřív hraním zlepšovali mozek, tak dneska si ho takovejma hrama gumujete... -
lemur tak to jsme dva *1* . Ale na druhou stranu ta nová Lara je fakt hezká ženská. Pokaždé když se sehnula a lezla nějakým nízkým prostorem, tak jsem se sakra furt musel na ten zadek dívat. To je chlapský pud. Nic jsem s tím nemohl dělat. Prostě mi furt ujížděli oči na spodek a vršek. Taky bych takovou chtěl ... *14* Jo a ještě něco: Víte co je na té hře jediné mínus ? Málo skákající prsa na jejich velikost *3* .
-
Sorry ale hádanky jsou to, co dělá tuhle hru takovou jakou ji miluju. Třeba takovou operu nebo Temple of Horus si budu pamatovat až do smrti. A kdo by mohl zapomenout na The Deck nebo Tibetan Foothills...
-
Tak to já jsem Underworld vypnul po pár hodinách, protože mi to připadalo jak Legend s lepší grafikou. Já myslím, že se série vydala dobrým směrem, ale pořád musí trochu srovnat kurz a vzít si to nejlepší z klasického i nového přístupu.
-
Hra me velice bavila. Je sice pravdou, ze pribeh byl lehce stupidni, ale to vyvazovala hratelnost. Doufam ze pokracovani bude provedene v podobnem duchu - hlavne by to chtelo zapracovat na pribehu, zmensit pocet nepratel a udelat je daleko tuzsi, mene munice atp. Co se tyce hadanek - jeden z duvodu, proc jsem nikdy nedohral zadnou z predchozich TR her, proste me nebavi, tudiz doufam v jejich opetovnou absenci.
-
Souhlasím, mám to stejně. Přišel/viděl/zahrál/zapoměl....
-
Mě právě hádanky a sbírání různých kravin (které jsem stejně neposbíral všechny), zbytečně odtrhávalo od dalšího a dalšího postupu v dechberoucím příběhu. Klidně bych se bez tohoto příště obešel.
-
Rozumiem ti, ale su ludia, ktori nechcu riesit nejaku hadanku par hodin, chcu si proste prejst fajn hru, pretoze bud nemaju,alebo ani nechcu venovat jednej hre tolko casu a uz vobec sa nevracaju uz k raz dohranej hre, ani k tomu nevidim dovod, vacsina vedlajsich prkotin je vlastne uplne primitivna zalezitost, vid. AC2 a zbieranie pierok, ci otvaranie pokladnic, to uz fakt nieje zabavne.
casi ked som travil hranim hier cele dni uz su davno prec a ja ich vratit ani nechcem, takze ja som za novu Laru rad ;) -
me hlavne bavilo koukat na jeji prdel,ale jinak hra povedena.
-
Nechci v žádném případě tvrdit že je hra špatná, ačkoli to tak mohlo vyznít. Hra je při prvním hraní krásnej atmosférickej zažitek a taky jsem si ji užil. Musím vyzdvihnout (co se mě týče dosud ve hře neviděnou) dokonalou práci s kamerou, která s tím celkovým zážitkem dělá fakt divy.
Abych upravil svoje vyjádření, nebude mi vadit když hra půjde tímhle směrem, pakliže zapracují na designu lokací, hádankách na kterejch se člověk pořádně zasekne a na tom stereotypu. Zatím jen budu další díl s chladnou hlavou očekávat a doufat že to bude jako s Assassins Creed. První díl byl steretypní nuda, která ale byla v jádru naprosto parádní a dvojka tu nudu napravila a byla to totální pecka, ke které se s chutí vždycky vrátím... -
Novej Tomb Raider mě tenhle rok bavil asi nejvíc ze všeho co sem hrál.
-
Já jsem si tu filmovou jednohubku (s parádní atmosférou) maximálně vychutnal.
-
Chronicles i Angel of Darkness osobně hodnotím mnohem hůř než Underworld. Naopak nového Tomba stavím nad Underworld, i když oboje jsem si parádně užil. *4*
-
Po delším čase, co se ve mě zážitek z téhle hry pořádně proležel, jsem si uvědomil že hra je nudná a repetetivní. Jakožto absolutní fanoušek Lary Croft musím zpětně říct, že mě po druhém nainstalování a rozehrání hra přestala bavit už po zastřelení jelena a vůbec se mi ji nechce zapínat a pokračovat.
Doposud jsem nejmíň ze všech hrál Underworld a i ten už jsem dohrál třikrát. Tohle mě prostě ale vůbec nebaví, je to jen filmová jednohubka a druhé hraní pro mě nemá žádný smysl. Není tam jediná opavdu hezká, promyšlená lokace ani žádné hádanky. Jen všudypřítomná šeď a stereotyp...
Edit: A proto nechci aby se tahle série ubírala tímhle směrem, není to Tomb Raider... -
18:00 Od Zaklínače 3 nečekejte žádné QTE události.